Ghinion pe capul masinii mele :D
![]() ![]() ![]() |
Ghinion pe capul masinii mele :D
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
TICO 1999 Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
Tutzigureanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 3 August 05 ![]() |
Acum 1 luna o luna jumate am fost in Timisoara.
Pe undeva pe la periferia orasului trebuia sa trec pe sub un pod..nici o masina prin preajma, si sub pod se vedea o balta cu suprafata mai mare(nu am mai fost pe acolo pana atunci). Am dat sa intru pe sub pod, si apa a ajuns pana la parbriz, a mers un metru masina si acolo a ramas. Stiu ca faza e de "Outrageos behavior" dar chiar e pe buna, si acum mai sunt umede scunele si bancheta din masina. Noroc ca am prieteni prin Tm ca acolo ramaneam ![]() Asta ghinion ![]() PS..casetofonu(prins sub torpedo) si-a dat obstescul sfarsit ![]() This post has been edited by Tutzigureanu: 6 Aug 2005, 10:08 |
--------------------
Dacia Break '96
Seat Izbiza '88
- cenzurat Vine valu' imi i-a calu'...imi i-a Dacia din cotetz....
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Ieri cand am plecat de la Universitate (unde-i job-ul) spre casa, m-am oprit prima oara din cauza apei in pasaj la Unirii, unde erau vreo 5 masini care dadeau cu spatele sa iasa din pasaj. Si pe la suprafata am trecut cu emotii, ca era apa adunata gramada. Dupa care la Tineretului n-am mai riscat (erau masini cu avariile puse si oprite in mijlocul apei), asa ca am facut stanga, dupa care dreapta, dar m-am trezit intr-o intersectie prin care nici cu barca nu treceai (erau totusi destui nebuni, insa iarasi masini oprite in mijlocul apei). Am luat-o pe cheiul Dambovitei si cand am ajuns la Mihai Bravu , in dreapta spre Big Berceni ... iarasi apa ... si iar nu m-am riscat. Am reusit pana la urma pe la Vitan, unde curios, apa era f. mica.
Insa e clar, daca ploua ceva mai serios, apar probleme cu circulatia prin Bucuresti ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Naspa..pe ploaia aia torentiala eu admiram fulgerele de la balcon si saracu un tip cu o nova galbena l-a lasat masina si da-i si impinge pe ploaia aia...
![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Din acelasi ciclu, astazi 23 septembrie. Pe la 10 ma duc la service sa imi deblocheze un pistonas blocat la etrier (roata blocata), cand sa completeze lichidul , boul in loc sa toarne lichid de frana toarna ochi in borcan frumusete de ulei de cutie,............... ma rog se rezolva Plec fericit ca s-a rezolvat si pe autostrada spre constanta se blocheaza si celalalt . Ajung eu in sfarsit undeva intr-un sat pe langa calaras sa imi iau bunica la bucuresti si cand sa intru pe ulita, uitand ca masina s-a lasat considerabil , luandu-l si pe unchiu de la sosea se smulge cu totul tot esapamentul(nou nout) de la saxofon si se face panglica sub masina. Ma bag in balegarul de rigoare sub masina si cu greu o desnod de pe punte si o scot . Acum normal , rudele , nu si nu , mergem noi si aducem un super mecanic de pe la noi. Vine meseriasu si dupa ce se apuca el de treaba eu dau sa cad din p[icioare si ma duc sa motai in casa nitel . Ma intorc, stupoare , meseriasu cu pompa mea de frana facuta bucati in mana (nou nouta) ca de acolo era treaba (ma rog o pune la loc) . Dau sa plec si mai aruncand inca o privire la roti observ ca roata reparata la service plange cu lichid de frana, o desface ala si pe asta si vede ca aia la service au scos pistonu cu o surubelnita caci pistonasu era crestat serios pe de-a-ntregul. Cat stateam acolo s-a pus pe ploaie torentiala si ulitele noroi pana-n gat. Doua ore mi-au trebuit ca sa ies din noroaie cu spatele si cu mult ajutor din partea unui unchi super indepartat (sa traiesti Nea Nelule). Plusuri Toti colegii de trafic au vazut o dacie la intoarcere dar au auzit o un avion
![]() Cred ca sunt vreun soi de harry potter caci de cateva zile vad numai pisici negre si pe urma deseori cand ma intreb cum ar fi sa mi se intample cutare mi se cam intampla (nu ma mai uit la emisiuni cu catastrofe sau la aia de pe discovery cu faimoasa papusa de teste "buster") This post has been edited by Pedro: 23 Sep 2006, 20:39 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Andrei87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 August 06 ![]() |
Am avut si eu parte de intamplari de genul, din pacate. Acum un an a fost o ploaie torentiala ... da' torentiala, nu gluma, pe la constanta... (Nu eu conduceam masina in vremea aia, ca nu aveam inca permis. Parintii luasera un megane2 si dacia statea, saraca in parcare, nemiscata de cateva luni... de..., garajul era pentru megane). Cand a venit ploaia, erau multe frunze care blocau scurgerea de apa de sub grila de deasupra capotei ... guess what ... S-a umplut de apa...
