Cauciucuri, sfaturi azhizitie
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri, sfaturi azhizitie
andrew14_maverick |
![]()
|
||
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
problema e ca si freaca...pe spate daca pui ceva mai greu in portbagaj....iar pe fata freaca de obicei
![]() ![]() PS: incearca sa nu scri cu Caps on...ca e deranjant... This post has been edited by Tince1290: 18 Jan 2009, 23:39 |
--------------------
-
-
-
|
|
AndreyIan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
Si eu am de 175/70/13 dar doar pe spate . Intradevar la greutate imi freca un pic dar am rezolvat. Pe fata am normale dar se simte ca stabilitate mult mai bine mai ales in curbe!!
|
--------------------
Supernova
Clima
2002
- B-83-AAN
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
sincer daca ai talon nou nu cred ca mai are politia ce sa iti faca ... pentru ca nu mai sunt trecute dimensiunile rotilor ... asa ca nu au cum sa se ia de tine nefiind prevazute nicaieri
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ AndreyIan,spune-ne si noua cum ai rezolvat.
Asta doar daca n-ai revenit la dimensiunile legale. @ Anca,in mare parte ti-au raspuns colegii mei....totusi de ce vrei sa pui alte dimensiuni? Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
a postat pe alt topic care a fost inchis de administratori...cauciurile le-a primit
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
tazzSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 21 February 09 ![]() |
:)am cu ea 65000km cu cauciucurile vechi...am 175/70/13...uluitor de mult au tinut...dar trebuiesc schimbate pt ca la peste 95km la ora se cam zguduie masina...ce cauciucuri sugerati? matador sunt bunicele?nu vreau nici sa dau prea mult.. pe ele...ms mult de tot
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
2002 europa Radem Glumim F.T.M PLATIM
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Caucioace-t4939.htmla
da olecuta de search , si gasesti o gramada de discutii pe tema asta . This post has been edited by dariusz: 25 Apr 2009, 20:45 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Matador sunt de rahat.Eu am ovalizat 4 bucati in 24 de ore.Adik in drum din romania pana in italia.Cauciucurile aveau maxim 2 luni.
Acum am Michelin energy.Si isi fac toti banii. |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
tazzSN |
![]()
|
da ms mult....dar cat costa astea??
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
eu zic dc ai jante pe 13 sa iti cumperi firestone sau michelin 175/70/r13
dc ai jante pe 14 sa iti cumperi tot michelin sau firestone in V 185/60/r14 si vezi ca sunt magazine sau vulcanizari cu caucioace sh aprope noi de pe masini lovite sau aduse din afara si te costa 100 ron 2 cauciucuri de care ti-am sugerat cu montat si echilibrat cu tot! This post has been edited by Reckno: 25 Apr 2009, 23:42 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Si sigur vrei tot dimensiunile astea? Ai grija sa nu ramai fara talon.....
Totusi.....vrei de vara sau all-season? Esti din Bucuresti? On-topic......nu sunt in masura sa recomand pe banii tai......eu am Dayton de vara......gasesti in Carrefour sau mai bine la Binar pe centura(astia sunt importatorii),costa vreo 100-120 ron. Le folosesc de 10.000 de km si sunt multumit de ele,stilul meu de condus fiind destul de calm,cu mici scapari. Daca te tine buzunarul gasesti tot acolo si Firestone si Bridgestone. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
tazzSN |
![]()
|
merci...
![]() This post has been edited by tazzSN: 26 Apr 2009, 11:57 |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
tazzSN |
![]()
|
nu ca de la sh oricum nu luam...vreau noi noute...+alte chestii care trebuie sa le fac...ca in curand schimb prefixu cu ea la km...fac 100000:>
![]() |
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Eu zic sa iei "Victoria"
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
matadoru asta e si el de mai multe feluri ..tu ai avut mp 12 probabil . Asa am avut si eu si au tinut foarte mult insa in ultima vreme nu prea mai avea efect nici o echilibrare si deja iarna cand puneai frana brusc simteai miros de ebonita nu de cauciuc. De la matador mai bune sunt cele cu 40 si ceva si 50 si ceva (crescandu-le si pretul aldhesa si nu mais tiu cum) Aceste 2 modele le-am vazut si pe scoka octavia. Matadorul zice-se ca ar fi mai bun decat montana . Acum depinde si de cat ghinion ai... Poti sa incerci sava si fulda de care nu am prea auzit de rau . Pirelli p 400 am avut eu si le-am papat in 40 000 plus ca au fost o dezamagire la capitolul franare. Dayton a avut fratele meu si a spus ca desi i s-au consumat tot cam in 40 000 au avut o aderenta foarte buna fiind foarte multumit de ele la capitolul asta. Am avut ocazia sa merg cu un 207 cu michelin energy si mi s-au parut foarte bune (dar erau pe R15 si am inteles de la posesor ca s-au comportat bine si iarna) in prezent am bf goodrich touring si nu ma pot plange de ele in comparatie cu pirelli. Alte marci mai mult sua mai putin controversate debica, barum , kormoran. Avand in vedere ca mi-am sciombat anvelopele de mai putind e o luna pot sa iti dau preturi de ploiesti (per bucata cu echilibrat si motat gratuit)
fulda nush de care -120 roni barum biliantis- 110 roni kleber nush de care si bf goodrich touring-135 roni kormoran si debica la 115 roni dunlop-ul este un cauciuc bun si cu pret rezonabil de care am uitat sa amintesc ![]() legat de allseason si iarna-vara eu as merge pe cauciuc adaptat anotimpului cu masina asta sunt in prag de vanzare dar la urmatoarea asa am de gand sa fac. Spor la achizitionat This post has been edited by dadu221: 1 May 2009, 15:09 |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Eu sunt extraordinar de multumit de Good Year Duragrip un comportament excelent in 20.000 km, apoi le-am schimbat si pe spate cu michelin energy. Pe cauciucuri am dat 150ron/buc respectiv 170/buc. Dupa primele impresii, rupe aderenta mult mai greu atat la demaraj cat si la franare si implicit si lateral (si imediat dupa ce le-am pus am observat ca se invarte volanul ceva mai greu). Mult mai silentioase decat cele originale (matador). De mentionat ca sunt de vara si nu all season, pentru ca dupa parerea mea all season reprezinta un compromis intre orice, urmand ca o data cu aparitia sezonului rece sa le pregatesc pe cele de iarna, iar la prina ninsoare sa le si montez.
|
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
tazzSN |
![]()
|
mi-am luat...niste poloneze...pasyo..am dat 110 lei..crampoane frumusele...aveam de ales intre matador montana si astea...prea multi bani nu am vrut sa dau pe cauciucuri
|
--------------------
dacia
SUPERNOVA
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
debica pasio
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 02:57 |