DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

992 Pages « < 341 342 343 344 345 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DACIA 1300 "frantuzoaica", CITITI REGULILE TOPICULUI

Andreiutz1988
post 26 Apr 2009, 12:59
Post #10261

D A C I A

Group: Members
From: Botosani

Eu zic sa ne intalnim acolo in Carrefour in parcare si noi ne ducem sa petrecem un weekend linistit......iar ceilalti sa isi faca expo parada. ma interesez eu de zone frumoase unde sa mergem la un gratar smile.gif smile.gif smile.gif

--------------------
Dacia 1310 nov.1999/Berlina/Li - BT 03 EJH
Pasionat Dacia 13OO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danut 69-71
post 26 Apr 2009, 13:11
Post #10262

Membru autentic

From: SUCEAVA

Mai erau participanti la discutii , din Brasov , dar nimeni nu se implica , nu vad de ce sa dau eu nr meu de tel si sa dau relatii , cred ca ar fi cazul sa se mai implice si cei carora nu le convine . cool.gif

--------------------
Colectionar Dacia 1300 - 0744/555816
+
Andreiutz1988
post 26 Apr 2009, 13:59
Post #10263

D A C I A

Foarte rau ca ati dat numarul de telefon.....cand am auzit ca se afla si pe 4tuning asta....am stiut ca va iesi totul varza...daca s-a pus pe 4tuning sa se mediatizeze pai asa sa se faca dar acolo toata lumea a venit cu sugestii si unele chiar s-au luat in calcul desi nu asta era scopul excl.gif excl.gif excl.gif

--------------------
Pasionat Dacia 13OO
+
2xGI
post 26 Apr 2009, 14:39
Post #10264

Membru autentic

From: Bucuresti

oameni buni,pana la urma cum ramane??
parerile sunt impartite,va fi o adunare generala sau........??
organizatorii sunt din 4t?,daca da, atunci ne supunem regulilor lor nu??
sau??facem asa cum a zis andreiutz?

This post has been edited by 2xGI: 26 Apr 2009, 14:39

--------------------
ex. Dacia 1300 1978 - momentan Treanta 2
niciodata sa nu spui niciodata
+
Andreiutz1988
post 26 Apr 2009, 15:55
Post #10265

D A C I A

Cum sa te supui lor???? Catalin 70 a fost cu ideea ..... si Danut a mai ajutat cu restul cu locatia.....deci s-a discutat pe dacia club tot.nu suntem datori pe 4tuning cu nimic...eu zic ca o sa fie mai frumos asa cum am zis eu;)
cu cat e mai simplu cu atat putem stabili mai multe la fata locului smile.gif smile.gif smile.gif, nu sa fim legati de un orar strict. si ne putem plimba cu masinile in brasov in sir fara politie si restu doar circulam regulamentar. asa vorbim si de cand si cum facem un gratar si celelalte.doar sa nu conducem bauti ca dam exemplu prost celorlalti. smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
eu unul sustin ca VIATA ARE PRIORITATE !!! si traiasca DACIA 13OO wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

This post has been edited by Andreiutz1988: 26 Apr 2009, 15:58

--------------------
Pasionat Dacia 13OO
+
2xGI
post 26 Apr 2009, 16:11
Post #10266

Membru autentic

:)andreiutz acelea sunt niste amarate de intrebari,nicidecum concluzii.....
deci e clar, noi cei de aici(DC) vom fi alaturi si de cei de acolo(4t)mai mult ca sigur
(e normal, cu cat mai multe DACIA 1300 cu atat mai bine)dar....programul va fi stabilit de noi(DC)la fata locului!!!!!!! cui nu ai convine sa faca ce doreste nu??
sau poate se vrea altceva???

This post has been edited by 2xGI: 26 Apr 2009, 17:18

--------------------
ex. Dacia 1300 1978 - momentan Treanta 2
niciodata sa nu spui niciodata
+
cannavaro
post 26 Apr 2009, 18:18
Post #10267

.

