Zornait in zona delcoului, De unde provine
![]() ![]() ![]() |
Zornait in zona delcoului, De unde provine
sddragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
E zornait la delco sau e mai in fata, la distributie?
Daca totusi pare la delco, scoate capacul si roteste usor de lulea, nu cumva are joc foarte mare? Ti-au sarit cumva arcurile? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
sddragos |
![]()
|
Am verificat si mi se pare un joc destul de mare. Despre ce arcuri e vorba?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Vezi ca luleaua, oricum trebuie sa se roteasca liber.
La mine se auzea un "huruit" in zona delcoului, iarna cand era frig, dar dupa ce se incalzea motorul nu se mai auzea. This post has been edited by EUROPE_: 9 Oct 2006, 07:59 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sddragos |
![]()
|
Zgomotul se aude tot timpul, indiferent ca motorul e cald sau rece.
Luleaua nu se roteste liber, trebuie sa fie solidara la rotatie cu axul delcoului. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai da, cu axul delcoului, dar trebuie sa se roteasca cam 30 grade.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 9 Oct 2006, 09:30) 30 grade cu tot cu actiunea arcurilor. Rotatia libera fara revenire, arata uzura intre pinion si arbore cu came motor, intre pinion si antrenor, intre antrenor si ax(acel bolt uzat), intre axul antrenor si cel cu luleaua..sau acele arcuri pt centrifugal detarate sau sarite. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:29 |