Schimbator rupt, am facut-o si p-asta
![]() ![]() ![]() |
Schimbator rupt, am facut-o si p-asta
DeusX |
![]()
|
||
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|||
byte |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 15 March 06 ![]() |
Eu zic sa o schimbi pentru ca nu merita sa o sudezi. O maneta noua este aprox 200 000 si operatiunea de schimbare nu e foarte complicata.
Uite aici si o poza care te ajuta. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...9&hl=schimbator Spor |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- TM-10-LKM
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca e rupta linga acea sfera din plastic, preferabil s-o schimbi; in momentul sudurii acea sfera se va deforma.
Nici nu e asa scumpa. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
DeusX |
![]()
|
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
Ok, in cazul asta am s-o schimb. Multumesc pentru sfaturi.
|
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
La a mea e sudata. Asa am cumparat-o de la ala care a avut-o de la altu. Sta cam prea in fata si trebuie sa ma misc cu totu din scaun ca sa o bag intr-a cincea. Daca nu costa decat 200.000 e buna de schimbat. Nu va ganditi ca trebuie sa ma ridic de pe sezutul scaunului, trebuie numai sa ma aplec, treaba destul de incomoda.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Si mi e mi s-a rupt acum cativa ani, prin '97 daca imi aduc bine aminte. Tijele schimbatoarele originale sunt goale pe dinauntru, asa ca i-am infipt... tija pompei de umflat roti
![]() Zici caaveam mansa de avion, cu manerul acela de la pompa, ii umflasem genunchiul gingasei domnisoare cu care haladuiam pe acele timpuri ![]() |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 17:18 |