From: Ploiesti

QUOTE(Andreiutz1988 @ 26 Apr 2009, 15:55)
Cum sa te supui lor???? Catalin 70 a  fost cu ideea ..... si Danut a mai ajutat cu restul cu locatia.....deci s-a discutat pe dacia club tot.nu suntem datori pe 4tuning cu nimic...eu zic ca o sa fie mai frumos asa cum am zis eu;)
cu cat e mai simplu cu atat putem stabili mai multe la fata locului smile.gif  smile.gif  smile.gif, nu sa fim legati de un orar strict. si ne putem plimba cu masinile in brasov in sir fara politie si restu doar circulam regulamentar. asa vorbim si de cand si cum facem un gratar si celelalte.doar sa nu conducem bauti ca dam exemplu prost celorlalti. smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif
eu unul sustin ca VIATA ARE PRIORITATE !!! si traiasca DACIA 13OO wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Nu inteleg de ce te agiti tu atat de mult atat timp cat nu ai o Dacia 1300.
Cine esti tu sa iei atatea masuri ca vine X si nu vine Y? Si mai ales cati ani ai? Si daca vin baietii de pe 4tuning ce-o sa le faci? Vezi ca viata e scurta si merita sa te bucuri de ea din plin.

--------------------
Dacia 1300 TSP - PH-89-XXX
Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
+
danut 69-71
post 26 Apr 2009, 19:03
Post #10268

Membru autentic

1. A fost ideea lui Catalin 7070 .
2. Eu am fost cel care "A luat Taurul de Coarne "( l-am rugat pe Lucian de la Brasov sa ne ajute cu locatie s.a. de ce nu s-a implicat nimeni pina acum , cind aproape totul se concretizeaza , incep discutii de genul : Daca vine ala nu vin eu s.a.m.d. , pina acum suntem doar la stadiu de discutie , cu infiintarea unui club, asociatie sportiva , dar sa nu uitam de sticker , care a fost doar un subiect de discutie si nimic constructiv ) excl.gif excl.gif excl.gif LIPSA TOTALA DE " SPIRIT DE ECHIPA "nu vom realiza nimic daca nu ajungem la un numitor comun si daca ne cramponam de X sau Y .
3. Nu cred ca este cineva imputernicit care sa impuna cine si cu ce sa vina . (toti detinatorii de 1300 sunt bineveniti ). tongue.gif
4. Dupa cum e numele topicului , ar trebui sa fie 5-10 masini ( Dacia Frantuzoaca -69-72 , doar cele cu motoare Frantuzesti ) excl.gif
5. Cel mai tare a fost MERCED , care a zis : " Nu ma intereseaza cine si cu ce vine , eu vin cu Janghina mea ruginita " , asta DA atitudine .
6. Cei de la 4 T , au intrebat daca pot veni si ei ( ca spectatori ) , de ce sa nu vina ?
7. Unii nu ar trebui sa vorbeasca atita timp cit nu sunt detinatori de " Conserve " radmasa.gif
8. Daca ne intilnim , vom stabili o locatie , la stadiul de discutie n-o sa ne intelegem niciodata .

--------------------
+
cannavaro
post 26 Apr 2009, 19:11
Post #10269

.

From: Ploiesti

Corect.

--------------------
Dacia 1300 TSP - PH-89-XXX
Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
+
Bogdan 1300
post 26 Apr 2009, 20:25
Post #10270

Membru autentic

QUOTE(Andreiutz1988 @ 26 Apr 2009, 13:59)
Foarte rau ca ati dat numarul de telefon.....cand am auzit ca se afla si pe 4tuning asta....am stiut ca va iesi totul varza...daca s-a pus pe 4tuning sa se mediatizeze pai asa sa se faca dar acolo toata lumea a venit cu sugestii si unele chiar s-au luat in calcul desi nu asta era scopul excl.gif  excl.gif  excl.gif
*

