masina second-hand, vreau sa imi cumpar masina
![]() ![]() ![]() |
masina second-hand, vreau sa imi cumpar masina
bogdy5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 3 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca topicul e pe bune...Logan
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Stati ca vine agronomu' si ne lamureste pe toti!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai e si varianta Estate dar nu e in intrebare. ....era o gluma
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Adica argonel glumeste cu noi?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
OAP |
![]()
|
Cum te-ai prins ca de el e vorba?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Sony @ 19 Nov 2007, 20:05) Stati ca vine agronomu' si ne lamureste pe toti! ![]() Ce perspicac esti! Vad ca initiatorul are deja Logan Ambition. Chiar vrei sa dai 5000E pe un Logan chel? ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre agricultura, ala e tractoru' parintilor. Copilu' abia acum isi ia permisu'.
![]() This post has been edited by Sony: 19 Nov 2007, 19:54 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai sa il intrebe pe "ta-su" daca e multumit de logan ..daca nu e .sa isi ia solenta ca vad ca doar astea 2 optiuni le-a enumerat!
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(Sony @ 19 Nov 2007, 20:53) Bre agricultura, ala e tractoru' parintilor. Copilu' abia acum isi ia permisu'. ![]() Daca era din IL ii recomandam sa-si ia TIR ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
In IL agricultura se face cu tractoru' nu cu tir-u', dar presupun ca nu ai de unde sa stii asta.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ia-ti un Opel Astra G.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 20 Nov 2007, 09:53) Eu cred ca vrea sa dea 5000 pe un Logan full ![]() sau cu 1000E o Solenza Scala. Da, stim. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Sfatul meu este sa astepti pana in 2008 ca trebuie sa pice taxa speciala auto.
Dupa, cu 5000 Euro iti vei lua masina nu dacia sau cielo |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 20 Nov 2007, 12:23) eee...uite ca io nu stiam...chiar asa scumpa e? ![]() 20 Nov 2007, 14:19: QUOTE(gdm @ 20 Nov 2007, 12:29) Si care ar fi masina aia? This post has been edited by OAP: 20 Nov 2007, 13:19 |
--------------------
.
.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
visul romanului frustrat e sa aiba M A S I N A nu dacie sau sielo... doamne ce popor degradat. chiar asa: care ar fi masina aia ? wv LUPO ? asta chiar e simpatica dar nu stiu cui i-ar placea ca noi romanii vrem masini mari sa ne respecte dusmanii sau poate vreun mercedes cu sute de mii de km la bord si nori de fum la esapament sau de ce nu un bmw cu motor pe motorina ca papa putin si are o herghelie de cai obositi de vreo 13 ani incoace de cand e condus de un batranel neamt care a avut grija de ea ca de un copil
![]() intreb si eu : ce masina super scula --- ca vad ca ai scris cu bold "masina"....ce masina tare iei tu cu 5000 de euro ? This post has been edited by han_1.6 mpi: 20 Nov 2007, 13:28 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cauta un mercedes vechi de 20 de ani ca e mercedes si te vede poporu`:) apropo am vazut in trafic un 4 ochi din 96 inscris la 6200 euro
![]() asa mai la subiect: un logan mai vechi un pic dar cu reviziile la zi ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
vacanta mare avea intr-un spectacol o replica: faceti poza la baiatu` sa va recunoasca satu`!
![]() apropo taxa? cat e taxaa?ca banuiesc ca sunt euro 2 sa-mi raspund singur ![]() asta la mondeo ![]() deci 4500(ca am negociat..cine stie poate si mai jos) + 1500 (rotunjim) + 500 (zic la cheltuieli cu drum, benzina etc) + 200 (inscris,asigurare-nu stiu cat de bine am apreciat)= 6700 euro daca ar mai fi si alte cheltuieli nu stiu dar nu se incadreaza nici in 5000 ai lui si nici nu stiu daca astia sunt toti banii ![]() de mentionat ca am pus euro 3 la ford ![]() si asta in situatia in care nu pui nici o piesa, nu schimbi nici un consumabil si nu iti crapa pe drum ![]() This post has been edited by sorin1983: 20 Nov 2007, 14:10 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Am inteles: masina inseamna automobil nemtesc, preferabil break, cu peste 100.000 km. Multumesc.
