DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> depasirea vitezei legale pe dn1

soferitza
post 17 Sep 2006, 15:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am o intrebare. a primit cineva acasa, prin posta, amenda pentru depasirea vitezei legale pe dn1? si daca da, cu cat a depasit viteza legala?
intreb asta pt ca am auzit un coleg ca ar fi mers cu 150Km/h pe portiunea ploiesti-sinaia si i-ar fi venit acasa amenda. am mers si eu de curand pe dn1, nu pot spune ca sunt o vitezomana insa am mai depasit limita legala in afara localitatii. a mai patit cineva?

--------------------
logan preferance - secret :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 17 Sep 2006, 16:07
Post #2

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Parerea mea e ca amenzile se dau celor care depasesc limita cu nesimtire. Eu fac naveta zilnic intre buc & ploiesti si de atata plictiseala ce poate crea drumul ala mai gresesc din cand in cand si mai trec cu 80-90 prin fata camerelor si nu mi-a venit niciodata, de un an si jumatate, nimic acasa.
Camere nu sunt in afara localitatilor, decat in vreo 2 cazuri, parca. In localitati sunt multe...dar prea putine, totusi.
Taica-miu a trecut ca zmeu prin fata camerei cu 114 si i-a venit amenda acasa. S-a dus, a platit-o, toate bune si frumoase. Dar el depasise limita legala cu 44kmph; eu nu o depasesc decat cu 10-20. Oricum, mai bine respectam cu totii limitelele legale.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
argon
post 17 Sep 2006, 16:46
Post #3

Mesaj semiautomat

Torusi e bine ca in unele localitati este limita de 70 km/h la autoturisme mici si 50 la camioane, dar scrie mic, multi habar nu au, si merg cu 50, cand pot merge linistiti cu 70-75.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
zmeckeru
post 17 Sep 2006, 23:53
Post #4

Membru

From: Corbeanca, Ilfov

Trec zilnic pe DN1 intre Prisma si Baneasa...cand ma grabesc merg si cu 100km/h si nu am primit nimic acasa.M-am mutat in Corbeanca din octombrie 2005 si nimic pana acum...Intr-o noapte trebuia sa ajung de urgenta la prietena mea de atunci careia ii era rau si am trecut cu 140-150 prin dreptul camerei din otopeni spre bucuresti si tot nu am primit vreo amenda...deci...care e treaba cu camerele de fapt?

--------------------
Renault Megane II 2006 - B 51 FFN
+
ydaniel
post 19 Sep 2006, 09:33
Post #5

Adrenaline junkie!

From: black sea

a ma nici chiar 140:) ce alea sunt de forma?sau nu sti cum arata o camera+radar?smile.gif

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
alex
post 19 Sep 2006, 10:06
Post #6

Membru autentic

Group: Admin

Se muta la sectiunea Diverse

--------------------
N/A N/A N/A
snafu
+
Como
post 19 Sep 2006, 10:10
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

Din cate stiu eu, camerele au fost oprite pe durata lucrarilor de extindere a drumului.

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
Adrian78
post 19 Sep 2006, 23:09
Post #8

Membru autentic

Pe DN1 exista camere si camere + radar. Desi poti avea viteza mare in dreptul camerelor simple nu au cum sa te amendeze ca nu pot avea dovada vitezei.

La radare nu cred ca se amendeaza decat de la 90 in sus. Limita e 70 iar prima treapta de amenda este pentru depasirea vitezei legale cu 10-20 km/h, deci pana la 80 km/h nu se primeste amenda. Mai adauga si eroarea vitezometrului de vreo 5 km/h si poti sa mergi la limita si cu 85 km/h.

Si pe mine ma scot din sarite soferii care atunci cand vad un radar dau in frana si coboara sub 50 km/h. Se poate trece linistit cu 60 km/h prin dreptul radarului, nu cu 40 cum fac unii. Daca as fi agentu' cu radaru' eu i-as opri sa ii verific pentru ca cine stie ce motiv au de sunt cu frica in san, ceva in neregula trebuie sa fie.

--------------------
Logan Laureate 1.6 gri perla
"Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
+
tony-s
post 19 Sep 2006, 23:26
Post #9

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Mie mi-a venit instiintare la firma ca am fost prins de radar in Sinaia cu 95km/h pe o portiune de drum cu limita de viteza de 70km/h. Dupa ce am trimis la politia din Sinaia datele mele mi-au trimis acasa amenda de 600 mii cu 300 mii in 48 de ore.

De curiozitate le-am cerut sa-mi trimita poza dar mi-au spus ca poza se trimite numai daca se face contestatie.

This post has been edited by tony-s: 19 Sep 2006, 23:44

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
vasile82
post 20 Sep 2006, 13:55
Post #10

Membru autentic

From: Ploiesti, Bucuresti

Poza se trimite doar la contestatie si din cate stiu eu contra cost. Eu mi-am luat o amenda in Bucuresti care mi-a venit prin posta dupa doua luni. M-am dus sa o platesc la care cea de la ghiseu vroia sa-i platesc suma intreaga deoarece este de acum doua luni. I-am aratat plicul cu data postei si am platit jumatate adica 100RON.
PASTRATI plicurile in care va vin amenzile. Bafta

--------------------
Ex Logan, Renault Fluence 1.6
+
tony-s
post 20 Sep 2006, 13:59
Post #11

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Da exact asa trebuie procedat cand se plateste amenda trebuie dus plicul si aratat data cand a ajuns si de atunci se iau in considerare cele 48 ore.

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
shefful
post 23 Sep 2006, 23:14
Post #12

Cititor de forum

Eu am luat amenda pt 62km/h in Sinaia, pe vremea cand nu se introdusese limita de 70.

--------------------
Maybach ZKR Ambition 1.6MPI Sedan 2005 - Gri Perla
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:25
Forum Renault