Ba baiatule,tu esti bolnav..ca esti de-a dreptul enervant!!!!!...cum spunea si Danut..sariti toti de cur in sus ca de ce organizeaza si de ce au vorbit si stabilit cei de pe 4Tuning...uite d-aia, ca de Aici nu s-a implicat nimeni inafara de Danut, fost data o idee(foarte una de fapt) dar care a ramas balta si nu s-a mai discutat nimic aici.. wink.gif

Atunci,Danut(caruia trebuie sa-i multumim toti) a luat atitudine si a vorbit cu Lucian care e membru al 4Tuning sa se ocupe local de problema organizarii..de aici aparut si discutia pe 4 Tuning wink.gif

Adica mi se pare de-a dreptul aberant..de aici nu face nimeni nimic dar apar f multe pretentii ca de ce s-au bagat altii,ca de ce organizeaza altii..nu e corect sleep.gif ...munciti,alergati si apoi dati cu pietre sleep.gif

In concluzie,nu va mai luati dupa Andreiutz,care vad ca numai samanta de scandal si de bagat strambe are si haidet sa fim si noi mai uniti si sa lasam orgoliile deoparte..daca e intalnire 1300 hai sa fim cat mai multi si vedem noi la fata locului cum facem smile.gif

--------------------
Dacia 1300 1979 - BR 98 NIG
+
catalin7070
post 26 Apr 2009, 20:56
Post #10271

Membru autentic

From: Alba Iulia

Eu sunt de acord cu Andreiutz ... nu mi se par deplasate spusele lui
și eu mergeam la întâlniri ale broscarilor, deși nu aveam mașină atunci
Nu mai vorbesc de spusele lui Ov...

Întâlnirea a apărut ca urmare a discuțiilor cu Danuț
La vremea aia am vrut să postez acel formular pe forum, pentru că eu așa credeam că ar fi ok, dar la fel de corect mi s-a părut să îl las pe Danut să se ocupe el de relațiile cu ceilalți băieți
El îi cunoaște pe cel mai mulți, are o colecție adevărată ...
Din ce am discutat noi atunci spuneam că mi-aș dori să vină cât mai mulți
Dar zilele trecute am văzut că participarea ar fi fost extinsă ...

Eu rămân adeptul Daciei 1300 originale, cu elemente originale, R12, R12 TS, replici Gordini, tot ce este de bun simț in limita originalității

Dar îmi este teamă că unii din băieți nu vor cheltui timp și bani să vină șă vadă alt curent de opinie

--------------------
Renault, Volkswagen 10, T2 1968, 1976 - 1 - VL - 1007
+
Prickindell
post 26 Apr 2009, 21:02
Post #10272

Membru incepator

From: Galati

Andreiutz1988 , las-o si tu mai usor...si eu tot la fel am sarit de c.r in sus si uite unde s-a ajuns....si intr-adevar am gresit...ca daca taceam, filozof ramaneam.

cannavaro , crezi ca are vreo legatura marca masinii si varsta utilizatorului cu pasiunea pt DACIA 1300 ?

Toata lumea a luat-o de jos, de la o janghina de masina, exemple sunt multe, insa nu uitati de unde ati plecat si unde ati ajuns....datorita acestui topic, majoritatea masinilor sunt mult mai apreciate decat erau. Tot aici s-a discutat despre look-ul Gordini, despre stilul clasic etc

@danut 69-71, daca nu avem o dacie 1300, inseamna ca nu putem sa ne dam cu parerea asupra unor lucruri ? sau cum zicea nenea Ov, daca va intalniti sa va laudati, sincer o sa ne cam pierdem pe drum... imi pare rau sa o spun, dar m-a socat sa aud asta din partea lui danut.
7. Unii nu ar trebui sa vorbeasca atita timp cit nu sunt detinatori de " Conserve "

Numai bine si distractie placuta !

