Braila nu este in Moldova?
![]() ![]() ![]() |
Braila nu este in Moldova?
rs44 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e dar e plin de moldoveni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Spuneti-mi, va rog, ca nu m-a parasit brusc bruma de inteligenta!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce spirituali sunteti bai nemoldovenilor.
Ha ha ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Braila a fost RAIA TURCEASCA pt. cine nu stie. Deci, Braila apartina Munteniei sau Tarii Romanesti. Ca se dau ei moldoveni, ca si aia da'n Buzau, asta-i alta mancare de peste. Moldova se opreste la Galati! Uha!
This post has been edited by colombina29: 1 Oct 2006, 14:15 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(bulan @ 1 Oct 2006, 15:44) O parte le-am descifrat dar asta cu Braila nu pot sa o dezleg."""A nimerit orbul Braila"""" Este un joc de cuvinte, plecând de la alfabetul braille (orbii citesc în braille) ajungând la faptul că municipiul Brăila are străzile principale după cum se vede aici. Iar străzile mai mici sunt perpendiculare unele pe altele astfel încât, dacă știi asta, este destul de ușor să te orientezi în oraș. Cât despre întrebarea inițială, n-am ce comenta! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Braila e in Muntenia, Galati in Moldova. Intrebati orice brailean...
![]() This post has been edited by mars: 1 Oct 2006, 15:30 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Buzoieni nu se dau moldoveni da?Te rog
Suntem munteni si punct! Si Braila apartine Munteniei nicidecum Moldovei. This post has been edited by ilikecheese: 1 Oct 2006, 16:09 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
cosmin800331 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 September 06 ![]() |
Da, Braila e in Tara Romaneasca(mai precis in Muntenia), Galatiul in Moldova iar galatenii sunt "moldoveni parati".
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- GL-05-UJR
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ilikecheese, am multi prieteni din buzau, si 2/3 din ei cam vorbesc moldovineste. Dar sunt simpatici!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
"Buzoieni nu se dau moldoveni da?Te rog
Suntem munteni si punct!" Ilicșiz ti rog frumos sî mă ierț da' n-am voit sî ti ofensiez. Io mi-s născut in Galaț șî cunosc distul di bini zona 'șeea șî rămân la ideia ca buzoienii îs in muntenia dar vorghiesc foarti ghini moldovinești... Iesti daca vrei șeea și zișea șineva din presă că "populația Romaniei si alcătuiești din 30% țigani iar restul se comportă ca niști țigani" Ti pup măi! Leităr iedit: Vezi că șî-n Brașov si vorghești pisti tăt moldoviniești șî ăiă șică ar hii ardeleni. HA! This post has been edited by colombina29: 1 Oct 2006, 17:25 |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
--------------------
a
b
c
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Sa nu ajungeti ca ungurii din Romania, care sunt intrebati ce natie sunt si ei nu stiu ce sa raspunda la intrebare! Cat despre Braila, era o intrebare retorica. Sunt moldoveni 100% si nu are rost sa va suparati! Aveti ceva cu confratii vostrii de mai la nord de nu recunoasteti? |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Da, istoriceste Braila a fost in Muntenia iar Galatii in Moldova. Si?
Care se crede mai bun? Moldovenii? Muntenii? Bucurestenii? Se da careva "mai" superior? Doamnelor, Domnilor, tovarasi: omul sfinteste locul, si nu invers. Stingerea aici. Da, sunt dictatorial inchizînd topicul. Si? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Credeam ca macar pe acest forum lumea poate sa si gindeasca. Se pare ca m-am inselat si patimile sint mai presus de orice ratiune.
Ce e aia Moldova? Ce e aia Muntenia? Ce e aia tara? Nimic, decit vorbe goale, inventate cindva de niste indivizi cu ginduri de marire si putere si folosite si azi pentru putere economica, bogatie, asuprire etc. Uitati-va la motto-ul meu si incercati sa il intelegeti (cei care puteti). Sa va spun o scurta istorie. Odata a avut loc urmatorul dialog intre doi prieteni: "Al cui e muntele ala din fata?" "Al bastinasilor" "Da de ce e al lor? Ei l-au facut? Ca muntele a fost acolo cu mult inainte de venirea lor si va dainui acolo si dupa cei ce spun acum ca e al lor vor fi morti" "Pai ei l-au gasit acolo si au spus ca e al lor. Si daca altcineva spune ca e locul lui, se bat pentru asta ca dobitocii" "Pai asta e ca si cum doi pureci care traiesc pe spinarea unui ciine se cearta intre ei cine e proprietarul ciinelui" PS. Care are capacitatea de discernamint va intelege ce vreau sa spun. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:12 |