Doriti sectiune separata pentru NOVA?, ar fi mai usor de gasit topicuri dedicate
![]() ![]() ![]() |
Doriti sectiune separata pentru NOVA?, ar fi mai usor de gasit topicuri dedicate
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Daca nr posesorilor de nova de pe acest forum a crescut, ar fi mai usor pt ei sa aiba sectiune separata.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acord cu o Sectiune separata de Nova ... o fi ea o Dacie care seamana foarte mult cu 1310 (la motorizare varianta GT) dar este o Nova ... si are foarte multe imbunatatiri aduse unei dacii ... Nova
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
dumitriualexmarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 February 07 ![]() |
Trebuie sa ii multumesc lui Catalin ca a adus in discutie acest subiect. Intr-adevar exista foarte multi utilizatori posesori de dacia nova carora le va fi mai usor sa faca schimb de informatii strict cu privire la tipul lor de autoturism.
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 GT
- TM04WVB
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi da' cum de te-ai înfipt tocmai în acest topic?
![]() Acum la subiect: bun, secțiune separată, da' mă gândesc că poate ar fi bine două, una de GTi și una de GT, nu? ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
. . .
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Atunci ar trebui sectiune si pentru papuc, de ce sa fie unii defavorizati?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu sint pentru! NU mai am Nova demult, dar imi vine greu sa sortez din posturiel de pe CLT doar pe cele pentru Nova, care totusi e foarte diferita de celelalte CLT-uri
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nova este complet diferita de o dacile clasica ... papucul nu stiu .. ca nu am avut ... dar o sectiune pentru GT si GTi nu cred ca ar trebui ... una pentru NOVA ... atat ... ce SLZ are sectiune separata pentru MPI si DCI
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(argon @ 12 Feb 2007, 11:47) ... de ce sa fie unii defavorizati? Și una pentru tine @Argoane, pentru break. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu unu cred că ar fi mult mai bună o secțiune Diverse CLT.
Nu sunt nici pro, nici contra, aștept desfășurarea ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
ram40andy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 December 05 ![]() |
Eu sunt PENTRU.O propunere buna.Si-i multumim lui Catalin.
|
--------------------
Lada
1200
- DB-04-AFW
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Si eu sunt pro
![]() Is multe probleme asemanatoare dar total diferite in repararea lor. Pai caut ceva legat de cutie si gasesc.Dupa ce citesc sute de postari, constat ca e de 1310 de exemplu. e bine si asa, dar mai trebuie simplificat, atata timp cat se poate . |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
SUNT de acord!!!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
hai oameni buni mai votati!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Nu am Nova, motiv pentru care nu o sa votez, dar comentez aici.
Cred ca ar fi fost buna o sectiune separata pentru Nova. Dar se pune problema ce se va intampla cu posturile referitoare la nova de pana acum. Cam greu sa le aleaga cineva pe toate si sa le mute acolo. Ar fi fost buna sectiunea de Nova de la inceput... |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Buna propunerea lui Europe, o sectiune Diverse CLT ar fi buna, sunt multe subiecte care nu se incadreaza nici la imbunatatiri, nici la piese nici la probleme..
costinel_sandu: topicurile se muta fara probleme in sectiunea noua daca se va face. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Desi nu am Dacia Nova , am votat ca DA , deoarece este greu sa rasfoiesti cateva pagini de topicuri despre alte masini pentru a gasi ceea ce ai tu nevoie
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Merita o sectiune separata ... ca doar nova este mai deosebita ... de la roti ... cutie pana la motor sau electrica ... unde nu are nimic comun cu berlina ... cat de greu este de facut o sectiune pentru NOVA ... costa bani ceva ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
O idee buna. Nu stiu de unde atata reticenta. Singura chestie comuna cu berlina ii motorul si cheia de contact. In rest sunt multe probleme specifice (si totodata idioate) ale Novei, datorate super designului "injinerilor" care s-au perindat pe la Dacia, si nu a fost in stare sa copieze ca lumea un alt Reno. (nu va mai umeziti in pantaloni ca Nova este primul proiect 100% romanesc, ca numa' 100% NU e).
Daca nu se vede rostul unei ARII de Nova, atunci eu nu vad rostul nici la aria de SN. De ce? Simplu, SN erau identice cu ultimele Nove, singura diferenta fiind motorul. Sau.....cumva pentru unii doar motorul e key feature intr-o masina, si numai pe ala se poate discuta sau numai ala poate dezvolta probleme? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Si eu am votat pentru, cind sunt probleme gaseste omul mai usor, nu sta sa caute de ameteste.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Desi nu am Nova, cred ca este utila aceasta sectiune. Nu cred ca e asa usor pt novisti sa-si cearna informatia de la clt si dsn.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Nova seamana cu 1310 doar la calitatea pieselor. In rest nimic comun.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
maryuss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 December 06 ![]() |
Eu sunt de acord cu o sectiune separata pentru nove.
Sunt diferite de modele 1300,1400 din multe puncte de vedere. Alta caroserie, suspensie, parte electrica..... |
--------------------
DACIA NOVA Gli
DACIA NOVA Gli
2000
- MH-25-MRS
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Pana la urma cum a ramas o sa avem o sectiune de nova? Sau o sa cautam iar la CLT si la DSN pentru informatii
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu cred ca n-o sa aveti.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Eu sper ca da ... deci nu vad dece atata reticenta fata de o simpla sectiune pentru un model de dacie care nu are mai nimic in comun cu berlina clasica .... spun mai nimc ca sunt si asemanari ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Iti zic eu de ce atata reticenta
1)...ar fi cam multe arii, dar nu asta e problema mare 2) asta e problema mare....ca trebuie sa se filtreze topicele si sa fie mutate cele de nova pe noua arie. Si nu prea cred ca o faca asa ceva argonelu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 14:06 |