Se agita benzina din rezervor, la Logan, evident
![]() ![]() ![]() |
Se agita benzina din rezervor, la Logan, evident
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ba pardon!
Benzina se agita rezulta ca masina e nervoasa. Any comments? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ba pardon!
Benzina se agita rezulta ca masina e nervoasa. Any comments? hmm.... eu am crezut ca daca benzina se agita ... se agita si masina ![]() ![]() 1 ) mergi cu rezervorul plin si nu se mai aude ... 2 ) golesti rezervorul ... si asa nu ai nevoie de benzina ca cica sunt unele loganuri care merg pe aer ... banuiesc ca si al tau e printre ele ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Da, cind zboara aruncate din avion
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La ce forme aerodinamice are Loganul, nici parasuta nu il ajuta. Poate niste cip-tiuning...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca e vorba de cip-cirip-tuning
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE la viteze mici se aude clipocitul benzinei (...) Acelasi lucru se aude daca franez brusc cand am viteza mica Eu am doua solutii: 1. Nu mai merge cu viteze mici! Toata lume stie ca Loganu' merge cu 200 km/h, daca nu cumva Prestiju' se duce chiar la 220-230 km/h! Daca asta nu rezolva problema, incearca: 2. Cumpara un Logan diesel, ca sa nu mai clipoceasca benzina. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am inteles ca daca pui un kg de zahar (margaritar, neaparat, preferabil din ala tos) la un plin de benzina, nu numai ca-ti creste cifra octanica, dar iti stabilizeaza legaturile catenelor din compusii carbonici si da benzinei o fluiditate fluxiala care nu produce clipocituri
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
Oare o exista benzina solida? Ca asta lichida vad ca necesita intretinere.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Este! Am cumparat eu la pachetele de 250g. Vine in cutii care seamana cu cele de margarina.
Din pacate sunt 2 impedimente: - trebuie introdusa din cutie direct in rezervor iar Loganul inca nu are buson largit pentru benzina solida - inca nu se fabrica benzina solida Logan. Asa ca nu va recomand sa o incercati. P.S. Am vazut si aditivi pentru astfel de benzina. Vin in niste borcanase ca cele de gem pentru a putea fi unsi peste margarina!!! |
--------------------
Skoda / BMW
exLeon, exDSN
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(bj @ 28 Sep 2006, 15:15) Este! Am cumparat eu la pachetele de 250g. Vine in cutii care seamana cu cele de margarina. Din pacate sunt 2 impedimente: - trebuie introdusa din cutie direct in rezervor iar Loganul inca nu are buson largit pentru benzina solida - inca nu se fabrica benzina solida Logan De aici deduc (logic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE Asa ca nu va recomand sa o incercati. Asa e, trebuie sa ai neaparat Leon sa o poti incerca... ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(argon @ 28 Sep 2006, 12:14) In caz ca nu ai remarcat, te afli la cafenea ![]() @big2003: Și în caz că ești chiar interesat, da, se dau și la moderatori! ![]() Da' mai ales la useri, că e mai mulți! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bj |
![]()
|
@money: eu am diesel
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
exLeon, exDSN
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si nu numai ca e diesel, ci tdi, vag, varza, viezure
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Cinste voua!
