DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Care este cel mai "BUN" Service Dacia din Bucurest

ghioaga
post 21 Dec 2004, 00:27
Post #31

Membru incepator

Group: Members

domnilor nefericiti posesori de "automobil" dacia, ca incepator in partea cu probleme de masina mad.gif trebuie sa spun ca a detine marca de mai sus e dezatruos (e adevarat ca au intampinat si altii probleme cu marci de renume cand a venit vorba de service, garantii etc dar nu in halul (ia)daciei. Ca pagubit intr-un accident am avut si inca mai am de alergat o gramada, cu mult mai mult decat vinovata (femee binenteles) care avea casco. Bataia de joc si indiferenta e la ea acasa iar daca te mai vede si oleaca fraier esti pierdut. Is pe punctul de a renunta la a-mi lasa masina la autocenter (cu pile cu tot) pt. ca am primit destul "sick teer" din partea celor de acolo... Nemaivorbind am bara din 3 parti si , vezi doamne, ca daca nam pastrat flapsu stanga care, cica, era bun... tre sa cumpar io toata bara. Astia de la service-uri si mai ales profitorii -nemernicii aia de la asigurari (care cand e vorba sa-ti ia banu is toti numa zambet, dar cand totul e clar si justificat tot trebe sa sari cu ceva in plus, o atentie o dulceata etc) ar trebui sa plateasca odata si odata. Un fel de rascoala a soferilor rolleyes.gif cu furci si torte. numai bine si fara incidente

--------------------
Dacia Break - b.04.koy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mihai007
post 29 Dec 2004, 11:10
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(ghioaga @ 21 Dec 2004, 02:27)
profitorii -nemernicii aia de la asigurari (care cand e vorba sa-ti ia banu is toti numa zambet, dar cand totul e clar si justificat tot trebe sa sari cu ceva in plus, o atentie o dulceata etc)
*

spune-ne la ce companie de asigurari are RCA soferita vinovata de accident... macar sa stim

--------------------
Dacia SuperNova Rapsodie
+
BogdanF
post 29 Dec 2004, 12:03
Post #33

Membru

La SN merita sa ai CASCO ca e destul de ieftin. Te scoate pe la 100 si ceva de euro si nu stai dupa cine stie ce companie de RCA ca sa-ti ie banii in caz de vreo ghidusie.

--------------------
Ford Focus - ...
FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro
+
PVF
post 5 Jan 2005, 23:50
Post #34

Membru

QUOTE(BogdanF @ 29 Dec 2004, 12:03)
La SN merita sa ai CASCO ca e destul de ieftin. Te scoate pe la 100 si ceva de euro si nu stai dupa cine stie ce companie de RCA ca sa-ti ie banii in caz de vreo ghidusie.
*

Se merita sa ai CASCO dar daca te duci la un service cum e AMG(Pantelimon) tre sa dai spaga la toata lumea pentru o treaba buna(sau macar incearca sa o faca) si repede.
Parerea mea e ca AMG e cel mai jalnic service. stiu din propria experienta

--------------------
Renault Clio III 2006 confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP - B 16 PVF
Clio III confort dynamique- 5 usi 1,2 16 V 75 CP.
+
ghioaga
post 16 Jan 2005, 01:54
Post #35

Membru incepator

OMNIASIG- ** ** *** ** ***! mad.gif

Probabil ca si celelalte companii is cam tot pe acolo da asta e sigur de ocolit. Deci:
BEWARE OMNIASIG! BIOHAZARD!

--------------------
Dacia Break - b.04.koy
+
AL
post 18 Jan 2005, 14:54
Post #36

Member

Intrebare-ntrebatoare.... ce legatura are acest topic cu sectiunea "Probleme tehnice SN".... domnul ghioaga, posesor de B-04-KOY (ma intreb de ce 4 si nu 99), te rugam respectuos sa te uiti putin in jurul matale inainte de a posta, iar cand o faci, sa o faci acolo unde trebuie.... oricum, eu nu am inteles care a fost rostul mesajului....doar sa-ti etalezi amarul si sa ne atragi atentia ca acel service este cel mai "bun"..... te invit atunci sa mergi si la ADRAS, LATIN.... moderatorii vor face sper curatenia de rigoare...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
ghioaga
post 18 Jan 2005, 16:56
Post #37

