Ciudatenie la frane
![]() ![]() ![]() |
Ciudatenie la frane
bogdan_i |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
un scurt la cablurile care aprind becurile de frina
baga-te sub bord si verifica cablurile pe acolo, sau la lampi sa nu-ti faca un scurt :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha... O sa incerc sa franez cand scot firul din pedala. Nu? E o idee. Va anunt. Mersi.
|
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Mareeeeeeee greseala nu scoate firul ptr ca nu mai ai stopuri spate si la frinare cel din spate te va busi Nu este scurt in momentul cin ai consumatori in speta becuri frina martorul incarcare baterie scade ___ori bateria e dusa ____ ori o dioda alternator e dusa
Fa o verificare cu farurile aprinse daca este dioada acul trebuie sa se duca f rapid in srg |
-------------------- Kox
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
Si daca nu e scurt la cabluri daca ai trei lampi de franã, fiind un consum destul de mare se intampla asa. Sau poate beurile sunt puternice.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ma scuzati ca intervin dar un bec de frina are 25W. x2 = 50W
Presupunind ca mai are 2 frine suplimentare = 100W Cam putin pentru ca sa-i scada incarcarea. Atunci cind aprinde faza lunga ar trebui sa i se consume si mama bateriei :wink: Parerea mea |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
Poate ma insel dar eu am patit ceva de genul asta cand s-au ars becurile originale de la al trei-lea stop(nova). Acolo erau 2 becuri gen plafoniera pe care nu le-am gasit si le-am inlocuit cu 2 mai mari straine. De atunci la fiecare franare imi scade turatia cam cu 100. Intre timp am schimbat si servo si supapa la servo dar scaderea de turatie inca o am. Si automat imi arata ca incarca mai putin.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nu am citit bine asa ca citez"cel mai comod mi-a fost sa scot furtunul din servo si sa-l infund cu o bujie." acu ce frane mai are?nu i se intareste pedala de nu o apasa nici cu presa?cum poate sa mearga asa? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
-------------------- |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
mie la frana mi se aprind 4 becuri si chiar si cu farurile si casetofonul si dezaburirea si ventilator tot nu i-mi scade bateria cand franez. Orie e un scurt (vezi sa nu-ti ia foc instalatia) ori altceva. Am avut surpriza sa iau foc din cauza unui bec de la frana care facea scurt deo arece una din lipiturile de + atingea de masa becului (cu un firisor subtire de fludor)
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Indicatorul ala nu e de la baterie ci arata tensiunea de incarcare a alternatorului. Daca iti scade chiar si la o simpla apasare a pedalei de frana (becurile alea nu consuma asa de mult) atunci s-ar putea sa ai o problema cu el.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:09 |