Asta prima chestie. A 2-a bucurie (de data asta cauzata de mine) a fost faptul ca faceam "jmekerii" cu masina (ca orice proaspat posesor de permis, care n-are habar cu ce se mananca...). Si in urma unor figuri in marsarier (cateva intoarceri 180* intr-o parcare), ma trezesc ca se aude "tac-tac-tac" in marsarier :| . Cand am dus-o la mecanic, sa ii schimb placa de prsiune (asta n-avea legatura cu tacanitul ![]() ![]() M-am convins ca mecanicii care spun ca "o cutie nu mai e la fel dupa ce o desfaci" in general raman cu piese in plus, daca o desfac :| |
--------------------
Dacia
1310
'99 carburator
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
unchiule ai grija de masina aia:) ai facut-o? ca nu raspunzi la sms...
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cred ca de un an si ceva a avut timp sa o faca...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Sep 2006, 07:35) da nenea argon...o terminasem de atunci, o vopsisem, tapiterie, jante, etc (vezi avatar). la o luna dupa ce am vopsit-o (am facut 700km) a nimerit cainele in usa din dreapta in timp ce alerga si mi-a dat-o peste cap. dupa care, la vreo 2 saptamani a intrat un taximetrist in partea dreapta si mi-a facut cam tot praf. acu stau si ma gandesc daca trebuie sa sudez pe cineva in masina asta ca sa ramana si ea intreaga. uitati o poza inainte de accident (se poate vedea ce a patit in urma "coliziunii" cu cainele) Attached thumbnail(s) P8181945.JPG ( Size: 324.04k ) Number of downloads: 199 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Tare faza
![]() Ma refer la postare dupa un an de zile. Se pare ca te urmareste ghinionul This post has been edited by vasile82: 25 Sep 2006, 13:14 |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
si dupa...multe multumiri lui b-34-ldu!!! Ma rog, degeaba ii multumesc, pt ca nu are cum sa citeasca. la politie a completat un prieten in mare parte declaratia pt ca probabil a chiulit la orele unde se invata cum sa scrie - exemplu: il intreaba politistu ce numar are la masina si el raspunde: ludi. il intreaba de vreo 2 ori la care el raspunde acelasi lucru. politistu ii cere talonu si zice: b-34-ldu; "pai da, nu v-am zis?? ludi!!!"
Attached thumbnail(s) buf1.jpg ( Size: 147.74k ) Number of downloads: 133 buf2.jpg ( Size: 149.14k ) Number of downloads: 127 buf3.jpg ( Size: 206.57k ) Number of downloads: 121 buf4.jpg ( Size: 200.38k ) Number of downloads: 112 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pacat, tare pacat de masina uncle-sam!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Imi place airbagu'
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Buahahaha ...... tare air-bagu.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Declansarea airbagului nu ti-a provocat nici o arsura??? De gradul 2 sau chiar 3?!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
nici nu vreau sa ma gandesc cat costa un airbag nou pt 1100
![]() nu stiu ce ma faceam fara el... |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
|
|
THESUN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 25 May 06 ![]() |
Da ce masina era cu IDU asta ca am avut si eu un eveniment cu un IDU !Avea un VW Passat !Mi s-a infipt in spate pe Calea Victoriei!!....
|
--------------------
DACIA
1310
- B 33 XUX MENTE ET MALEO
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
LDU, nu IDU. era o dacie 1310Li
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pana l urma ai gasit tinichigiu?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Uncle-Sam |
![]()
|
am gasit ori carpaci, ori din aia la care nu le ajungi cu prajina la nas, ori din aia care te amana de pe o saptamana pe alta. daca aveam autogen...
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
- B ** ***
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai.la autogen ce te referi? ca am eu furtune si capete da restu nu am...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:45 |