Drive-test Logan 1.6 16v
![]() ![]() ![]() |
Drive-test Logan 1.6 16v
constructorul99 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN preference 1.6
- IS 78 XXX membru iesean
|
|||
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
@constructorul99
Ce rau sunt, vrei sa zici! Cum era? "Un pas mare pentru om si unul mic pentru omenire" sau invers, nu conteaza. Am mai zis: luati-va voi Logan 1.6 16v si ziceti-ne si noua, astia mai anemici, cum stau lucrurile, ca poate dam si noi navala, cine stie?! PS1 Apropo, la SN avem o maciulie la schimbatorul de viteze care semana leit cu asta de la "noul" Logan. Sa inteleg ca SN a fost un pas inainte si Logan (faza I) unul inapoi? Poate ca da! PS2 Hai s-o lasam balta ca suntem off-topic! Cum imi zicea cineva: sa muncim mai mult daca vrem sa avem masini bune! This post has been edited by cmandrei: 28 Sep 2006, 08:45 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Bacu @ 27 Sep 2006, 18:07) nu trebuie sa ne fandosim acum ca avem reno sau alte masini... Offtopic: Da' cine a zis in topicul asta ca reno e masina? ![]() Reno, ca si Fiat, nu sunt decat niste solutii tehnice si stilistice inovatoare implementate prost (a se citi neserios, fara simt de raspundere, mediteraneano/balcanic). Ontopic: Cat despre ziarist si articol, nu stiu de ce va agitati atat, tipul nu prea stie despre ce vorbeste, si nici cei care au aprobat publicarea articolului nu sunt mai breji. Eu personal astept un review serios facut de un jurnalist auto dintr-o revista de specialitate. Daca ar fi sa-i barfim pe toti habarnistii unde am ajunge? ![]() @Klaus: si NU, NU, NU! Logan 1.6. 16v NU trage mai bine decat a mea, daa? ![]() This post has been edited by adip: 27 Sep 2006, 20:13 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru informarea acestui ziarist, 1.6 16v consuma MAI PUTIN decat 1.6 8v, si nicidecum mai mult. Nu au adaugat de tampiti acele supape in plus, ci pentru optimizarea arderii, normal. Iar 9,5% la 150 la ora e un vis frumos.... Megane Classic ia mai mult, si Logan nu imi pare mai aerodinamic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In toate conditiile de trafic? Sigur? Intreb si eu, ca nu stiu...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(bae @ 27 Sep 2006, 19:11) Dar cum s-o chema oare o "masina" care dupa prima mie de km troscane, zdroncane si alte minuni? [/b] nu stiu... masina de firma? ![]() eu am mers cu niste taxiuri logan cu vreo 50k la bord, si erau foarte "silentioase", nu zdronganea nimic in ele... depinde si cum mergi cu ea. ieri am condus o octavia break 4X4 din 2003 cu 60k la bord, si m-am convins o data in plus ca lipsa greierasilor in masinile vag este un mit (asta ca sa fiu finut si sa nu spun ca intr-un aro se auzeau mai putin scartaieli decat in aia). |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Am auzit ca or sa bage pe golan un motor mai puternic pe motorina, presupun ca or sa-l puna doar pe Prestige(sau cum io zice)!
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Si totusi in afara de ziaristul ala nu a facut nimeni un drive-test cu noul prestigiosul logan?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
un articol in: http://www.autoshow.ro/autoshow/articole/l...ia-ta-2004.html
|
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
site-ul astora de la autoshow merge vreodata?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
QUOTE(bae @ 27 Sep 2006, 20:11) Dar cum s-o chema oare o "masina" care dupa prima mie de km troscane, zdroncane si alte minuni? Nu comentez nimic despre Fabia ca n-am condus, dar faptul ca are motor cu cilindree redusa nu inseamna automat ca nu e masina. Las' ca toate ''troscane'' doar ca unele mai repede altele mai tarziu in functie si de calitatile soferului de a circula pe drumurile patriei. Parca devenise un obicei ca in fiecare an in sept aveau un eveniment pe la toti dealer-i ''Porti deschise''.2004-lansare Logan,2005-Logan diesel,2006- ?N-ar trebui pt break si 1.6 16V ? This post has been edited by dan75: 28 Sep 2006, 11:04 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
@rkillera
Da , acum . |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Bacu @ 28 Sep 2006, 09:03) eu am mers cu niste taxiuri logan cu vreo 50k la bord, si erau foarte "silentioase", nu zdronganea nimic in ele... depinde si cum mergi cu ea. E clar: soferii de taxi sunt cei mai grijulii cu masinile! Noi astia care doar bagam bani in ele suntem niste apucati care dam in toate gropile fara mila. Sa fim seriosi ca poate mai citesc si unii care vor sa-si ia "caruta" (pardon, Logan!) si incep sa creada ca tot ce zboara se mananca. PS1 Pe la topicul cu zgomote si scartieli va mai uitati si voi? Vedeti ca bate spre 60 de pagini! PS2 Eu am mers cu taxi Logan mai acu vreo saptamana la aeroport, drumul era destul de bun si zgomotul in masina venea din toate directiile. Probabil ca avea 51k la bord, nu m-am uitat. This post has been edited by bae: 28 Sep 2006, 11:09 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Off topic:
