Reparatie boxe
![]() ![]() ![]() |
Reparatie boxe
LiviuS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 10 October 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la razoare, in statia de mers spre oras, este un magazin de boxe si am vazut acolo membrane. Am mai vazut in talcioc in Dr. Taberei (intersectia Timisoara cu V. Cascadelor).
Oricum eu zic sa pui RIP pe boxele alea, pt e f putin probabil sa reusesti sa le centrezi bine, ca sa nu frece in interior. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine mergi cu ele la un centru care se ocupa cu asa ceva. Daca incerci sa le repari singur s-ar putea sa nu reusesti. Centre de genul asta am vazut pe linia lui 21 dupa ce treci de intersectia cu Carol si te duci spre Sf. Gheorge sau pe straduta la dreapta de dupa Hanul lui Manuc cum te duci spre Regie.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Kit de reparatii boxe nu exista. Daca sunt niste boxe bune, merita sa le repari. Daca sunt ieftine, nu are rost.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 19:20 |