Membru incepator

[quote=AL,18 Jan 2005, 17:24]
Intrebare-ntrebatoare.... ce legatura are acest topic cu sectiunea "Probleme tehnice SN".... unde trebuie.... oricum, eu nu am inteles care a fost rostul mesajului....doar sa-ti etalezi amarul si sa ne atragi atentia ca acel service este cel mai "bun"..... te invit atunci sa mergi si la ADRAS, LATIN.... moderatorii vor face sper curatenia de rigoare...

eh, na , trebuia sa vina "domnu" al sa pun el ordine in ograda... mesajul a fost pus la intrebarea "stiti vre-un service bun"? asta am cautat si am dat peste site-ul dacia, ca din una in alta s-a ajuns la companie de asigurari e alta poveste. si nu am facut reclama nici unui service daca sta te doare. n-ar fii mai bine sa nu-ti mai pierzi timpu' dand replici aiurea ci sa treci mai departe la mesajele care te intereseaza si pe care le intelegi?

--------------------
Dacia Break - b.04.koy
+
madkat
post 29 Jun 2005, 15:50
Post #38

™™™™™™™™™

ajutati-ma si pe mine cu o treaba:

- unde stiti (in bucuresti) un service cat de cat klumea si sa pot sa si stau langa mecanic cand isi face treaba - urasc sistemul de a da cheile si eu sa stau sa astept si aia sa faca ce vor...

multumesc anticipat

a - vreau sa schimb evacuarea dupa catalizator la finala

--------------------
Alfa Romeo & VW 156 2.5 V6 & Bora TDI 1999 & 2001
Hoping for the best, and expecting the worst
+
costi
post 29 Jun 2005, 15:58
Post #39

Membru autentic

Doua stiu eu: Latin Efe (in Politehnica) daca nu vrei garantie Dacia (ai in schimb garantia lor) si Dacoserv Militari.
Ce vrei tu e apa de ploaie !
La ambele e bine sa faci programare (vezi pe site) iar la Latin au si Borla

This post has been edited by costi: 29 Jun 2005, 15:59

--------------------
DSN/SLZ
+
madkat
post 29 Jun 2005, 16:02
Post #40

™™™™™™™™™

saru-mana - o sa sun la baietii sa vad de programare - imediat cum imi iau piesele

de garantie nu am nevoie - si stiu ca e parfum treaba asta ca am mai facut-o odata singur acum vreun an jumate - dar neavand elevator mi-e destul de greu...

and now i'm pushing my luck... dar vreun service cu conditiile mentionate in postul anterior dar undeva in sectorul 2 stiti? ... pana la urma ma duc si in militari... dar poate unul mai aproape smile.gif

This post has been edited by madkatweb: 29 Jun 2005, 17:09

--------------------
Alfa Romeo & VW 156 2.5 V6 & Bora TDI 1999 & 2001
Hoping for the best, and expecting the worst
+
beginer07
post 12 Jan 2006, 00:20
Post #41

Membru incepator

Si eu stiu un service in Militari linga Turbomecanica, dar cred ca se pricep mai mult la motoare. Pentru alte info dati PM ca altfel cica e reclama smile.gif

--------------------
dacia logan - b68 cul
+
Varg
post 28 Aug 2007, 08:22
Post #42

Membru incepator

In nici un caz Meridian din Militari. Am fost la ei cu o problema electrica si un cenzurat de electrician m-a certa( pe bune ca ma certa si era si ironic) ca de ce nu schimb filtrul de aer. Masina are 59000 Km si filtrul se schimba la fiecare 10000 deci trebuie scimbat la 60000Km. Plus ca desfaceau o tabla apoi se duceau sa fumeze o tigara apoi au mai desfacut o tabla si din nou o tigara, etc. In nici un caz nu ma mai duc la ei.

--------------------
dacia super nova clima 2002
+
Batrânul
post 28 Aug 2007, 08:32
Post #43

Membru autentic

DACOSERV Militari - pt. reparatii caroserie si vopsitorie mi s-au parut rezonabili ca preturi si calitate.

