Summit-ul Francofoniei, Harta strazilor inchise circulatiei
![]() ![]() ![]() |
Summit-ul Francofoniei, Harta strazilor inchise circulatiei
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
voinicel |
![]() ![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Salut la toata lumea. In dimineata asta a fost ca un vis devenit realitate pe traseul Baba Novac-Calea Calarasi-Unirea-Opera-Academiei-13 Septembrie intersectie cu Sebastian (ca de trebuia sa ocolesc strazile inchise) 25 minute la ora 7:00. In intersectie (13 Septembrie cu Sebastian) someaza alene 2 militieni inca de azi dimineata, cred ca si-au facut si ei destule cruci ca nu mai au treba. De obicei intersectia e blocata pana pe la 11.
Dragi soferi, participanti la trafic care ati demonstrat azi ca va puteti lipsi de masina in drumul spre servici, va rog mult ca vazand cat de liber a fost azi sa nu va ganditi ca maine va fi la fel si sa iesiti cu masinile in trafic ca va fi jale. Sau daca va hotarati sa iesiti cu masinile pls spuneti-mi ca sa plec de la 6. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La ora 9 la Podul Eroilor erau cateva masini... Asa ceva nu am vazut nici duminica de dimineata. Dinspre Academie nu mai venea o coloana continua de masini... La metrou nu era aglomeratie...De vis... Chiar imi pare rau ca nu am plecat cu masina... si mai si ploua
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Din Ghencea pana la Pta Presei am facut 15 minute si de la Pta Presei pana la Baneasa 1h40min COOL AH?
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Oricum sunt trei posibilitati ori avem o populatie majoritara de bugetari care se plang ca au salarii mici dar au suficienti bani pentru a se plimba prin oras cu masiniile, ori s-a speriat lumea si a lasat masiniile acasa de frica cosmarului de pe strazile bucurestiului. Ori si una si alta.
Eu tind sa cred ca 90% prima si 10% a doua |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum se circula prin zona Pta Romana - Dorobanti - Stefan cel MAre - Mihai Bravu?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci dragii mei, azi s-a circulat ingrozitor, francofonia sux, in zilele urmatoare trebuie un efort suplimentar din partea tuturor! Spread the word!
(da, si mie mi-a placut azi traficul, dar nu mai spuneti si la altii ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am venit bine azi pe la 19:30 pe Stefan cel Mare (Mihai Bravu). Totul s-a sfarsit in pasajul Victoriei (intrarea pe Titulescu) unde am stat 2-3 min in pasaj (nerecomandat claustrofobilor), dar am iesit din pasaj si am facut dreapta spre 1 Mai (mihalache) unde se circula normal.
|
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Bun asa, tot francofonie sa fie.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
sty1129 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 October 05 ![]() |
27.09. Universitate-Aeroportul Otopeni plecare la 17.00, am ajuns la 18.30.
In schimb la intoarcere nu am facut decat o ora si jumatate! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.5 dci
noiembrie 2006 "Daca informatie nu e, nimic nu e..."
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Daca ieri s-a circulat minunat, azi dimineata cred ca toti care nu au iesit ieri cu masina, s-au decis ca astazi sa iasa cu ea.
In Piata Unirii, pana la intersectia cu Calea Victoriei, o nebunie pe la ora 08,00. Dupa Piata Natiunilor Unite si pana la Eroilor s-a circulat binisor. Pe Stirbei Voda nu-mi venea sa cred ce liber este. Nici duminica nu e asa. Concluzie: evitati Piata Unirii. |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi e jale! O fi si din cauza ploii si au iesit toti cu masinile?
Oricum e mai bine decat in zilele normale! Deci Francofonia e buna! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si-a revenit circulatia prin centru (pe unde mai e deschis traficul). Pe Magheru iar se circula bara la bara pe sensul catre Universitate. Si e trecut de ora 20, cand de obicei se mai elibera...
|
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 06:39 |