PS: Acu am citit si topicul de pe 4tuning si uitati ce zice "colegul nostru" cannavaro
CITEZ : "O intalnire a clasicelor. Dar nu face Daciaclub legea ca vine x si nu y. Defapt nu Daciaclub, ci niste copii de-acolo care la primi 1000 de euro stransi, si-ar lua calibra din 91 din Germania."

zi sa m... tu !!!

This post has been edited by Prickindell: 26 Apr 2009, 21:18

--------------------
DACIA 13OO 1976 - GL 11 UFP
+
danut 69-71
post 26 Apr 2009, 21:26
Post #10273

Membru autentic

QUOTE(Prickindell @ 26 Apr 2009, 23:02)
@danut 69-71, daca nu avem o dacie 1300, inseamna ca nu putem sa ne dam cu parerea asupra unor lucruri ? sau cum zicea nenea Ov, daca va intalniti sa va laudati, sincer o sa ne cam pierdem pe drum... imi pare rau sa o spun, dar m-a socat sa aud asta din partea lui danut.
[b]7. Unii nu ar trebui sa vorbeasca atita timp cit nu sunt detinatori de " Conserve "
*

Este dreptul fiecare sa-si expuna punctul de vedere , dar ce ai facut TU de ex , pentru bunul mers al acestei intruniri ? Multi stiu sa dea din gura , dar Fapte nu vorbe , nu vezi ca parerile sunt impartite ! si cum ai face nu reusesti sa multumesti pe toata lumea !!!!!!!!!!
La ce te asteptai din partea mea ? sa auzi niste Minciuni ? este adevarul Gol Golutz , de ce nu-si fac probleme cei care sunt detinatori si isi fac cei care nu detin nimic ? atunci implicati-va si organizati voi daca stiti asa de bine .

Intilnirea va fi : sa ne cunoastem , schimb de experienta , opiniile fiecarui , care-i problema ? Daca aveti opinii diferite de la inceput , nu cred ca v-a luat cineva cu Japca sa veniti la intilnire ! daca aveti placere e ok , dar nu cred ca trebuie invitatie special , oficiale pentru unii , vorba proverbului : " Dragoste cu forta nu se poate "

Ce crezi ca eu vin cu 2 dintre Dacii sa ma laud ? ai impresia ca mi-au murit laudatorii ? sau este cel mai esential dintre lucruri sa vin si sa ma dau in Stamba ? mai bine stau acasa cu cei dragi ( sunt lucruri mult mai bune de facut decit sa tin piept atitor controverse ) atitor neintelegeri !!!!!!

This post has been edited by danut 69-71: 26 Apr 2009, 21:32

--------------------
+
christith
post 26 Apr 2009, 21:51
Post #10274

Membru alcolic

From: Timisoara

QUOTE(Bogdan 1300 @ 26 Apr 2009, 08:23)
Si Cristith, se poate veni si de vineri in Brasov,ca doar nu stai sa vi la intalnire la ora 14,direct dupa atata drum si sa mai ai si masina pregatita wink.gif
*

Se poate veni si de vineri daca iti permite timpul si locul de munca... Fiecare le stie pe ale lui,.. Ce mai conteaza o frantuzoaica in plus sau in minus ca si asa o sa fie o gramada...
In cocluzie,.. Din felul in care se discuta pe forumul asta: fiecare vrea sa isi impuna punctul de vedre, abia se asteapta sa se iveasca ocazia sa sa il inpunga pe colegul de forum, plin de pagini de discutii contradictorii, nu o sa iese vecul veciilor nici un club nici o intalnire , nu o sa iese nimic... Cred ca lucruri tehnice nu s-au mai discutat de o gramada de vreme,.. Nici nu stiu daca mai e cu cine,..
Mare pacat, pana la urma o sa se aleaga praful de tot...

