Aroganta mosnegilor posesori de Logan
![]() ![]() ![]() |
Aroganta mosnegilor posesori de Logan
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 3 Oct 2006, 18:10) Daca vreau sa vand Clio Fidji (iunie 2005, 22000 km reali, carte service, AC, CD-Player 6 boxe, oblinzi electrice incalzite, ABS, airbag pasager, reglaj pe inaltime al scaunului soferului si alte prostii) si sa-mi iau Logan, cat trebuie sa mai plusez? ![]() Asta e, n-am bani de Logan. ![]() Eu nu inteleg la ce le trebuie pensionarilor astia masina asa mare cu ditai porcbagajul. Cu cate bagaje pot sa plece cand se duc la statiune? La o varsta, poate ti se face naibii rau de la caratul atator bagaje. Astia care forjeaza nu ma deranjeaza asa tare, ma deranjeaza aia care dorm la volan, care blocheaza drumul, care parcheaza pe contrasens si taie fata la cei care merg pe respectivul sens. This post has been edited by Laurentziu83: 4 Oct 2006, 09:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 4 Oct 2006, 09:41) Fooaarte putine, ca dovada faptul ca accidentele cauzate de astfel de apucaturi se puteau numara pe degetele de la o mana. De fapt, daca ma gandesc mai bine si daca nu ma insala memoria, inainte de oct 2004, nici nu erau accidente de circulatie, era ca in paradis, pasarelele cantau, albinele zumzaiau, toata lumea semnaliza si ceda prioritatea unul altuia, ce mai, era MARFA! Cred ca ai inteles exact aspectul si nu e nevoie de ironie doar de niste argumente...whatever. |
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(mao @ 4 Oct 2006, 08:30) Si nici acum nu sunt prea impacati cu ei insisi pentru ca tare ii mai mananca buricele degetelor sa mai vada un ei culbutor, un sabot de frana, ceva, sa mai mestereasca ei ceva la masina in fata blocului cu capota ridicata si cu inca vreo trei vecini chibiti pa langa ei. Despre astia vorbeam ... Ehehe ce vremuri taica....acu' s-a dus dracului si surubareala si berica din parcare...ca doar nu surubaream pe uscat... |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Cred ca s-a mai scris pe undeva despre genul de "oameni" descrisi de mao...
Cred ca 80% din mosii, mosnegii sau oricare om care a detinut o berlina, apoi prin remat sau mai stiu eu ce metode, au luat un logan (intamplator e masina cea mai IEFTINA, pe care si-au putut PERMITE sa o cumpere). Aceasta trecere pentru dansii a insemnat trecerea de la trasura trasa de un cal, la un B2-stealth cu jdemiii de cai putere.. Si normal..ei sunt ciumegi... Sunt specimene de toate felurile detinatori de toate tipurile de masini, insa cum loganul e o masina ieftina, si prin metode de cumparare accesibile, multi "mosnegi" au ajuns sa fie ciumegi... Personal eu am vandut loganul sotiei, si merg in continuare cu batrinca dsn care ma duce din punctul A in punctul B... Mai interesant, e ca juma de luna (in fiecare luna) am pe mana un Mitsubishi Pajero Sport, care am impresia ca e mai mare chiar decat un ML... In timpul asta, desi car dupa mine cam 3 tone, nu stiu cum se face ca tot gasesc kamikadze d-astia de "mosnegi" de ori imi taie fata, ori de pe banda 3 face dreapta brusc...si chestii d-astea... De parca nu ii avertizez de multe ori cu o groaza de flashuri care la mistsubishi sunt undeva la nivelul lunetei de logan... Indiferent ce masina conduci, important e ca TU sa conduci corect si sa ai respect fata de colegii din trafic...Pacat ca orice padure are si uscaturi... This post has been edited by dantes: 4 Oct 2006, 10:33 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
- B-01-LEXY
1,6 VVTI / SOL Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate un moderator sa lipeasca topicul asta la cel cu "Care soferi ne enerveaza?"
Multumesc. ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
- B-65-xxx
exLeon, exDSN BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Al dracu' mosnegi, nu stiam ca e smecheri pana sa citesc topicu' asta!
![]() Mie personal mi se par aroganti posesorii de masini mai scumpe decat a celor care ii depasesc. Majoritatea se trezesc in momentul ala sa accelereze, ca deh, doar nu au dat degeaba banii pe masina.. This post has been edited by testike: 4 Oct 2006, 13:43 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acu vreo 3 luni, pe caldurile alea mari, parchez masina (aia din semnatura) langa bordura, undeva prin Dorobanti. Cand sa ma indepartez de masina, tipa un bosorog la mine de la o fereastra de vila de 4-5 mil euro: Ba, ia-ti in p*ula mea masina de acolo, ca n-am loc sa ies cu gipu pe poarta!