Sa inteleg ca eu nu am masina? Am trait in minciuna pana acum ![]() This post has been edited by ageana: 20 Nov 2007, 14:07 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
sorin1983 |
![]()
|
fii convins ca tu ai DACIE nu masina
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Pai mie de ce nu-mi spusesi bre de la-nceput... daca stiam ca nu e masina, nu mai plateam RCA-ul si toate taxele ce se platesc pt "masini".
Bag picioarele, o consider moped si nu mai platesc nimic. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(han_1.6 mpi @ 20 Nov 2007, 14:25) visul romanului frustrat e sa aiba M A S I N A nu dacie sau sielo... doamne ce popor degradat. That is the point ![]() QUOTE(gdm @ 20 Nov 2007, 14:48) Hai sa-ti arat ce inseamna masina: Asta sau asta sau asta sau asta Tine cont ca astea sunt preturile cerute si se mai negociaza. Yah Right, si fraierii de noi ne-am luat Dacie, care in mintea ...unora nu-i masina pe motiv ca e facuta in Romanian nestiind ce mininatii putem gasi pe afara. Baieti , luati-va ce dracu vreti voi si dati-va-n in stamba cat vreti si cu ce vreti da dacia tot masina ramane indiferent ce vechituri visati voi sa conduceti. This post has been edited by OAP: 20 Nov 2007, 14:27 |
--------------------
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca Fiat Stilo a ajuns mai masina decat Loganul... inseamna ca nu stiu pe ce lume traiesc. Cred ca imi vand semimasina mea si imi iau un ursulet, sau poate doua, sa am doua masini...
This post has been edited by xcss: 20 Nov 2007, 14:34 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
saracu` stilo ala e si lovit
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
OAP |
![]()
|
Saracu` Peugeot are 6 ani si 81 000km la bord, 13, 500/an ar fi media. probabil a fost a unui batranel simpatic care si-a luat diesel doar de florile marului nu sa mearga cu ea. Nici nu si-a amortizat investitia bine si o si vinde
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Masinile incep de la 10 mii E pret de fabrica.Asa e pe planeta asta.Acuma, mai depinde si care e raportul intre timpul liber tocat marunt si banii pe care vrea sa il aloce cumparatorul pt masina aia. Daca vrea sa dea mai putin la inceput si sa stea mai mult seara si in weekend pe langa ea, e decizia lui. Poate ii si place sa repare cate ceva, si acum are un hobby ! Ce-aveti voi cu el?
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 20 Nov 2007, 15:29) Daca Fiat Stilo a ajuns mai masina decat Loganul... inseamna ca nu stiu pe ce lume traiesc. Cred ca imi vand semimasina mea si imi iau un ursulet, sau poate doua, sa am doua masini... Iti iei doi usruleti din astia. Si unul il pastrezi in fata blocului, pentru piese si pentru prestigiu.. ![]() Am eu unul in fata blocului care are 2 Fiat-uri (cred) albe, vechi de cand lumea, diesel. A mai ramas cam jumate din unul in mai putin de un an. Si asta cu care merge scoate fum ca un tren pe carbuni ![]() Si pe Logan scrie Dacia By Renault, deci nu e Dacie in totalitate ![]() Pe altele scrie Dacia, dar piesele tot Renault sunt, da' vezi domne nu e By Renault . ![]() Unii au ales sa-si cumpere masina ca sa-si faca treaba cu ea si nu sa faca rate aiurea la masina si sa se ingroape in datorii. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:05 |