Daca e cineva interesat sa-si aranjeze dacia, poate apela cu incredere(ex)
![]() ![]() ![]() |
Daca e cineva interesat sa-si aranjeze dacia, poate apela cu incredere(ex)
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu te vad de-a dreptu' uluit chiar, da las' ca-ti trece , ai de unde alege anytime d-astea, se numesc cazane
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(argon @ 10 Oct 2006, 12:18) Lasa argoane, ca nu mi-e rusine cu nici un judet. Stai sa vad daca mai gasesc o poza pe care am facut-o in orasul natal, jud. HD, sa vezi acolo "tunning" (de HD)... zici ca-i sora cu asta de MM din primul post si cu altele pe care (din pacate) le vedem prin tara. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa e, dar unele judete sunt predispuse la tiuning de C@C@t.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
argon
Da? Si care ar fi acele judete? HD? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
Nu dau nume
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai Giurgiu si Dimbovita conduc de departe in top.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai uitat TR
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nooo, tuning extrem au numai magnetii cu nr de GR + 1 buc. piranda pedestra...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ageana |
![]() ![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Te implor Dj_Cyucky... aranjeaza-mi si mie masina...
Vine super eleronu` ala peste eleronu` ei (intr-adevar la cei 368 kmh pe borb iti trebuie ceva apasare pe puntea spate), si capacele de roate, si oglinjile alea bengoase, si vocsaua si bara aia de pe pavilion si... ce sa mai, OMULE, imi fac poster cu masina ta (poate si tricou, cine stie...) Concurenta de la C&C sau Pilot isi roade unghiile acum ![]() Acum probabil urmeaza sidiurile la oglinda, sigla niche pe luneta, carnetelul cu femei goale pe bord, un sistem audio de ultima generatie marca tzangabanga, bull-bar in fata (berbec pt. tine), si multe altele. Contacteaza-ma ca mai am idei d-astea kitsch-oase (adica naspa pt. tine) PS: daca stati 10 min pe o strada aglomerata din Pitesti o sa vedeti 896.35 masini d-astea chinuite. This post has been edited by ageana: 10 Oct 2006, 20:52 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
damanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 September 06 ![]() |
cum poti sa arati masina aia pe forum
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1310
1999
- b-22-vcs
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu radeti mai...omu a incercat sa o "TUNNEZE" dar i-a dat cu virgula
![]() ![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Da ce nu va place la masina?
![]() Dj_Cyucky >> Mai bine adunai banii aruncati pe masina aia si iti luai un Logan ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
posesor de baros 12 kile de Logan, tunez si la domiciliul clientului
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
De ce nu critica nimeni obiectiv.ce nu va place la aceasta "superba" dacie? poate asa va intelege si omul asta care s-a straduit sa faca "tunning" , cum ar fi aratat cu adevarat bine. Omu' zice buna ziua si voi dati cu barosul de 10 kile.nu vedeti ca e mai nou pe forum? |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Asa si ?!! Noi ne-am exprimat parerea sincera doar nu vroia sa-l mintim ce naiba suntem oameni seriosi !
Las ca i trece lui ! nu o sa mai arte poze cu hoperele lui ! Apropo e la cafenea tot ce intra in sectiuna asta se devoreaza ! Salutare, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
din acelasi ciclu... tuning cu aracet..
![]() ![]() 23102006ug5.jpg |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Priza aia de pe capota e din NFS. Doar ca nu era Dacia 1310 in joc.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mama ce ma-am speriat cand am vazut titlul topicului.
Ma gandeam ca e cineva dispus sa "aranjeze dacii cu incredere" in vederea obtinerii de dauna totala la CASCO. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da e unu la mine prin cartier care pe luneta are un sticker cu lamborghini:) si taurul evident:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si tauru' era la volan. Evident!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ala nu e taur. E bou
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Marty |
![]()
|
Ai dreptate, tauru' era la Cielo.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Un kit de caroserie Porsche 911 Turbo 997 pentru Dacia Solenza nu se poate face rost?
Ma intereseaza in special eleronul ala de se ridica dupa o anumita viteza, sau din buton sa pari smecher in intersectie. As vrea si sigla 911 Turbo sa o pun pe spatele bestiei. Solenza 911 Turbo 1.4 MPI. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu urmatoarea problema: se da una dacie carburatie model '99 zambet, motor 1400, 62 CP actualmente pe gaz din motive de economie la costul carburantului.
Se poate "aranja" intr-un fel de Subaru Impreza? Nu sunt pretentios. Sa fie "aranjata" doar la stabilitate, frane, motor, putere. Designul exterior poate ramane la fel, adica de cazan si nici interioarele nu ma deranjeaza ![]() Nu am nevoie sa fie 4 ori 4 si de controlul tractiunii ma pot dispensa. Si la sfarsit scriu eu BOSS pe luneta din spate, pun si luminite peste tot, plasa pe interior la geamul din spate ![]() This post has been edited by ionutctn: 1 Nov 2006, 11:03 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
2dor |
![]()
|
Vrei si stropitorile la Intercooler?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si daca nu e interesat de "tiunig" de jenu asta?....
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
QUOTE(Alydor @ 1 Nov 2006, 13:30) Jenu' sau jena? Când aveam Dacie (care a rămas stock până am vandut-o) și vedeam frustrați de ăștia care pun 3 eleroane, spoilere de tablă și alte minuni similare mă gândeam "Dacia arată ca un (excrement), dar ăsta a reușit! A lui arată ca un (excrement) cu moț!" EDIT: mă refer strict la Berlină. This post has been edited by vyrus: 1 Nov 2006, 15:32 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
2dor |
![]()
|
Dar nu numai Dacia e o jena. Poate stiti un Cielo alb cu fuste si cu un eleron a la Subaru Impreza ce tot merge prin Bucuresti. Scrie Supercar pe ea. Il stiu pe propretar. Masina e odioasa. Interiorul e vopsit tot alb. Neoane albastre pe sub ea si in ea. Noroc cu geamuri fumurii. Am mers cu ea asta vara si tineam geamurile inchise din spate sa nu ma vada careva cu ea. O adevarata jena.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 04:10 |