In primul rand nu inteleg DE CE mi-a fost mutat topicul de la DIVERSE??? pt moderatori, deschideti bine ochii, mai este un topic initiat pe aceeasi problema: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...aded&show=&st=& si este tot la DIVERSE. Pe ala de ce nu il mutati?? Deci, daca nu ati putut da raspunsuri pertinente, trebuia sa il inchideti draq. Ceea ce am postat eu nu a fost la misto. Si v-ati gasit voi ca sa faceti misto de mine... Merci mult! |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(skyspot @ 28 Sep 2006, 20:32) Cinste voua! In primul rand nu inteleg DE CE mi-a fost mutat topicul de la DIVERSE??? DEFINITIV! QUOTE pt moderatori, deschideti bine ochii, mai este un topic initiat pe aceeasi problema: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...aded&show=&st=& si este tot la DIVERSE. Pe ala de ce nu il mutati?? 1. Prin faptul ca atragi atentia asupra existentei unui alt topic pe aceeasi tema,recunosti c-ai postat un nou topic ignorind cu buna stiinta regulamentul si intrind in conflict cu acesta.2. P-ala nu-l muta ca sa te oftice pe tine! Ii stiu pe astia cum actioneaza, am sa le fac o plingere civila in contencios penal la Politia Comunitara!! QUOTE Deci, daca nu ati putut da raspunsuri pertinente, trebuia sa il inchideti draq. Cind n-avem raspunsuri pertinente, avem raspunsuri impertinente, logic, nu? QUOTE Ceea ce am postat eu nu a fost la misto. Asta-i foarte grav! Da' sa stii ca noi n-am avut nicio urma de-ndoiala asupra acestui fapt! QUOTE Si v-ati gasit voi ca sa faceti misto de mine... Pai daca altii mai buni nu s-au gasit, trebuie sa te multumesti cu ce ai. Vorba aia:" daca nu noi, atunci cine?" QUOTE Cu multa placere, te asteptam si alta data! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Marty lasa omul in pace ca se chinuie de dimineata sa il gaseasca si cred ca in timp ce il cauta pe asta a dat de celalalt
![]() This post has been edited by ady77: 28 Sep 2006, 20:00 |
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
je_design |
![]()
|
celalalt topic era despre dci, deci nu sunt identice.
Rog moderatorul care mi-a mutat topicul sa imi explice de ce a luat aceasta masura |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Se agita si spiritele nu numai benzina.....
![]() Nu percuteaza de loc moderatorii astia ![]() This post has been edited by Amedeus: 28 Sep 2006, 21:35 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Va dati seama daca se agita rezervorul peste benzina ce iesea..
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
Eu cred ca solutia ar fi implementarea,atat la diesel cat si la benzinar,rezervorului gen "ZIPPO",si pentru a creste autonomia si randamentul masinii recomand inlocuirea vatei cu OB-uri,acestea din urma fiind mult mai eficiente si confera un comfort sporit in orice situatie.
PS.Ca sa nu mai auzi "clipocitul" eu zic sa-ti cumperi un radio. |
-------------------- ....................
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai bine ma, nene, cum sa nu clipoceasca benzina si sa nu fie nelinistita, daca dumneata nu-i pui prelata de logan peste noapte? normal, ca saraca masina tremura de frig peste noapte si ii induce o astfel de stare si benzinei... iti recomand cu CALDURA sa folosesti cu incredere Prelata De Logan
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
je_design |
![]()
|
puteti inchide aici.
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
cosmin_2300 |
![]() ![]()
|
pai bine ma, nene, cum sa nu clipoceasca benzina si sa nu fie nelinistita, daca dumneata nu-i pui prelata de logan peste noapte? normal, ca saraca masina tremura de frig peste noapte si ii induce o astfel de stare si benzinei... iti recomand cu CALDURA sa folosesti cu incredere Prelata De Logan
Prelata aia de 1.6 16v , ca dupa cum s-a spus in alt topic , are 3 ventilatoare care baga aer cu presiune si nu permit prelatei sa atinga caroseria !!! De asemenea are si controlul umiditatii !!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Daca nu ma insel parca Marty a pus ceva poze cu ea !
Marty mai pune si tu odata pozele aici ca sa vada omu' despre ce e vorba ! Eu as fi rugat adminii sa explice , ca moderatorii nu au competenta intr-un asemenea caz de forta majora. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
defapt, clipoceala asta e un sistem de backup pt cazul in care iti da rateuri(o ia razna) indicatorul de benzina...
deci, cum auziti clipoceala => directia benzinarie... nu va luati dupa indicatorul din bord !!! p.s. nu faceti plinu' ca incepe sa cloncane ! mai in gluma mai in serios... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:19 |