IZOLATIE TERMICA INFERIOARA, de la esapament caldura mare
![]() ![]() ![]() |
IZOLATIE TERMICA INFERIOARA, de la esapament caldura mare
baro_76 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
dacia logan
- b 43 sso
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Acum, dupa curatenia de vara pe aici pe topic, ia sa vedem rapunsuri serioase si la obiect.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SabaTL |
![]()
|
Saba Group: Members Posts: 2 Joined: 10 August 05 From: Tulcea ![]() |
rezolvarea pe care o vad eu, este sa ridici mocheta originala din interior, si sa capitonezi podeaua in zona respectiva cu izopren, dar din acela cu folie de aluminiu.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
baro_76 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 August 05 ![]() |
teoretic deasupra esapamentului trebuie sa fie o tabla de al prinsa de caroserie
am sa ma uit si poate adaptez ceva de la bmw... |
--------------------
dacia logan
dacia logan
- b 43 sso
|
|
Anakin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti/Vitan ![]() |
Exista asa ceva,dar poate ar fi trebuit ceva mai mare sau un material cu o putere de disipare a caldurii mai mare dar nu ar strica o izolatie termica in portbagaj. |
--------------------
Dacia
Logan cameleon
- B 51 ATO Forta sa fie cu voi
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am facut izolare pe capacul portbagajului si nu se mai incalzeste asa tare inauntru... am folosit pisla + izopren aluminizat.
dpdv termic, cred ca alubandul pus pe tunelul central este suficient... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Alma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 February 06 ![]() |
Solutia exista pe LGN 1.6 16v, cineva a facut fotografii sub masina (are protectie termica pe tot traseul esapamentului) nu trebuie inventat nimic.
Ca regula se izoleaza sursa si nu se face scut de protectie la distanta, e valabil si la sunet ![]() This post has been edited by Alma: 9 Oct 2006, 12:18 |
--------------------
-
-
- -
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ecranarea termica a esapamentului pe toata lungimea nu face decat sa reduca din caldura , deci trebuie izolata si poadeaua sub mocheta. de incalzit oricum se va incalzii dar mai putin.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:23 |