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
router
post 28 Aug 2007, 08:55
Post #44

Recalcitrant

Dacoserv-da
Ipso-da

Simpotrans-NU
Meridian-clar NU

--------------------
Fost Supernovist Actualmente fan Gillette Mach 3 2007 - B-81-XXX
Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
+
nosboy
post 16 Sep 2007, 19:24
Post #45

Membru incepator

tot in legatura cu un service bun, mi sa rupt o balama de la capota motorului si trebuie sudata alta noua, stiti pe unde as putea gasi un tinichigiu bun sau un service la care sa nu regret ca am fost acolo? smile.gif

--------------------
dacia supernova 2001 clima
+
vyalli
post 6 Oct 2007, 09:25
Post #46

Pe zona

salutare.

am si eu o problema cu masina in sensul ca trebuie vopsita pe partea dreapta tot(aripa fata, usa fata, usa spate,aripa spate) si am fost la politie la casco(OMNIASIG) si acum trebuie sa o bag in service.

stie cineva un service bun ca vroiam sa o fac la meridian dar sunt foarte aglomerati si tocmai in noiembrie ma programeaza.

am mai patit odata asa cand mi-a zgaritat-o unu pe partea dreapta si am fost cu ea la NESTY si au facut-o ca draku, adika nu a iesit bine si acum nu mai vreau la fel.

cei de la meridiam m-au trimis la uni PRESTIGE. a mai lucrat cineva cu ei? vopsesc bine sau iarasi o sa am surprize cu ea?

multumesc

--------------------
logan negru Laureat 2009 - B-xx-JPA
Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001
+
vyalli
post 8 Oct 2007, 10:52
Post #47

Pe zona

nimeni?

--------------------
logan negru Laureat 2009 - B-xx-JPA
Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001
+
bobalex
post 12 Oct 2007, 08:46
Post #48

Membru incepator

Am schimbat si eu distributia la Motor Service, acum vreo 2 saptamani, merge ok masina, au masurat intinderea curelei. Daca nu cunoasteti pe cineva acolo trebuie stat ochii pe ei cand lucreaza, au tendinta sa dea rasol. Cand am schimbat filtrul de aer a trebuit sa-i spun eu sa curete praful din carcasa. Dupa cateva zile te suna sa intrebe ce parere ai despre cum s-a lucrat. Eu le-am spus smile.gif , sper sa aiba efect...

--------------------
Dacia SNova - .
+
guliver
post 12 Oct 2007, 11:22
Post #49

No title

Orice service e bun atat timp cat ai pe cineva acolo. O mare pila adica. Altfel nu prea te baga nimeni in seama.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
lokki
post 17 Oct 2007, 16:05
Post #50

Membru incepator

La Cobalcescu am luat cea mai mae teapa.
Am facut greseala sa uit in geam lamaile ( mai merge si prietea mea cu masina) Atat le-a trebuit.

Am lasat masina dimineata, pt revizie de 60.000 km. ok mi-au spus, dureaza cam 5 ore.
Ok. trec alea 5 ore + inca una de la mine, si ma duc sa vad care e stadiul. ( lucrez hiar vis-a-vis, asa ca nu-mi lua timp). Pai imi zice domnlu Antonio de la receptie ca nu e gata. sa revin inainte de inchidere ( adica pe la 5:30).
ma duc acolo inainte de inchidere, nu e gata, au pus injectoarele la curatat, dureaza vreo ora...etc, sa vin dimineata la 10.
Dimineata la 10 eram acolo. nu e gata. e jos la geometrie. ca au schimbat un cap de bara. le-am spus ca nu vrfeau geometrie ca urmeaza sa schimb planetarele si nu am chef sa mai dau bani odata . ( Imi spune ca nu trebuie refacuta la schimbul planetarelor, desi eu asa stiam. i-am crezut, ca ei sunt expertii.)

ok. mai astept, mai dau 2 dumuri intre timp, masina tot la geometrie.
Seara tarziu, inainte de inchidere . imi spune sa astept ca e gata. mai stau vre-o ora , in sfarsit vine factura. sa fa infarct : 17 milioane nu crede.gif

incepe circul. cum mi-au facturat 22.5 ore !?!?!!?

pai asta atat, asta atat.... s-au adunat 22 ore (ora tine 35 minute !!!). desi cu o seara inainte mai trebuia geometria.

reglat faruri, schimbat placute - facturate separat, desi intra la revizia de 60k km, mi-au spus ca nu ( desi in cartea dacia asa scrie) iar durata de revizie 60k este de mai mare dact celelalte ( tocmai ca sunt operatii in plus). nu am avut cum sa o scot la capat, doar au avut acoperire au tinut masina acolo pana s-au adunat orele care au vrut ei.

