"cunoscatori", imbunatatiri - lgn
![]() ![]() ![]() |
"cunoscatori", imbunatatiri - lgn
ENSI |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1,5 DCI
- B-18-NSI
2006 Ambition
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
CEAUJEEEZCUUU PAACEEE
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Maximus Decimus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 5 May 06 ![]() |
acu' se zice "a la guerre, comme a la guerre". recomandam citirea cartilor despre guerilla marketing...
|
--------------------
Peugeot
407
- B-03-LOG GRUPPO MAXIMA BUCURESTI- MEMBRU FONDATOR
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Scuzele mele. Am plecat la Biblioteca.
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cine esti tu, voinicu' tatii?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
...si, mai important, DE CE ESTI ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Ca bine le zice klaus!
ENSI esti sigur ca este masina lu papa?!? |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca a gresit butoanele.A apasat pe New Topic in loc de New Post.Recomand intrarea in post,face bine la ficat.
|
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru cunoscatori . . . .
http://arhiva.informatia.ro/Article5251.phtml QUOTE(http://arhiva.informatia.ro Buletin de presă al Poliției Capitalei din 16.10.2002 ) au sustras din auto Dacia 1310, nr.B-18-NSI, proprietatea lui D.MIHAI, 28 ani, un radio-casetofon auto în valoare de 2.500.000 lei, autovehiculul fiind parcat pe str. Barajul Sadului, sector 3. Sa intelegem ca ti-ai schimbat masina ?This post has been edited by IRONICK: 25 Sep 2006, 15:02 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ENSI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 September 06 ![]() |
vijelie? hmmmmm .....
sper ca nu vine de la cum merge loganul tau?! ![]() ca sa zic asa sunt cine sunt si nimeni altcineva mi-a parut bine de cunostinta oricum merci m-ai facut sa castig pariul pe care l-am facut ca vei fi printre primii 5 care vor carcoti .... de fapt nr 18 nsi era liber de alte obligatii la rutiera si a fost luat la cerere despre ce scrie in articolul de mai sus nu stiam nimik nu ma refer aici la cei care se dau pe forum si care chiar stiu ce vorbesc cat despre tine si loganul "tau" sa fie intr-un ceas bun iar spun ca nu ma refeream la cei care sunt in situatia ta gluma ok se acdcepta ![]() acum nu mai ai si berlina? eu nu am vandut-o |
--------------------
Dacia Logan
1,5 DCI
- B-18-NSI
2006 Ambition
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Triplu post - regulamentul !
Explica-mi si mie , te rog , care sunt avantajele alea pe care nu le cunosc ?! Am diesel , sunt pustan ( 24 ani ) si nu e luat din banii lu' taticu' (sic). Si pe urma te-as ruga sa le explici si colegilor care se chinuie sa faca ceva din masina asta de ce nu ar trebui. |
--------------------
X
X
- X
X
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
vijelie |
![]()
|
N-am dat-o. Am familie numeroasa, remuneratie mica, dupa buget.
Da' ce te frige grija de ce utilaje am io prin curte? Topicul era (parca): Sa ne ferim de magarus! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
sau sa ne lesi....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(ENSI @ 25 Sep 2006, 15:08) fratilor, daca mai stam sa ascultam de toti pustii care intreaba cum sa fac sa mearga mai "bombastic" loganul diesel a lu' tata nu facem decat sa ne pierdem timpul cred ca cine a cumparat logan a facut-o numai pentru avantajele care acesta le ofera si care totusi vad ca nu sunt atat de bine cunoscute ![]() Cum te cheama, pui de dac? Si a lu' cine esti tu? Parintii tai stie ca te-ai ratacit si umblii brambura pe forumuri ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Attilla
![]() |
--------------------
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
De ce ai ales nr. B18.... are legatura cu varsta, cumva ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si drept urmare , Loganul diesel in curand va fi tunarit si va face fata cu succes masinilor !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Daca nici Loganul nu e masina.. Mai bine un 4th hand care "face" fata nevoilor snobului autohton.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Septohan rulz!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
eXtenSion |
![]()
|
Il conduci cu mana a 7-a/ n-a / Z.
![]() This post has been edited by eXtenSion: 28 Sep 2006, 05:53 |
--------------------
facebook
groups
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
@extension
daca ai trecut de la berlina la logan normal ca pare o mare masina.la fel am simtit si eu cand au luat ai mei supernova.mergi cu un VW,Peugeot,Audi,Opel,etc si apoi zi-ne pareri despre logan... |
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
QUOTE(summa @ 28 Sep 2006, 15:04) Pai hai sa vedem: 1. VW - daca merge cu un Polo, va spune ca Logan e imensa 2. Peugeot - daca merge cu 206 sau 107 sau ceva similar, va avea aceeasi parere 3. Audi - daca merge cu A2 va avea parere ca si mai sus 3. Opel - daca merge cu un Corsa va avea parerea de mai sus Deci? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@Money Talks: intradevar, ceea ce nu inteleg eu este de ce nu renunta VW, Peugeot, Opel si Audi la celelalte modele, sa le produca doar pe cele pe care le-ai scris, ca sa poata concura umar la umar cu Dacia.
![]() P.S. Aici sunt rautacios. ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu am trecut la Logan, eu spuneam ca se poate numi masina(e drum mult prea mare de la 1300) si ca isi merita banii. Adica expresia "mi`as lua orice numai nu Logan" (din singurul motiv ca e dacia si e facuta in Ro) e specifica snobilor.
Asta e tot.. Parerea mea. |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:52 |