This post has been edited by christith: 26 Apr 2009, 21:52

--------------------
Dacia 1300 / 1300 - 1970 / 1971 - TM 70/71 UAP
+
danut 69-71
post 26 Apr 2009, 22:03
Post #10275

Membru autentic

@ Cristith

Nu asa se pune problema , cu o Frantuzoica in plus sau minus , trebuie sa ne cunoastem noi intre noi , ai dreptate ca nu ajungem la un numitor comun , pe forum , de aceea trebuie sa fim mai multi la BV si acolo sa decidem , dar daca nu exista " Unitate " acolo va fi un esec , eu nu am vazut atitea probleme si discutii pe alte forumuri , la intilniri similiare .

@ Catalin 7070

Nu a zis nimeni ca va fi intilnirea altcuiva si nu a Daciei 1300 .

--------------------
+
Luci 1300
post 26 Apr 2009, 22:07
Post #10276

Membru incepator

am reusit si eu intr-un final sa ma loghez pe forum la voi
Sa incep cu inceputul,topicul de pe 4tuning a fost inchis pentru a numai deranja pe nimeni,toti cei ce vor sa vina au un nr de telefon acolo si adresa aceasta sa va puna intrebari direct!
si nimeni nu organiza o alta intalnire decat aceasta si mare pacat ca aceasta prima intalnire mai mare sa nu fie mediatizata si asa incet incet sa se organizeze mai des si legal si cu sprijinul autoritatilor dar de ...e mai usor sa dai din gura decat sa dai o mana de ajutor .....romanu asta ....
eu unul am incetat sa mai postez si sa mai dau detalii ii las pe altii si o sa vin sper macar ca spectator ....
bafta

--------------------
Dacia 1300 1973 berlina
[B]BV 72 JAF BV 72 COX BV 94 JAF
+
djalex_bolidu
post 26 Apr 2009, 22:21
Post #10277

Membru autentic

lasa-ti fratilor toti detinatorii de 1300 sa vina nu mai veniti cu fel si fel de aberatii ca nu domnule decat cele frantuzoaice!!!dupa ce ca majoritatea iau drumul Rematului unii dintre voi mai vin si cu harfe dastea ca vor numa '69-'72.hai sa fim realisti si mai bine sa iasa ceva frumos.daca vroiati ceva in cerc restrans de ce nu ati pus cheta si va intalneati la un gratar ,o bere ,un suc fara sa mai stie lumea???!!!

This post has been edited by djalex_bolidu: 26 Apr 2009, 22:23

--------------------
DACIA 1310 '84 - AG 88 PVA
+
b44dvl
post 26 Apr 2009, 22:35
Post #10278

Membru cu 1300

eu un singur lucru vreau sa stiu, daca se va mai tine intalnirea sau nu, ca sa stie si lumea sa vina sau nu, din punctul meu de vedere ar fi mare pacat 1 sa nu se mai tina si 2 daca se va tine si sa se faca diferentieri intre 1300 si anume doar intre anii x si y sau daca au motoare frantuzesti pentru ca vorba lu bolidu si asa sunt foarte putine 1300 care si ele se trage din greu sa se tine, eu personal sunt detinator 1300 si vreau sa stiu si eu daca pot sa ma prezint cu masina mea la aceasta intalnire si sa fiu bine primit, ma adresez celui care a venit cu ideea si care a dezvoltato in aceasta intrunire, intalnire cum vreti sai ziceti astept raspunsul vostru

--------------------
Dacia 1300 din 1976 - B 44 DvL
Bad Mojo Mother Fucker
+
catalin7070
post 26 Apr 2009, 22:39
Post #10279

Membru autentic

pai noi speram să ne dăm întâlnire numai cei ce ne-am cunoscut aici pe acest forum și în special cei de pe acet topic ...
dar poate schimbăm macazul ...
ne-ai dat o idee bună
putem comunica altfel și schimbăm locația biggrin.gif

b44dvl - ești bine primit oriunde ar fi

This post has been edited by catalin7070: 26 Apr 2009, 22:40

--------------------
+
b44dvl
post 26 Apr 2009, 22:56
Post #10280

Membru cu 1300

QUOTE(catalin7070 @ 26 Apr 2009, 22:39)
pai noi speram să ne dăm întâlnire numai cei ce ne-am cunoscut aici pe acest forum și în special cei de pe acet topic ...
dar poate schimbăm macazul ...
ne-ai dat o idee bună
putem comunica altfel și schimbăm locația biggrin.gif

b44dvl - ești bine primit oriunde ar fi
*

ok atunci astept locatia si o ora la care se va incepe intalnirea si o sa ne vedem acolo:)

