Sa ne cunoastem mai bine..., Loc de munca si salariu!
![]() ![]() ![]() |
Sa ne cunoastem mai bine..., Loc de munca si salariu!
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
cetatzeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
arhitect - alta meserie moarta, care nu exista in site-ul ala minunat.....
poate reuseste cineva sa raspunda serios.....daca vi se pare deplasata intrebarea nu inteleg de ce trebuia neaparat sa postati ceva...... This post has been edited by cetatzeanu: 3 Oct 2006, 12:56 |
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Eu sunt ursu' ala de faceti toti poze cu el la Sinaia, in parc. Salar: decimez turistii, poate s-o elibera odata Valea Prahovei. L-au mutat in moldova acum o luna, intr-o rezervatie. Cica proprietarul n-avea acte pe el. Asa ca zic sa pleci cu ursu' de-aici, ca nu tine. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Tu nu intelegi ca eu sunt ala???? care proprietar?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Cine se plange de salariu mic, poa' sa aplica aici:
http://www.carucubere.ro/ in meniul Cariere Atentie, e publicat si salariul! ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Disk jokey la Mistic Club.
![]() A doua slujba, gunoier, dar fara carte de munca, altfel dadeam ratele de la mert pe impozite. |
--------------------
.
.
.
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Domeniu: IT/Software, sisteme electronice in automotive.
Salar: nu pot spune... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
mariogiotta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
DTP, PrePress la o agentie de publicitate
1500 Euro |
--------------------
Logan / Mitsubishi
Laureate 1.6 / Pajero Sport
2004 / 2005
- B64TMM / B332TMM
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
io-te bah...1500 de iepuroi....si eu sunt to DTP/grafician, pre-press mai putin,mai mult creatie.... tot la o ag de publicitate...si castig 200 iepuroi + bonusuri si prime
ntz ntz ntz...abia astept sa se faca 3 luni ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Si tu?
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 3 Oct 2006, 18:12) Hai ca pot spune eu ![]() Manager? (de-ala mic, ma refer - care da cu biciul in ºerbi) 1200-1300, max 1400 euroi Palmas? pe la 1000, poate chiar sub. Corect? ![]() This post has been edited by vv: 4 Oct 2006, 12:31 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
student,anul V, part time job 350 RON
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Copilu, spre deosebire de tine, eu am fost imbarcat (pe bani).
Asa cacapra... e de fapt ditamai balena >> Poate PaulP ma lamureste si pe mine ce a vrut sa zica in topicul asta ... ca eu nu prea ma prind. Legat de flota .... nu prea vad ce treaba are cu situatia respectivului student. Despre delfinii cu colaci .... nici asta nu vad sa aiba legatura. Mai ales ca baiatul s-a rezumat la un salariu mediu (chiar mic). Chiar nu inteleg atitudinea domniei tale cu privire la viitoarea profesie a respectivului. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
din ala care face softuri si platit prost
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
@driverx: maturizeaza-te...
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Din ce am vazut pana acum unii castiga foarte bine, altii foarte prost...
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Bobinator sef la sectia scularie de la "Timpuri noi" - daca treceti pe acolo intrebati despre "Titi de la bobinaj", ma stie toata lumea sau claxonati pur si simplu "Ti -tiii".
Salariul?...hm...Pai daca va spun salariul, cat este el, pai deraiaza toate topicele si se tamponeaza userii cu posturile lor cu tot si se blocheaza tot forumu`, nu alta! Asa ca nu vi-l spun ca-i pacat de atata munca! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Pai si un bobinator sef merge cu o amarata de Skoda?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Am bagat bere la greu si am gasit-o sub capac
![]() |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
AMBIENTE MY 2007
- WSP
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gaiui |
![]()
|
![]() “Walking is man's best medicine” Group: Members Posts: 134 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
pai eu sunt irina una dintre putinele fete de pe acest forum ...cum spune alexV in procent de 1 %
![]() ![]() |
--------------------
renault
clio 3
2007 dinamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:23 |