E, astora ce le facem, tovarasi, ca ne ajunge cutitu' la os! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sau ne prefacem ca nu-i auzim/vedem.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 4 Oct 2006, 14:46) Acu vreo 3 luni, pe caldurile alea mari, parchez masina (aia din semnatura) langa bordura, undeva prin Dorobanti. Cand sa ma indepartez de masina, tipa un bosorog la mine de la o fereastra de vila de 4-5 mil euro: Ba, ia-ti in p*ula mea masina de acolo, ca n-am loc sa ies cu gipu pe poarta! E, astora ce le facem, tovarasi, ca ne ajunge cutitu' la os! in cazu asta..mosu are rezon... replica trebuia sa fie .. "care p..a, aia pe care n-ai mai folosit-o din 1967?" ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SorinTSI |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 17 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca e un mos bazat si iti raspunde:Pai ce tu nu tot in 1967 te-ai nascut?
![]() |
--------------------
BMW
530D
2006 E60
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Mie imi placeau de astia cu masini straine SH aduse de prin tari cu apa calda, care nu ma lasau sa ii depasesc cu Solenza.. Dadeau blana la bietele masini, doar doar sa nu ii dapasesc cu Dacia! Singura diferenta era ca eu vroiam sa vad cat prinde a mea si ei erau la plimbare/servici!
![]() Oricum, de cand cu C4, merg mai linistit! De cand am pus roti pe 17 merg SI mai linistit ![]() Ma surprind uneori, chiar posesori de Logan, care, chiar daca au loc sa ma depaseasca, si eu merg cu 90km/h (consuma 5l/100km/h, d'aia merg asa ![]() ![]() Nu de alta, da asa credeam eu la 18 ani, cand nu aveam curaj sa depasesc cu Berlina din 93' un amarat de Cielo! ![]() |
--------------------
Citroen
C3
- Inca numere rosii...
1.4Hdi 2011
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 4 Oct 2006, 14:46) bordura, undeva prin Dorobanti. Cand sa ma indepartez de masina, tipa un bosorog la mine de la o fereastra de vila de 4-5 mil euro: Ba, ia-ti in p*ula mea masina de acolo, ca n-am loc sa ies cu gipu pe poarta! E, astora ce le facem, tovarasi, ca ne ajunge cutitu' la os! Daca chiar blochezi poarta omului, iti iei frumos masina si inghiti in sec .. Ca avem legi pentru situatii d-astea: tu iei amenda pentru parcat neregulamentar, iel pentru injurat. Sau poti sa-ti iei si tu gip ![]() QUOTE(Adrian_Solenza @ 4 Oct 2006, 20:58) Ma surprind uneori, chiar posesori de Logan, care, chiar daca au loc sa ma depaseasca, si eu merg cu 90km/h (consuma 5l/100km/h, d'aia merg asa ![]() ![]() Loganul la 90 consuma cel mai putin (parca ?!) poate d-aia stau si ei in coada ta, la aspiratie. O singura data am patit sa accelereze cel depasit, si atunci nu ma vazuse, ca l-am claxonat si a lasat-o moale (adica mi-a facut loc). In general lumea conduce normal, frustrati sunt din ce in ce mai putini - si cu marcile cele mai diverse, de ce sa generalizam acuma pentru logan, bmw sau mai stiu eu ce ? Am depasit si bmw si nu am dat peste nici un frustrat care sa-mi 'arate el mie'. Cred ca aveti prea multa imaginatie; eu cand merg pe drum vreau sa ajung cat mai repede si in siguranta in anume loc, nu vreau sa demonstrez nimic nimanui si nu ma intereseaza de cati bani dispune fiecare si ce poate masina lui sau cat de lucioasa si de aratoasa e. Si apropo: suntem toti, dar toti, bosorogi in devenire. Credeti ca astia mai tineri o sa ne judece altfel decat facem noi acum ? |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Exista idioti de toate felurile. Pe toate tipurile de masini. Loganu e mai accesibil si mai des intalnit, normal ca in modul asta, creste si numarul idiotilor cu Logan.