--------------------
Dacia 1300 din 1976 - B 44 DvL
Bad Mojo Mother Fucker
+
Motreanu Sorin
post 26 Apr 2009, 23:15
Post #10281

-

From: -

Doresc sa va prezint o poza,din pacate cam neclara cu o dacia 1300 breack din Arad care este pastrata cu toate elementele originale,produsa in anii buni ai modelului.Nu este din pacate intretinuta precum ar merita un asemnea exemplar,mai mult am inteles ca este folosita zilnic dar se vede si din poza ce bine arata.
In speranta ca cineva cu posiblitati si conditii de a o reconditiona se poate duce sa o caute,sa incerce a negocia cu cel care o detine.Merita salvata,este mare pacat de ea avand in vedere ca pana acum nu stiu (eu cel putin) vreun pasionat posesor de dacia 1300 breack.Ar fi pacat sa fie in continuare "talharita" zi de zi pe strazi.
Cel care mi-a trimis poza este o cunostinta de messanger,nu-l stiu personal deci sper sa nu ma fi mintit ..spunea ca masina s-ar afla in cartierul Aradul Nou,undeva pe calea Timisorii de obicei dupamasa.

Poze facute din tramvai,masina parcata langa cladirea "Proctomed".

This post has been edited by Motreanu Sorin: 26 Apr 2009, 23:26

--------------------
- - --
+
Andreiutz1988
post 27 Apr 2009, 00:27
Post #10282

D A C I A

Eu doar am sustinut ce a spus Ov si nu am vrut sa iasa carnaval.......nu pot face mai multe, e adevarat....si e la fel de adevarat ca nu am 13OO(nu cred ca am spus ca am masina mea cu numele meu pe acte. doar am specificat ca nu am cand m-am inscris) dar asta nu inseamna ca am sa renunt la pasiunea mea.....eu am vrut doar sa dam Cezarului ce e al Cezarului si sa fie un veniment frumos organizat avand in vedere ca e primul de acest gen pentru noi. il rog frumos pe Ov sa stearga de aici ce s-a aberat si sa revenim. ma bucur macar ca m-a inteles Catalin
Mi-a picat ca un nod in gat cei ce nu au conserve sa taca.....asta voi face atunci....am sa tac de acum sleep.gif

--------------------
Pasionat Dacia 13OO
+
danut 69-71
post 27 Apr 2009, 06:30
Post #10283

Membru autentic

QUOTE(Andreiutz1988 @ 27 Apr 2009, 02:27)

Mi-a picat ca un nod in gat cei ce nu au conserve sa taca.....asta voi face atunci....am sa tac de acum sleep.gif
*

Multa lume isi da cu parerea dar nu face nimic , te intreb si pe tine : Tu ce ai facut pentru aceasta intilnire a noastra ? doar scrieiti si va dati cu parerea , daca tot nu faceti nimic si doar scrieti , macar abtineti-va de la comentarii de 2 lei . Daca aveti de venit sunteti bineveniti , nimeni nu are acest drept sa va interzica sa nu fiti prezenti , ramane la alegerea fiecarui . O saptamana fericita Tuturor . wub.gif wub.gif wub.gif

