DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> logan tamponat! help

florin_t
post 7 Jan 2007, 03:01
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Am si eu un logan 1,6 cumparat cu credit de la banca si am casco prin Asiban

Asiguratorul nu vrea sa-mi inlocuiasca capota noua si 1 proiector desi eu platesc asigurare full casco (2,8 mil la 2 luni)

Cum sa procedez?
Ce parere aveti despre reparatiile la DACOSERV
Asigurarea mea este in favoarea bancii creditoare. Sunt obligat sa o anunt?

--------------------
Logan Ambition 1,6 Mpi 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_slz
post 7 Jan 2007, 03:16
Post #2

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Pai sigur ai nevoie de acordul bancii inainte sa poti face dosarul de dauna, de imputernicire.
Nu e clar de ce refuza inlocuirea proiectorului?

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
florin_t
post 7 Jan 2007, 03:22
Post #3

Membru incepator

QUOTE(george_slz @ 7 Jan 2007, 04:16)
Pai sigur ai nevoie de acordul bancii inainte sa poti face dosarul de dauna, de imputernicire.
Nu e clar de ce refuza inlocuirea proiectorului?
*

de sarbatori banca era inchisa iar asiguratorul asiban mi-a spus ca nu e nevoie sa fac eu anuntul bancii ptr ca anunta el banca

Nu era normal sa-mi puna piesele noi la casco si nu sa-mi faca remedieri? (o capota remediata nu arata ca o capota noua)

in cazul in care solicit bancii sa se deplaseze un inspector al bancii la service-ul unde se face reparatia, voi suporta eu cheltuielile ptr deplasarea si expertiza pe care o va face inspectorul cu privire la daunele masinii produse in urma accidentului?

This post has been edited by florin_t: 7 Jan 2007, 03:40

--------------------
+
george_slz
post 7 Jan 2007, 03:41
Post #4

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Linsteste-te in legatura cu vorba asta scornita din service-uri. Capota necestita o indreptare cinstita, chituita unde a fost indepartat spritzchitul ala si vopsita. E mult mai bine facuta din fabrica prepararea capotei care necesita rigidizare cu silicon, pe care cei din service il pun aiurea, de multe ori nu il au. Am patit cu unii asa ceva. Dupa inlocuire capota si revopsire, la mine sare mai repede vopseaua de la pietricele. Siliconul de rigidizare la capota mea se vede si mi se pare de kka cum arata. Nu e simplu sa te certi cu imbecilii aia, pt ca ei nu concep sa aiba grija la detalii. O capota preparata si vopsita din fabrica, e preferabila uneia noi vopsite si pregatite de orice service cu renume din Bucuresti.
Nu te agita tare cu masina, nu te enerva prea tare daca nu iese impecabila,pt ca nu sunt oameni care sa te inteleaga. Ai sa vezi ca cei din service si chiar asiguratorul te vor "sfatui" voalat sa iti iei alta masina noua, daca vrei sa ai masina noua!

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
andrei_2006
post 7 Jan 2007, 10:02
Post #5

Loganist

From: Bucuresti

QUOTE(florin_t @ 7 Jan 2007, 03:01)
Ce parere aveti despre reparatiile la DACOSERV
*

Eu am fost la ei, mi-au reparat usa, era indoita destul de bine, iar acum arata ca noua, nici nu-ti dai seama ca e reparata. Bineinteles cu cotizatia de rigoare la mecanici.

QUOTE(florin_t @ 7 Jan 2007, 03:22)
Nu era normal sa-mi puna piesele noi la casco si nu sa-mi faca remedieri? (o capota remediata nu arata ca o capota noua)
*

Mda... nu stiu cum arata o capota reparata, dar din moment ce o usa arata bine, o capota de ce n-ar arata bine reparata. Bine, daca reusesti sa obtii inlocuire este mai bine pentru ca ea doar trebuie vopsita si prinsa pe masina.

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
Nico dCi
post 7 Jan 2007, 11:26
Post #6

Membru

Sfatu meu : nu ceda nici un pic in fata asiguratorului deoarece el asta asteapta sa cedezi tu primul . Omul de la asigurari pentru asta e platit si are tot timpul din lume pe cand noi nu.
Vorbesc din proprie experienta deoarece am trecut prin-tro situatie de acest gen cu cei de la asiban.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi Renault Megan Sedan Manager 1.5 dCi 85cp - B-47-ZHK B-13-NCM
+
acordeon
post 8 Jan 2007, 18:15
Post #7

Membru

Si eu am avut masina lovita, usa spate si pasaj roata. Lucrare ireprosabila la DACOSERV

--------------------
dacia / dacia logan / logan face lift laureate 1,4 rosu passion 2004
+
vladan34
post 8 Jan 2007, 19:04
Post #8

Membru incepator

Am avut si eu mai multe.Au inlocuit portiera dreapta fata si haionul.Adoua oara nu au mai inlocuit portiera , au reparat-o si revopsit-o , dar nu se vede.Si proiectorul de ceata l-au schimbat tot pe Casco , dar eu il am la Asirom si serviceul e din Oradea.

--------------------
Logan Laureate 1,4 Mpi - BH-07-NzL
+
florin_t
post 20 Jan 2007, 12:35
Post #9

Membru incepator

tocmai am scos si eu loganul din service de la dacoserv!
am stat 2 saptamani pana sa-si dea acceptul cei de la asiban
a trebuit sa petrec mult timp aiurea pe la service si nervi, ca sa ii pun pe aia sa-si faca treaba calumea radmasa.gif si i-am pus sa refaca indreptarile capotei, lonjeroanelor si a traverselor
nu sunt multumit de reparatia facuta si de prestatia asiban
am sa cer la brd sa-mi mut casco-ul la OMNIASIG macar aia sunt mai seriosi ! smile.gif

--------------------
+
UXE
post 20 Jan 2007, 13:27
Post #10

Modelator

eu am la asiban si am avut masina in service la autocobalcescu....si acceptul de plata s-a dat inainte sa bag masina in service ....de fapt se daduse ptr toti care erau la constatare...

--------------------
Renault Symbol 2006 1.4 8v - UXE
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 22:08
Forum Renault