Cea mai proasta sosea din lume, .....si nu e in Romania
![]() ![]() ![]() |
Cea mai proasta sosea din lume, .....si nu e in Romania
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
|
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cum cea mai proasta sosea din lume nu e in Romania? nu se poate. mai trebuie cautat ca sigur se gaseste in Romania o sosea mai proasta.
This post has been edited by ady77: 27 Sep 2006, 16:33 |
--------------------
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() This post has been edited by Slider: 27 Sep 2006, 17:45 Attached thumbnail(s) soseaua.JPG ( Size: 11.38k ) Number of downloads: 406 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu se pune mă, aia nu-i șosea, e drum de țară. N-a fost niciodată asfaltat...
Cea mai proastă șosea e Ploiești-Târgoviște. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sunt de acord cu dragosp, ca acolo am bunicii in dambovita si frecventez
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
chiar e sosea ............."Titlul nu este intamplator. Aceasta sosea nu este o ulita, ci un drum national care leaga Moscova de orasul Yakutsk"
Un lucru foarte interesant este faptul ca echipa care ar trebui sa se ocupe cu constructia acestei sosele nu isi face aparitia la locul de munca din cauza soferilor indignati (normal, nu?) care au promis ca oamenii care ar trebui sa asfalteze soseaua Lena nu vor scapa nevatamati. ![]() This post has been edited by Vinti: 27 Sep 2006, 20:16 |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
Vinti |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu unul auzisem o alta chestie... Yakutsku' ala e descris f. bine in lb. romana de expresia "frigu' dracu". Drumul nu este asfaltat/betonat deoarece nu prea e nevoie. Cca. 9 luni pe an e inghetat bocna, deci nu se justifica investitia. Asta ca sa nu mai spunem de faptu' ca nu prea au gasit materiale de drum care sa reziste la temperaturile alea.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu cred totusi ca e frig de crapa pietrele...ar putea sa le foloseasca..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Yakutsk = Polu' Frigului.
N-ar fi o idee rea sa foloseasca pietrele, doar ca ar trebui sa le infiga bine-n pamint. Si asta ar fi o problema, din moment ce inmormintarile sunt chestii destul de dificile p-acolo, o grioapa fiind sapata in cca. 36 de ore, asta daca nu se foloseste dinamita. ![]() Ideea e ca nu prea se justifica nicio investitie in imbunatatirea ifrastructurii atita timp cit , dupa cum ziceam, drumu' e inghetat cca. 9 luni pe an. Inghetat = practicabil la del ca unu' asfaltat. This post has been edited by Marty: 27 Sep 2006, 22:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
O poza cu drumul atunci cand e practicabil exista?
Adica atunci cand se circula "fluent". |
--------------------
.
.
.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Eu zic ca cea mai proasta sosea din Romania, nu din lume, este tronsonul Tandarei - Baraganu. Are doar 21 km, insa 12 dintre ei sunt dezastru. Plangi de mila masinii cand treci pe acolo.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Saru' mana pt masa.
Daca nu "e" radare, e OK. Da vara, cum e vara? |
--------------------
.
.
.
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
seamana cu-n drum de tara romanesc
la noi....sosea de tot rahatul.... Ciorogarla- Bolintin Deal - Bolintin Vale .....grrr.. am crezut ca-mi ajung planetarele pe orbita Terrei |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
daca ala e drum prost va inselati , sa vedeti pe ce strada stau eu in bucuresti. de vreo 6 luni nu mai pot ajunge acasa cu masina.
|
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
QUOTE(f39sor @ 27 Sep 2006, 23:16) Eu zic ca cea mai proasta sosea din Romania, nu din lume, este tronsonul Tandarei - Baraganu. Are doar 21 km, insa 12 dintre ei sunt dezastru. Plangi de mila masinii cand treci pe acolo. Da subscriu. Mi-am pierdut un capac acolo. Luasem o groapa, de fapt un crater ![]() Aia din Rusia au un motiv sa nu asfalteze. Dar la noi nu e inghetat drumul 9 luni pe an si arata mai rau. NU mai vorbesc de ruta Gherghieni -Lacul Rosu unde scopul era sa intri in gropile mai mici ca sa nu te rastorni prin craterele mari. Fara nici o exagerare. Si e tot drum national. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Subscriu ca drumul de la Lacul Rosu e cel mai prost!
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu IAR, ci in CONTINUARE.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Ma , tu esti bolnav , ce puii mei am zis , ca drumul de la Lacul Rosu e cel mai prost !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
Marty |
![]()
|
Ai folosit cuvintul "prost"! Atac la persoana, cuvint generator de flame!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca tu si pisica sunteti pe aratura
![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Moaaa gat tu ti-o iei rau
![]() ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Criogenia salveaza Romania!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Sunt prea multe drumuri proaste in Romanica, dar cel mai prost drum de importanta mare (drum NATIONAL) este intre Dr-Tr-Severin si Caransebes.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
Concluzia e ca cea mai proasta sosea din Romania este toate soselele din Romania
![]() |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:15 |