--------------------
+
Catalin THW
post 27 Apr 2009, 08:55
Post #10284

Membru

From: Pitesti

Salutare dragi posesori si pasionati de DACIA 1300,
Haideti sa nu ne mai tot contrazicem in tot felul de declaratii care nu se mai termina.
Din punctul meu de vedere,la intilnirea de la Brasov,pot sa vina toti posesori de Dacia 1300,frantuzesti s-au romaneste,(1969-1981) ca doar e vorba de CLUB 1300 si mai poate sa vina oricine , adica:-pasionati de 1300 dar nedetinatori si alti curiosi.
Diferenta dintre pasionatii posesori de 1300 si pasionatii neposesori sau alti curiosi,este ca pot schimba impresii dar nu pot da anumite invataminte posesorilor deoarece ei nu stiu ce inseamna sa cauti prin tot felul de rematuri ,piese originale s-au cum se stogheaza o masina de epoaca daca vreti.
Sunt multi care dau din gura , fara sa stie cita munca e sa o repare,sa arate si originala si bine si apoi stocarea ei timp cit mai indelungat.
Am pentru voi citeva poze cu farasul meu,facute in minivacanta de Paste.
Va salut.

Attached thumbnail(s)
IMG_4778.jpg ( Size: 365.22k ) Number of downloads: 824
IMG_4780.jpg ( Size: 337.99k ) Number of downloads: 790
IMG_4785.jpg ( Size: 402.73k ) Number of downloads: 756
IMG_4787.jpg ( Size: 322.71k ) Number of downloads: 716
IMG_4789.jpg ( Size: 384.6k ) Number of downloads: 368
IMG_4792.jpg ( Size: 365.72k ) Number of downloads: 234
IMG_4795.jpg ( Size: 420.97k ) Number of downloads: 245

--------------------
Dacia 1300 1977/1970 - AG 72 NGC/AG 06 CGT
Membru fan UAP
+
Victor 007
post 27 Apr 2009, 09:37
Post #10285

Membru autentic

QUOTE(Motreanu Sorin @ 27 Apr 2009, 00:15)
Doresc sa va prezint o poza,din pacate cam neclara cu o dacia 1300 breack din Arad care este pastrata cu toate elementele originale,produsa in anii buni ai modelului.Nu este din pacate intretinuta precum ar merita un asemnea exemplar,mai mult am inteles ca este folosita zilnic dar se vede si din poza ce bine arata.
In speranta ca cineva cu posiblitati si conditii de a o reconditiona se poate duce sa o caute,sa incerce a negocia cu cel care o detine.Merita salvata,este mare pacat de ea avand in vedere ca pana acum nu stiu (eu cel putin) vreun pasionat posesor de dacia 1300 breack.Ar fi pacat sa fie in continuare "talharita" zi de zi pe strazi.
Cel care mi-a trimis poza este o cunostinta de messanger,nu-l stiu personal deci sper sa nu ma fi mintit ..spunea ca masina s-ar afla in cartierul Aradul Nou,undeva pe calea Timisorii de obicei dupamasa.

Poze facute din tramvai,masina parcata langa cladirea  "Proctomed".
*

Chiar arata bine masina, asa mai e si una pe langa mine de culoare verde si mai era una alba, sa speram ca o sa le salveze cineva, sunt destul de putine si sunt pe cale de disparitie sad.gif

--------------------
Dacia 1300/1310 1971-Berlina/2000-Berlina - 2 B 598
„Urmeaza-ti Pasiunea”
+
bontan
post 27 Apr 2009, 09:45
Post #10286

Membru

From: Suceava

salut,
sa va mai destind si eu ... nu de alta dar sa nu va ia foc tastatura de la atatea faulturi pe care vi le puneti ... smile.gif

http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...E:X:RTQ:AT:1123

cine este interesat transportul pana in RO este de 56 de euro (toate 4).
Danut, fii bucuros ca cei de pe 4t ti-au scris numarul gresit (au mancat un 5).