This post has been edited by andu911: 4 Oct 2006, 23:31 |
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hash @ 5 Oct 2006, 00:09) Daca chiar blochezi poarta omului, iti iei frumos masina si inghiti in sec .. Ca avem legi pentru situatii d-astea: tu iei amenda pentru parcat neregulamentar, iel pentru injurat. Sau poti sa-ti iei si tu gip... Tati, am zis ca am parcat masina LANGA BORDURA, NU IN POARTA OMULUI... Sanatate! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
savin512 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 6 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca multi vor sa stabileasca o legatura intre unii posesori de Logan si stilul de condus al acestora. Da e adevarat ca inainte de Logan se circula oarecum mai bine. Cauza este faptul ca de 3 ani incoace gradul de nesimtire al romanilor a crescut dramatic;..ca si numarul de Loganuri asta e singura conexiune care se poate face. Personal, fara sa jugnesc pe nimeni, mi se pare ca soferii de BMW-uri sh cu geamuri negre sunt cei mai nesimtiti. De ce oare...?
|
--------------------
Dacia
Logan 1,6 Ambition
- B-86-AFL
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Am facut cateva drumuri mai lungi si mai vad si eu frustrati (cu 1300, Matiz, sau rable de 20+ ani vechime) care pentru ca merg lejer cu Loganu' se baga in depasire doar sa demonstreze ca pot depasi un logan da' stau in depasire o groaza de vreme pentru ca nu le trage masina... si daca apare o panta sau ceva isi dau duhul ...
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
hash |
![]() ![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 5 Oct 2006, 07:29) Incepusem cu DACA .. Putem sa ramanem la un ton civilizat, totusi ? Astora nu ai ce sa le faci decat sa-i avertizezi sa-si stapaneasca limbajul, pentru ca nu stii peste ce mahar/deputat dai. Cu timpul o sa-i dam si pe-astia pe brazda. |
--------------------
-
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Eu sper sa scapam FIZIC de ei, sunt incorigibili...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
De cand fac naveta Campina - Ploiesti si retur zilnic cu masina din semnatura, am vazut o groaza de frustati, tampiti, imbecili dar si oameni cu mult bun simt. Nu mai tarziu decat alaltaieri dimineata la 7.15 unu cu o Solenta depaseste toata coloana de la bariera de pe DN1 blocand banda a - II - a de pe celalalt sens. Asta dupa ce am vazut ca a gesticulat la niste muncitori cred, care erau langa calea ferata (mi s-a parut si un pic "vesel").
De camionagii care .... mai bine tac. Sunt mult prea multe faze care le-am vazut ca sa ma mai enervez de fiecare data. Zic, uite ce tampit si il las in plata Domnului. Drum bun! This post has been edited by Cossty: 5 Oct 2006, 14:57 |
--------------------
Dacia
Logan
- PH-xx-FRG
2006 Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Strada nu este pistă de concurs. Nu te iei la întrecere cu nimeni. Trebuie numai să ajungi în siguranță acolo unde ți-ai propus (sau din punctul A în punctul B, cum spunea cineva mai sus). Pe stradă este loc pentru toată lumea și nu te costă nimic să fii civilizat. Vrea să iasă cineva de pe o stradă fără prioritate și este coloană de mașini? Lasă-l tu să iasă. Vine altul pe sens interzis? Trage-te pe dreapta, fă-i loc, lasă-l în pace, este pe banii lui, pe riscul lui, nu se știe niciodată peste ce frustrat poți avea ghinionul să dai. Mergi pe autostradă cu 130 și vine trăsnet cineva din spate cu 200? Treci pe banda întîi. Fiecare este liber să facă ce vrea cu viața lui/ei și nu trebuie să te bată grija de siguranța lui. Pentru că nu știi în ce stare tehnică este mașina pe care o are, cum știe să o conducă, unde se grăbește etc. Mie toate acestea mi se par de minim bun simț și vreau să vă spun că am observat și destule exemple de comportament civilizat și pe drumurile din România. Sigur că mai avem mult (cei ce depășesc, pe linia de tramvai, toată coloana oprită la semafor, mă enervează cel mai tare) dar eu sînt un tip optimist...