e clar, au vazut in geam semnul "de fraier" si au zis - hai sa-l ardem

asta nu e tot.
de cateva zile observ ca urca apa ( ajunge pe la jumatatea partii hasurate). Ridic capota si surpriza, borcanul gol ( era facturat si antigel !!! ) ii injur bine, completez lichidul.
peste cateva zile vad ca e scazut iar. ma uit pe la motor si surpriza: umezeala unde se imbina 2 parti ale motorului, exact unde e pompa de apa.
Probabil au inlocuit-o cu una terminata, si nu s-au mai obosit sa puna si garnitura acolo.
Inainte nu aveam nici o problema, asa ca nu cred ca s-a uzat garnitura aia chiar dupa revizie, dintr-odata. Daca ma duc acum sa fac scandal, o sa-mi zica clar: s-a dus pompa de apa, noi nu am umblat acolo.

Injectoarele nu le-au curatat, trepidatiile care le aveam la relanti uneori, le am si acum, cu bujii noi ( adica sper ca sunt noi, ca nu m-am uitat)

Una peste alta, NU recomand cobalcescu, indiferent daca uneori isi fac treaba. Nu stii cand poti sa iei o teapa de zile mari.
Sfat: daca va duceti, scoateti lamaile din geam.

--------------------
Dacia Aproape SuperNova 1990 - 99-b-aab
+
gabynew1
post 10 Mar 2009, 18:15
Post #51

Membru

From: Bucharest

Ok ul meu. Cat o valora smile.gif pentru:

MotorService - Str. Niculae T. Sebe nr. 29-31, sector 3.
Se intra pe langa benzinarie, dispre b-dul Nicolae Grigorescu, nu va lasati inselati de harta...

Este service agreat Dacia.
am facut revizia de 60 000Km la ei in 4 ore.
au insistat sa raman cu mecanicul sa vad cum se lucreaza.

schimbat:

distributie + curele usual, amortizoare + arcuri + rulement + pompa apa
mi-au indreptate scututul, si reglat "evacuarea" toba intermediare pentru ca atingea de masina.

mi-a facut o inspectie mai din ochii, mi-a recomandat sa vin sa verific franele spate, k o roate spate ar trage putin mai greu.

insistat sa vin la verificat gratis din "ochii" sau "uite nene asta nu merge"; pentru cost estimativ si durata opera.

eu personal o sa revin acolo.

factura: piesele le-am cumparat eu de la CNCD mihai bravu
manopera: 370 ron.
spaga: 70 ron

Warning:

cum mai spunea cineva pe aici pe forum. in orice service lucreaza oameni si oameni. Daca eu am avut noroc si omu asta a avut chef de mine nu garanteza acelasi tratament pentur altii.

This post has been edited by gabynew1: 10 Mar 2009, 18:16

--------------------
Renault Clio Symbol Fidji - 2003 - B-07-YTH
+
djasu82
post 10 Mar 2009, 21:48
Post #52

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

mai bine pui tu mana si punct ... la tabla acolo ramane de vazut sa ai un tinichigiu bun. Pe multi v-a inteleg ca nu va place sa va murdariti dar te simti mult mai implinit atunci cand ai pus tu mana si sti ce ai facut .

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
lirutza
post 3 Sep 2009, 12:36
Post #53

Membru autentic

From: București/Buzău

QUOTE(djasu82 @ 10 Mar 2009, 21:48)
mai bine pui tu mana si punct ... la tabla acolo ramane de vazut sa ai un tinichigiu bun. Pe multi v-a inteleg ca nu va place sa va murdariti dar te simti mult mai implinit atunci cand ai pus tu mana si sti ce ai facut .
*

Foarte corect! Dupa ce am fost la un mecanic si mi-a schimbat un amarat de burduf de planetara in doua zile, desi ii zisesem ca am nevoie de masina, mi-am zis ca o sa investesc ceva bani in scule si trec la treaba. Nu ma pricep eu bine la mecanica, dar ma descurc eu, ca doar is inginer biggrin.gif. Unde nu e treaba mea, bineinteles ca nu ma bag.

--------------------
DSN Confort 2001
+
misu78
post 3 Sep 2009, 21:06
Post #54

Membru autentic

From: voluntari

Eu votez pentru Simpotrans. Afumati sau Sportului. up.gif

--------------------
Ford Focus 2015 - IF-44-VOI
Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 20:55
Forum Renault