Vama Motocicleta
![]() ![]() ![]() |
Vama Motocicleta
lex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 April 04 From: Dr.Tr.Severin ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Conditiile sunt aceleasi ca si pentru autovehicule daca motocileta este supusa inmatricularii. Ca atare are taxe vamale 0 daca este fabricata in Eu. Nu stiu cota pentru Japonia si SUA.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
nicolau.cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 15 August 03 From: Galati ![]() |
30%+TVA |
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala
- GL-05-UJR Life Is A Shit And I Want My Money Back !!!
|
|||
David |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 370 Joined: 27 November 03 From: Cluj ![]() |
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?
... cel mai complet raspuns ... afli tot ce trebuie de acolo |
--------------------
Opel
Zafira
2003 Opel Zafira 2.0 DTI - 03/2003
BMW F650 - 08/1995 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La motoare mi se pare ca nu se pune problema cu Euro 3, 4, 99. Se aplica doar taxa vamala, comision vamal si TVA (nici accize nu stiu daca se pun). Taxa vamala se aplica la valoarea de catalog si nu la valoarea de factura! Valoarea de catalog se calculeaza in functie de vechime si cc.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 April 04 From: Dr.Tr.Severin ![]() |
Nu stiam de euro cum sta treaba.
merci mult.. mi-a fost de mare ajutor link-ul. 10x all |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 00:40 |