demontat volan ?
![]() ![]() ![]() |
demontat volan ?
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
prima data e mai greu.
dupa ce desfaci piulitza fa un semn cu un marker permanent pe axul volanului si pe volan (le vei putea alinia mai usor, ulterior, daca vrei sa revii la "momo-ul" original). dupa aia e numai o problema de fortza.. tragi de el tare de tot. un ciocan e de mare ajutor (dar numai dupa ce ai incercat sa te propteshti bine in podea, sa tragi de el shi sa il loveshti ushurel de jos in sus cu pumnul). spor, prima data shi eu m-am chinuit un sfert de ceas.. |
-------------------- |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Chestile aste ... toate merg numai cu forta si capatul de la schibator e la fel
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Pui WD40, in lipsa putin lichid frana si misti alternativ cu o mana spre tine si cu una spre motor cateva minute, pana pleaca. Rabdare. Dupe ce schimbi volanul, (ai sa vezi ca apar probleme de maini indemanatice), strangi in dusmanie, pentru ca altfel vei avea bucurii si vei afla de ce au strans in fabrica asa de tare. O saiba grover ar fi buna.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
multumesc . am sa incerc cu lichid de frana si sa mai trag de el . problema era ca eu credeam ca ar fii vreo piulitza ascunsa sau ceva de genul asta de nu vrea nicicum sa iasa.
|
--------------------
.
.
|
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
Trage ca lumea de el fara frica ca e teapan, are niste caneluri conice si sta cam intepenit.
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
fi atent cum iese sigur. dupa ce ai desurubat piulitza o pui la loc si o insurubezi doar o tura. apoi apuci volanul din laterale si ii faci un pic de joc si tragi spre tine. daca nu merge asa incearca sa in lovesti cu palmele de dedesubt. scopul acelei piulite insurubate o tura este ca daca volanul sare mai cu putere din locas sa nu iti sara in fata. au existat multe cazuri. dupa ce il scoti o data nu o sa mai ai nevoie de piulitza. prima oara e mai greu.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cam asta ma pregateam sa zic si eu, sa lasi piulita pe axul volanului ca altfel iti spargi dintii lejer. Eu am reusit sa-mi trag un vas de expansiune peste gura, ocazie cu care mi-am scos un canin printr-o buza; si acu' se vede cicatricea....
![]() Later edit: scuzoaiele mele, e prima zi de munca dupa o saptamina de conced :oops: |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Sa ma ia naiba daca pricep... Citeste si tu ce ai scris inainte de a posta.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
asa am patit fratilor . cand a iesit am crezut ca m-a lovit air-bag-ul pe care nu il am .
|
--------------------
.
.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
a doua oara o sa sti.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
sigur nu o sa uit aventura cu volanul prea repede . ar trebui sa se inventeze o presa de scos volane asemanatoare de cea pentru rulmenti sau pivoti.
|
--------------------
.
.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Sau o rogi pe soacra-ta sa te ajute ca tu nu poooooti!
![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
danzce |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
mai baieti dar intrebarea mea ar fi: CUM ati rusit sa desfaceti piulitza aia ca sa mor de n-am tras de ea pana mi-a venit rau (pe caldura asta)... :cry:
|
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cu multa multa multa forta bruta ... pana la urma se desface :twisted:
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:23 |