![]() Poate că cel mai bine este să circuli ca și cînd nu ai avea prioritate niciodată. N-am inventat-o eu, dar la ora asta, nu-mi aduc aminte unde am citit. O adăugire ulterioară: problema cu șoferii care mă enervează trebuia pusă la topicul respectiv, dar s-au spus destule pe acolo ca să nu mai fie nevoie să mai postez și eu. This post has been edited by Watchful snake: 8 Oct 2006, 00:54 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Dic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 4 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Watchful snake @ 8 Oct 2006, 02:34) Tot timpul se circula pe banda 1 pe autostrada! Banda 2 este pentru depasiri si pentru urgente! NU se circula pe banda a 2-a, desi multi soferi (din categoria celor de mai jos) o fac. Acum referitor la persoanele "frustrate" care conduc "prost" Logan, sa incerc sa aduc niste opinii obiective: - sunt tineri care abia si-au luat carnetul iar parinti le-au cumparat cea mai ieftina masina de pe piata. He-he, pai nu se considera unii din ei vitejii-vitejilor? Cauzele ar fi: varsta, hormonii, gacica din dreapta, mintea necoapta inca, etc... - sunt batrani care se adapteaza mai greu la o masina mai mare decat vechea berlina pe care au condus-o 20-30 de ani. Persoanele in varsta au reflexe mai incete si se adapteaza mai greu la noile conditii. Ar mai fi posibile frustrari ale tineretii. - este impresia noastra ca soferii cei mai prosti/frustrati sunt pe Logan, din cauza numarului mare de Loganuri vandute. De 2 ani este cea mai ieftina masina noua de pe piata, a fost ajutata de programul rabla si reprezinta aproape jumate din cifra de vanzari masini noi in Ro. Dar sa nu uitam de soferii din camioane, de cei de pe taxi sau de cei din Dacia papuc. This post has been edited by Dic: 8 Oct 2006, 09:59 |
--------------------
Dacia
DSN Rapsodie x 2
2001
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu nu inteleg la ce le trebuie la pustii de 19 ani si la mosnegi Logan?
Matizul e o optiune mult mai buna si mai ieftina. |
--------------------
.
.
.
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Hmm, ia sa vedem. Pe zi ce trece ma bosorogesc tot mai tare deci mosneag pot zice ca sunt. Agonant partial (functie de situatie) dar promit sa ma perfectionez. Problema a mare e ca nu am Logan (ci doar o berlina). Ca sa fiu si eu in rand cu toata lumea si ca sa nu stric regula credeti ca se poate gasi un sponsor ? Multumesc.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- is
2006 Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Watchful snake @ 8 Oct 2006, 00:34) Strada nu este pistă de concurs. Nu te iei la întrecere cu nimeni. Trebuie numai să ajungi în siguranță acolo unde ți-ai propus (sau din punctul A în punctul B, cum spunea cineva mai sus). Pe stradă este loc pentru toată lumea și nu te costă nimic să fii civilizat. Vrea să iasă cineva de pe o stradă fără prioritate și este coloană de mașini? Lasă-l tu să iasă. Vine altul pe sens interzis? Trage-te pe dreapta, fă-i loc, lasă-l în pace, este pe banii lui, pe riscul lui, nu se știe niciodată peste ce frustrat poți avea ghinionul să dai. Mergi pe autostradă cu 130 și vine trăsnet cineva din spate cu 200? Treci pe banda întîi. Fiecare este liber să facă ce vrea cu viața lui/ei și nu trebuie să te bată grija de siguranța lui. Pentru că nu știi în ce stare tehnică este mașina pe care o are, cum știe să o conducă, unde se grăbește etc. Mie toate acestea mi se par de minim bun simț și vreau să vă spun că am observat și destule exemple de comportament civilizat și pe drumurile din România. Eu exact asa gandesc si exact asa fac!Si acest text am sa-l scot la imprimanta in 1000 exemplare si am sa pun fluturasii la parbrize pe unde voi opri masina.Ma jur ca o mie de fluturasi fac!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Sa cadem deacord asupra unui lucru. Autostrada inseamna strict sectorul Bucuresti -Pitesti si bucatica aia dintre Bucuresti si Constanta. Restul "europenelor" modernizate nu sunt autostrazi, nu au doua benzi pe sens iar depasirea se face pe contrasens acolo unde sectorul de drum o permite. Ma insel eu?
|
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
- WSP
AMBIENTE MY 2007
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 8 Oct 2006, 21:08) Eu nu inteleg la ce le trebuie la pustii de 19 ani si la mosnegi Logan? Matizul e o optiune mult mai buna si mai ieftina. da tie de ce iti trebuie la 23-24 de ani clio?? daca ziceai si tu ca tinerilor le trebuie o masina in 2 usi...un golf, un stilo intelegeam...dar nu matiz nene...aia nu prea e masina...si e masina de oras...poate uni dintre noi(tinerii de 19 ani) mai fac si drumuri la mare la munte in afara tarii....si poate nu ne place cand trecem pe langa un tir pe autostrada sa ne arunce in balustrada...sau poate matizul e mai mult pentru femei..ce zici? mi-e loganul mi-se pare o masina exact pentru mosnegi...oameni cu copii mari la casa lor carora nu prea vor sa dea multi bani pe o masina...atata timp cat isi fac treaba cu ea, consuma putin(dCi) si e fiabila...asa ca nu inteleg punctul tau de vedere... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 20:11 |