This post has been edited by bontan: 27 Apr 2009, 09:46

--------------------
Dacia 1300` 1975 - 1 SV 214
Nobody is perfect, I'm Nobody !
+
catalin7070
post 27 Apr 2009, 10:32
Post #10287

Membru autentic

Bontan, cu link-ul postat de tine poate ia țeapa cineva radmasa.gif

Scrie clar că sunt pentru R5 cu distanța între axe de 110 mm, crezi că le poți face la 130 mm ? smile.gif

--------------------
+
Andreiutz1988
post 27 Apr 2009, 10:33
Post #10288

D A C I A

Si ce puteam sa fac de aici de la Botosani????sa dau bilete? Eu unul ma bucur ca lucrurile au revenit la modul in acre au fost planuite de dumneavoastra si de Catalin 70 si nu tampenii de expo parada si idei de la toti 4tunerii..... dry.gif(acuma sa nu uitam fiecare ce avea si ce nu avea la 20 de ani....nu cred ca ati fost toti bogatii secolului si ati avut masini...

This post has been edited by Andreiutz1988: 27 Apr 2009, 10:36

--------------------
Pasionat Dacia 13OO
+
B 75 UAP
post 27 Apr 2009, 10:46
Post #10289

Membru autentic

QUOTE(bontan @ 27 Apr 2009, 09:45)
salut,
sa va mai destind si eu ... nu de alta dar sa nu va ia foc tastatura de la atatea faulturi pe care vi le puneti ... smile.gif

http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...E:X:RTQ:AT:1123

cine este interesat transportul pana in RO este de 56 de euro (toate 4)....

*

Salut, nu merg pe Dacie, au distanta intre prezoane mai mica ..
smile.gif vad ca deja v-ati sesizat..

This post has been edited by B 75 UAP: 27 Apr 2009, 10:47

--------------------
R12G 1972 - Dacia 1300 1975 - Dacia 1301 1974
..C'etait au temps ou Renault triomphait..
+
danut 69-71
post 27 Apr 2009, 16:22
Post #10290

Membru autentic

QUOTE(Andreiutz1988 @ 27 Apr 2009, 12:33)
Si ce puteam sa fac de aici de la Botosani????sa dau bilete? Eu unul ma bucur ca lucrurile au revenit la modul in acre au fost planuite de dumneavoastra si de Catalin 70 si nu tampenii de expo parada si idei de la toti 4tunerii..... dry.gif(acuma sa nu uitam fiecare ce avea si ce nu avea la 20 de ani....nu cred ca ati fost toti bogatii secolului si ati avut masini...
*

Tu de la Botosani , dar eu de la Suceava ? am sa-ti Rup capul cind te prind , ca doar vii cu mine cu masina radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif ideea cu expo-parada nu sunt nici eu de acord . Ce sa uit eu ca la virsta de 20 ani , aveam masina si nu miscam in front in fata unuia mai mare ca mine cu un an , dar nici calculatoare nu erau pe vremea ceea . radmasa.gif radmasa.gif tongue.gif wink.gif Stateam si ne uitam ca " Mita la turte "la un video . wacko.gif wacko.gif

27 Apr 2009, 18:24:
QUOTE(bontan @ 27 Apr 2009, 11:45)
Danut, fii bucuros ca cei de pe 4t ti-au scris numarul gresit (au mancat un 5).
*

tongue.gif tongue.gif tongue.gif Poate ii era foame cel ce-a scris , sau a facut-o intentionat ohmy.gif excl.gif excl.gif excl.gif

This post has been edited by danut 69-71: 27 Apr 2009, 16:24

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Va rog ca pentru anunturi de vanzare de piese, sa folositi aria BURSA a forumului!
Acest topic este pentru discutii legate de Dacia 1300, discutii in primul rand tehnice. Va rog sa va abtineti de la comentarii legate de preturi!

Incepand de astazi, 01.02.2013, NU se mai accepta totusi link-uri catre topicuri de bursa

Orice mesaj offtopic sau ofensator poate fi adus intr-un mod automat la cunostinta moderatorilor sectiunii folosind butonul REPORT prezent in dreptul FIECARUI mesaj.

--------------------
992 Pages « < 341 342 343 344 345 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 20:26
Forum Renault