Las ca dai radioul mai tare si nu mai auzi nici un greiere in caruta. Am mers cu o Lancia nu stiu ce model cu 5000Km la bord si avea greieri peste tot.Asa ca nu prea mai conteaza. ![]() This post has been edited by Muratu: 28 Sep 2006, 12:43 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Ma gandeam ca poate o fi util si altora asa ca o sa postez urmatoarele informati:
Am completat pe dacia.ro formularul pt test drive pe 21.09 si azi m-a sunat o duduie cu nr privat ca sa ma rezolve cu test drive-ul. Respectiva mi-a spus ca am completat in data de 29.09 formularul pt test drive, eu i-am zis ca azi e 29.09... apoi si-a cerut scuze, a zis ca am dreptate, l-am completat de fapt pe 21.09... si m-a intrebat unde vreau sa fac test drive-ul. Eu i-am marturisit ca sunt din Pitesti si am lasat-o sa imi aleaga ea deleaerul ei preferat. Mi-a zis de Amat (care e si dealer Reno in acelasi timp)... ma rog apoi am corectat-o si in privinta adresei dealerului, ca ea imi zisese o alta strada decat cea pe care se afla intr-adevar Amatul ![]() Deci daca mai vrea cineva test drive cu 16v sub fundulet... poate sa foloseasca datele primite de mine ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Bacu |
![]()
|
lasa testdrive-ul! numarul de telefon al tipei de la dacia l-ai obtinut?! pentru ca se pare ca a ramas datoare la tine cu niste scuze...
:-))) |
--------------------
Honda
CRV
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si pe mine m-a sunat exact ca pe diesel_power pt. cei din CJ care vor sa mearga la test-drive pe Dorobantilor detalii pe PM.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
tzaje |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 1 October 06 ![]() |
Bai, am cativa prieteni care lucreaza in domeniu si tocmai mi-au confirmat: 1.6 16v consuma 9.5/100 si poate chiar mai mult... E ciudat, pentru ca, asa cum s-a mai spus aici, ar fi trebuit sa fie invers fata de 1.6 8v.
Ma rog... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi 2006
- B 78 UTR
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tzaje @ 1 Oct 2006, 12:36) Bai, am cativa prieteni care lucreaza in domeniu ... Zău băi? Dacă zici tu... Și cum s-a ajuns la această concluzie? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
care este dif intre 1,6 8v si 1,6 16 v la consum si vit max?
merita? |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tzaje |
![]()
|
Ideea e urmatoarea. Cei de la Dacia au scos de pe Prestige consumul instantaneu, pentru ca se pare ca publicul neavizat a reusit sa confunde acest tip de cifre cu cele ale consumului de durata. Ei bine, cei 250 de kilometri (sau cati or fi) pe care ziaristii i-au realizat in drive test au dat o medie in genul asta...9.5 litri/100. Ba mai mult, ca sa fie treaba-treaba, cei de la ProTV (la ProMotor) au spus ca au ajuns cu cifrele consumului undeva la 10l/100km.
Vorba omului..."daca atat arata ceasu', ce dracu' sa-i fac eu?" ![]() This post has been edited by tzaje: 1 Oct 2006, 12:03 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi 2006
- B 78 UTR
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca e consumul dat de cei din presa il poti pastra pentru tine!
Intrebare: Se poate pune baza pe ceea ce srie presa? Raspuns: Nu, dar se poate pune acid. ![]() This post has been edited by Sony: 1 Oct 2006, 12:06 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tzaje |
![]()
|
Si inca ceva, ca vad ca a intrebat cineva mai sus...
Viteza maxima declarata (183 km/h) se poate atinge, insa de la 170 urca acul de parca e tras de tren. Cel putin unii au reusit 185-186 pe autostrada, insa spun ca tremura usor iar la trecerea pe langa masini de mare tonaj exista riscul de a te lua cu totul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi 2006
- B 78 UTR
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Asta tot presa a spus-o?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
183 km/h? ma asteptam la mai mult:)
daca ce l e 8v prinde 180 asta de 16 v ,ia 200:) astept filme ceva:)) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tzaje |
![]()
|
![]() Da' circumspect mai esti!... A spus-o un prieten bun, intr-o discutie off the record, cum spun ei... Pai e bine, de ce sa nu credem asta, pana la urma nu ne ia nimic, nu-i asa? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi 2006
- B 78 UTR
|
|
Sony |
![]()
|
Dar tot asa de bine putem sa nu credem asta! pana la urma nu ne ia nimic, nu-i asa?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tzaje |
![]()
|
Este evident. Nu-i asa?
![]() Insa deocamdata nu avem ca surse de informare decat presa, pentru ca unii redactori au mers cu masina. Asa ca pana la proba contrarie sunt singurele informatii:) |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi 2006
- B 78 UTR
|
|
Sony |
![]()
|
Mi se pare dubios cum ti-ai facut cont si imediat ai intrat sa ne convingi de competenta ziaristilor!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:31 |