Pilot, ..aviatie
![]() ![]() ![]() |
Pilot, ..aviatie
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@walleye
Mersi mult de informatii. Sa inteleg ca acum te ocupi cu altceva? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
sony, atunci inseamna ca intelegem altceva prin pensionare, eu nu ma refeream la pensionarea aia pe care o inteleg aia de la OM, ci la retragerea de la zboruri.
st, da. pentru ocazia aia am lasat balta facultate, m-am certat bine cu familia, samd. trei ani de zile n-am dat pe acasa si nici n-am vorbit romaneste (aproape). in final mi-a ajuns si mie si m-am intors, reluat studiile, acu's si eu butonar la o multinationala, cum e multi. |
--------------------
Alco
Century
- Monon 404
628 nu hraniti moderatorii
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@walleye: nu ai cu cine crede-ma...tot ce vor inteleg....probabil ca eu mai sus nu am fost destul de clar...desi mai clar de atat nu stiu cum as fi putut sa o spun...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 02:00 |