Iluminarea butoanelor aerotermei nu mai merge, cum se rezolva?
![]() ![]() ![]() |
Iluminarea butoanelor aerotermei nu mai merge, cum se rezolva?
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Da, maneta, ma rog ... eu ma gandeam la "maciulia" din capatul parghiei de comanda .
![]() Si in final, in butonul ala (cu lacatul desenat pe el) e bec sau nu? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da, este bec, la fel ca in celelalte. Ma rog, la cele cu impuls becurile sunt lipite.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Mersi de raspuns, cu cateva minute inainte am dat search la galerie foto /bord logan si am gasit o foto / am vazut ca are iluminare
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
eim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 12 December 08 ![]() |
O poza cu becul si pozitia lui ala de la consola centrala cu ventialtie si temperatura pt ca nu il gasesc cred ca sunt chior
![]() |
--------------------
dacia
logan
2005 pref
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si e identic cu cel de la bricheta...
Schimbarea becului de la bricheta e... absolut INFECTĂ! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
koleos44 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 14 January 09 From: Brasov , Ro ![]() |
la mine s-au ars amandoua si la service a fost 20 de lei schimbatul cu tot cu manopera
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16v
2004
|
|
poe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 7 June 06 From: Constanta ![]() |
La noi la Constanta la reprezentanta e 2 lei becul si 28 manopera, cam nesimtiti, cred ca-l voi schimba singur dupa descrierile date de voi.
|
--------------------
Dacia
Logan Kiss FM, 1.5 dci 85CP
2007
|
|
alextudor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 July 06 ![]() |
Aseara am fost la spalatorie.dupa ce am facut "piroane" in asteptarea masinii, am constat ca becurile de la ambele butoane de la geamurile electrice nu se mai aprind.m-am gandit ca s-or fi udat contactele din cauza excesului de zel al unora...treaba e ca nu si-au mai revenit.butoanele sunt cu impuls. pt ce e necesar letconul?becul e lipit sau soclul,n-am inteles prea bine.trebuie scoasa si plansa argitie ca sa poata fi scos butonul?multumiri.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6
- B 45 DYX Biban Șef...no comment
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ce putere trebuie sa aiba mizeria aia de beculet?
Mi s-a ars si mie si (dupa ce l-am cautat pe acolo pe unde a pus Serje bulina rosie, dar nu-i acolo, e pe unde am pus sageata verde...) am reusit sa scot tot blocul ala afara, am gasit becul, apoi cu el in mana am mers la piese auto. Mi-au dat unul facut de alt fabricant (arata putin diferit partea de plastic, dar perfect compatibil), scrie pe el 1,2W si parca imi pare mai chioara iluminarea acum... Pe cel vechi nu am descifrat puterea. Cost: 2,50 lei. PS: acum ca stiu unde e becul, cred ca l-as putea schimba, cu putin chin, fara sa demontez nimic, doar bagand mana prin gaura de sub consola ![]() index.php.jpg ( Size: 119.63k ) Number of downloads: 1029 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Doar daca esti ginecolog.
![]() |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
si ai degete de pianist
![]() |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Igzact.....
![]() Si eu am schimbat rahatu ala de bec, am cumparat unu de la un magazin Daewoo fara soclul de plastic, e vreo 0,5 lei bucata. E de 1,2W (ala original nu era marcat), dar nu mi s-a parut ca n-ar lumina la fel. Daca ai mana fina merge schimbat pe sub bord, te chinui putin la rasucire, dar merge. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 7 Jan 2010, 15:01) Da?! Pai daca stiam nu mai bateam drumul la piese auto, oricum mai cumparasem niste beculete fara "dulie" sa inlociuesc prin butoane ca imi murisera si vreo doua pe acolo (si n-am aavut chef sa adaptez leduri)... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
S-a ars si la mine unul din cele doua becuri, cum are ph2 si astfel a ramas neiluminat butonul care indica cald sau rece...simbata ma duc in service.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Te deranjeaza asa tare de te grabesti? Intelegeam daca era moca dar sa si platesti... Cat mai ai pana la urmatoarea revizie?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Da ma deranjeaza mai mult ideea decit problema in sine, ca dupa 5 ani de zile nimeresc butoanele la logan si pe intuneric.Sunt in garantie si daca tot am drum la Constanta rezolv si problema.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
bobo77 |
![]()
|
Am rezolvat astazi pe garantie, chestiune de 20 de minute(venit, lucrat, plecat) cine este indeminatic, are timp si rabdare, o poate rezolva singur, eu nu fac parte dintre acstia...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
Pai stai un pic, garantia acopera schimbatul becului ala daca s-a ars? Eu cand am intrebat la service de asa ceva, au spus ca nu acopera garantie din cauza ca e "consumabil" si nu tine de vreo piesa/defect de fabricatie. Oricum, nu cred ca e foarte scump, dar asa ca idee..
|
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
mie mi-au luat 3 lei pe bec si 20 pe manopera
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
Initial asa mi-au zis si mie Steel Tormentor,dar dupa o mica atentie sefului de la garatie nu am mai platit nimic si totul amers foarte repede, chiar am stat si linga electrician cit a facut operatiunea.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Dupa fix 2 ani mi s-a ars si mie becul care ilumineaza butoanele aerotermei, iar cu aceasta ocazie am o rugaminte la voi: spuneti-mi ce model (cod) de bec sa cer la magazin! Daca aveti si o poza cu respectivul bec ar fi si mai bine!
Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
mariuscond |
![]()
|
SANY0196.JPG ( Size: 658.18k )
Number of downloads: 771
SANY0199.JPG ( Size: 698.66k ) Number of downloads: 732 SANY0205.JPG ( Size: 678.13k ) Number of downloads: 707 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
MULTUMESC!
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
slick_X |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 October 09 ![]() |
Am desfacut si eu consola centrala, dar nu am gasit becul ca si la mine era ars, si m-am dus asa cu masina la reprezentanta ... ce sa zic 33 ron manopera(90% era facut lucrul) + 2 lei becul, am ramas afis cand mi-a zis pretul la manopera !
Bafta ! |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Nush Motor pe folie !
|
|
cosmin_h1982 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 1 July 09 From: Arad ![]() |
Acelasi bec este si la bricheta? S-a ars si as vrea sa-l schimb.... Multumesc anticipat. Cosmin
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS+
- arad
|
|
mariuscond |
![]()
|
DA!
Inarmeaza-te cu rabdare... |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 15:50 |