Logan remodelat, rog sfaturi pertinente,nu dat cu parerea
![]() ![]() ![]() |
Logan remodelat, rog sfaturi pertinente,nu dat cu parerea
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Eu as merge pe schimbat lonjeron !
Am avut la fosta Nova , lonjeronul de pe dreapta lovit ( asa am luat-o ) si nu mai iesea geometria nicaieri. La inceput poate iese geometria dar in timp sigur vor aparea modificari. La vanzare ai sanse sa nu se uite la el si daca se uita ii explici ce si cum , mai lasi la pret si o dai fara probleme. La indreptare se pierde din rezistenta piesei. La schimbare fii sigur ca rezistenta va fi mult mai mare decat indreptata; asa cum ti-a mai recomandat un coleg mai sus , mergi la sudor ii dai o spaga si sigur o va face cu o si mai mare atentie. Imi pare rau de cele intamplate , imi inchipui cum te simti ( si eu am masina tot in rate ) si la fel am o frica sa nu se intample ceva. Bine ca nu ati patit ceva si fii sigur ca fierul se repara , viata e mai importanta. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Azi dimineata, tare nehotarat am zis sa il schimbe. Sper sa iasa treaba faina.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
du-te service cu o "cafea dubla" si stai pe ei ! sa ne spui cum a iesit !
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu au lonjeroane. Nici la depozit. O sa mai vad maine. Au masca, aripi, tot ce imi trebuie, dar nu au lonjeroane. Sper sa faca repede rost, ca nu numai masina mea sta dupa lonjeroane.
Daca maine au lonjeroane, ma duc si imi iau un scaun pliant, pun aparatul foto in mana si stau acolo. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Te rog spune-mi daca service-ul de pe Dorobantilor este agreat de Dacia si afla cum il cheama pe seful de service si te rog da-mi un PM cu numele lui . Multa bafta si nu te supara din cauza unor table care se repara . Stiu ca iti este greu ca ti-ai dorit mult masinuta . Astept raspuns .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
driverx |
![]()
|
Este agreat, normal. Ii zice Service Automobile Dacia 2 (1 banui ca e ala de pe Turzii). Nume nu stiu decat a omului de la receptie din tura in care figurez eu (acolo sunt 2 ture)
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.233 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
de ce sa nu se poata vinde masina, ce daca e luata pe credit !
O vinde, ia banii si plateste ce mai are de platit la banca... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
driverx |
![]()
|
OK. Tu cat ai da pe un Ambition cu 500km? Pierd mai oameni buni. Am pierdut pana acum, as pierde mai mult.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alinakes |
![]()
|
Mergem spre off-topic , dar .....
Nu e problema ca nu se poate vinde , dar ca sa vinzi trebuie acceptul bancii sau cum ai spus tu sa iei banii innainte si sa platesti creditul. Problema e ca la plata anticipata platesti ceva taxe in plus si in momentul in care vinzi pierzi ceva la vanzare + taxele alea nenorocite => ca iti raman cam putini bani pentru un nou avans. |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
driverx |
![]()
|
Daca fac alt credit auto la ei, cred ca nu mai platesc nimic. Cel putin asa se lauda.
Dar nu mai am de unde sa tot pierd. Imi vreau inapoi Golanu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
Nu pot sa nu observ in acest topic modul de gandire al romanilor:
" Daca e stricat, vinde-l si pacaleste pe altul". Acum, stiu ca nici mie nu mi-ar place o masina lovita asa de curand de la data cumpararii, dar asta e. Mai avem si ghinioane. Totusi, daca nu suporti sa stii ca e lovita, vinde-o dar unei persoane care accepta sa o cumpere stiind de problema. Poate ca o dai mai ieftin decat asa cu defectul ascuns, dar nu cred ca tie ti-ar place sa cumperi ceva SH si sa afli dupa aceea ca are defect ascuns. Eu as sta sa vad cum iese din service, ca tare am eu impresia ca nici nu vei observa ca a fost lovita si reparata. Dupa aceea, in maxim 2 ani zic eu, te vei plictisi oricum de ea si vei vrea altceva, asa ca oricum o vei schimba. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Daca iti taie tot ce e lonjeron si tabla strambata de pe ea, sudeaza la loc de noi, decapeaza frumos si vopseste cu simt de raspundere masina e ca si noua ! Nu ai de ce sa-ti faci probleme daca lucreaza corect, masina va reactiona la fel si intr-un potential accident viitor. Daca ti se pare ca nu lucreaza corect, apeleaza la VC !
|
--------------------
-
-
-
|
|
alinakes |
![]()
|
Nu e vorba ca "nu iese la fata" , ca reparata eu cred ca va fi in aceeasi parametrii ca si noua.
Dar... e vorba mai mult de confortul psihic al posesorului , saracul om a asteptat luni intregi pentru Logan si acum are masina lovita ! Ca pacaleste omul ce o cumpara e altceva , sunt destui oameni binevoitori prin targuri care iti ofera super masina la super preturi , nu mai vorbesc de sh-urile de pe afara (acum mi-am pus in cap adeptii sh-urilor via Germania). Si daca e reparata corect nu e defect ascuns , pentru ca nu e defect ! Drivere - Lauda de sine nu miroase a bine , pe mine astia cu banca nu ma conving ei ca nu le mai platesc nimic , asa era si cand am facut eu creditul , merge repede fara bani multi dati ziceau ei; si cand am inceput sa alerg zile intregi si am aflat comisionul lor era sa pic jos. Fii pe pace ca la plata anticipata a creditului te taxeaza sigur (din nefericire ![]() In concluzie ... cum merge treaba cu reparatia ?! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina mea a iesit undeva prin decor si a fost schimbat tot ansamblul fata.
A fost facuta la un service f bun si masina se comporta normal. Asta pe cand era a prietenei mele. Dar ea a ramas cu stresul ca merge cu o masina lovita, asa ca am luat-o eu, care as merge cu orice poseda motor si roti ![]() (e doar o treaba psihica, d-aia l-am si sfatuit s-o vanda) This post has been edited by vis-a-vis: 3 Oct 2006, 21:37 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Și până la urmă cum a rămas că eu am fost un pic absent ...
![]() Ce ai făcut, ai reparat-o, ai vândut-o sau ??? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
A rezolvat-o prin reparare.
Ca atare, aici se închide. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 02:54 |