table pe faruri..., am vazut la masinile straine
![]() ![]() ![]() |
table pe faruri..., am vazut la masinile straine
ghost4ever |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
daca-ti pui pe farurile tale n-o sa mai vezi nimic
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
gti98 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 700 Joined: 12 November 05 ![]() |
QUOTE(ghost4ever @ 2 Sep 2006, 02:06) fratilor am observat ca noapte nu vad drumul, aprind farurile si nici o schimbare ![]() ideea e alta, am vazut la masinile straine pe becuri au un fel de tablita rotunda daca stitzi la ce ma refer...!! la ce ajuta ? daca fac rost de asa ceva si pun pe dacie la ce ma ajuta ? Tablita aia e pe bec si nu pe far, si e o oglinda de dirijare a luminii (vezi ca lumina de intalnire bate doar in jos...). Existenta ei depinde de constructia becului; daca ai un asemenea bec, ai si tabla aia, dar la becurile "normale", "de Dacie" nu exista asa ceva. Bafta! |
--------------------
Dacia Nova GTI
GTI 98
- IS 57 ENB
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E o tablita in partea de sus a becului, ca sa nu bata aiurea in ochii celorlalti, am eu la proiectoare asa ceva..daca la aia te referi..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
La unele masini am vazut acea "ciuperca" doar pe jumatate, insa la majoritatea e intreaga. E ca sa nu orbeasca pe cei din sens opus.
@gti98: Te referi la becuri cu capatul negru? De ce sa nu aiba la Dacie, eu de alea am. Sunt Testla H4. de 60W |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Am avut un set de becuri cu halogen cu tablita de care spui. Unul din ele s-a dus (stanga) si l-am inlocuit cu unul fara tablita. Nu este nici o diferenta!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
against |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 17 February 06 ![]() |
QUOTE(Ov @ 1 Sep 2006, 16:40) daca-ti pui pe farurile tale n-o sa mai vezi nimic ![]() nu este o regula ca daca ai tablita ai sticla clara.uitati-va la tico. motociclrta mea are tabla si linii d-alea. |
--------------------
bmw audi quattro
bmw audi quattro
- CT 00 OOO
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
offff,nu la tablita din interiorul becului se referea initiatorul topicului,ci la cea din interiorul farului care dirijeaza lumina intr-o anumita directie(jos)
la masinile cu sticla clara la far,oglinda acestuia are niste forme geometrice mai "ciudate" care fac in asa fel incat lumina becului sa nu fie directionata in ochii celor din sens opus ci pe drum,la cele cu sticla cu striatii oglinda este neteda iar lumina este directionata de striatiile farului. |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 19:40 |