DACIA 1300 "frantuzoaica", CITITI REGULILE TOPICULUI
![]() ![]() ![]() |
DACIA 1300 "frantuzoaica", CITITI REGULILE TOPICULUI
Hormonelul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Fugi repede si ia toate rematurile la puricat....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Hormonelul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1300, 1100
1972, 1968 Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul ! |
|
Psyche |
![]()
|
![]() In Thrust We Trust Group: Members Posts: 663 Joined: 22 May 06 From: Suceava ![]() |
model 1975 probabil, din ce se vede in poza....pacat de ea.
|
--------------------
Dacia/Vw
1300/Golf GT
1977/1996 SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum |
|
Bogdan 1300 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 455 Joined: 25 April 07 ![]() |
Intradevar,pacat de ea..
![]() Oricum vad ca fusese abandonata de ceva vreme,avea ceva rugina...dar nu era irecuperabila.Si vad ca mai e una tot alba in parcare,cred ca va avea aceeasi soarta ca tot abandonata pare a fi..Dar dee,lumea isi ia masini noi,ca astea-s la moda acum.. Si da,DRIVERX,sa alerge pe la toate rematurile si dezmembrarile ca asa cred ca fac multi dintre noi,ca altfel de unde mai gasesti ce-ti trebuie pt batranele 1300? Acum e momentul,cat se mai face programul rabla,ca dupa aia.. |
--------------------
Dacia
1300
1979
- BR 98 NIG
|
|
alex-mun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.115 Joined: 14 October 06 ![]() |
mama ce rau imi pare dupa daciutele astea frantuzesti care se duc la remat, si daca ati vedea ce patesc ele acolo, cred ca v-ar da lacrimile. sunt facute cubulete intr-o presa enorma, sau taiate cu autogenul. Si partea cea mai tragica este ca printre ele sunt unele care arata IMPECABIL, si care ar putea sa mai mai circule lejer cativa ani buni de acum inainte. PACAT MARE DE TOT. Daca ar exista mai multi pasionati de 1300 poate am mai salva o parte din aceste masinute, pe care eu unul le consider ca au fost si sunt EXTRAORDINARE
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba...stati si plangeti aici....DEGEABA.
Sunt o gramada de frantuzesti abandonate. Aflati cine is proprietarii si le cumparati pe alea care chiar merita. Si faceti schimb de piese. Multi stati aici sa recuperati caroserii varza. Unele chiar au caroserii bune, desi si la alea e de lucru. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alex-mun |
![]()
|
tu nu prea intelegi ce scriem noi aici. noi vb de faptul ca se duc la remat niste masini impecabile, cam asta era ideea . si in legatura cu propietarii, sunt niste comunisti care nu ti-ar da nici praful de pe ea, crede-ma, sunt patit de multe ori . am gasit cazaturi care mai aveau un anumit ornament bun, si pe care le dadeam bani, dar nu vroia unul sa dea nimic. prefera sa se aleaga praful de ea, dacat sa-ti dea ceva
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate intereseaza pe cineva:
Dacia 1300 '80 Arata bine in poze. Scaune de TS: Scaune TS This post has been edited by kta: 16 May 2007, 13:06 |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(alex-mun @ 16 May 2007, 13:24) You're fucking right....nu inteleg....NIMIC. Inteleg ca de fapt putini RESTAURATORI sunt aici pe forum, restu is proprietari de 1300 cu o inexplicabila dorinta de a pune ducelliere pe masina lor. Stiu ca esti patit cu comunistii aia, dar daca vrei sa salvezi masinile astea (alea care chiar merita...normal), nu stai sa plangi cu o poza pe monitor. Si eu patit. Pentru frantuzoaica mea a fost nevoie de bataie zilnica si telefoane zilnic timp de 2 saptamani si 2 zile ca sa inving. So....nu stiu nimic....hai lasa-ma. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alex 23 |
![]()
|
![]() Dacia 1300, cea mai buna alegere!! Group: Members Posts: 1.436 Joined: 2 October 06 From: Drumul Taberei ![]() |
Driverx daca nu ai nimic in potriva ai putea sa ne prezinti si noua frantuzoaica ta??
![]() |
--------------------
Dacia 1300/1310/1410
1972/1972/1982/1990/1991/1992
KXI WRB YJM DOZ PMC MRD
- 8-B 4746/8-B 7768 Dacia 1300, cea mai buna alegere!!
|
|
driverx |
![]()
|
N-am poze cu ea. Din pacate rugineste in parcare, din lipsa de idei asupra sortii ei...sa o tin sau sa o dau la tata. Cand am luat-o arata chiar ceva mai bine decat aia din link-ul lui kta. Dar nu am intretinut-o, desi tabla e impecabila si azi, exceptand mici umflaturi la baza aripii...
Leitar edit: am gasit o poza.....din 2003 cred.. This post has been edited by driverx: 16 May 2007, 13:02 Attached thumbnail(s) mycar.jpg ( Size: 79.99k ) Number of downloads: 434 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Bogdan 1300 |
![]()
|
Aaaa,domnule "sfatuitor" in d-ale !300-lor,asa tare esti tu preocupat de frantuzoaica ta si atat te-ai chinuit tu pt ea incat n-ai nici macar o poza cu ea..halal..si mai si spui ca sta si rugineste prin parcare..iti bati joc de ea
![]() Alex-mun are dreptate-ce sa faci cand nu poti obtine nici macar un ornament de la proprietarii de 1300 abandonate?..nu-ti ramane decat sa dai fuga pe la rematuri,iar daca ajungi prea tarziu mai vezi doar cum sunt distruse si atunci,ca mare pasionat,nu poate decat sa-ti para rau dupa ele.. ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1979
- BR 98 NIG
|
|
driverx |
![]()
|
Eu chiar am afirmat ca nu sunt pasionat de restaurari. Am fost si sunt pasionat de 1300. Imi place si acum. Dar nu sunt dispus sa bag bani acolo unde nu beneficiez in vreun fel sau altul. Mi-am logan sa am masina mai buna mai sigura sa am cu ce merge zilnic comfortabil si in siguranta ceva mai mare...asa ca nu ma lua cu domnu loganist. Mi-am luat logan si un idiot mi-a asigurat un accident fain, care a avut loc imediat DUPA achizitionarea masinii, chestie care m-a terminat financiar. Nici macar sabotii spate la 1300 nu am apucat sa ii schimb din ratiune de timp si bani.
Cand am avut nevoie de piese, ma milogeam si eu la retardatii aia de prin REMAT-uri. Dar asta ca sa am masina, nu sa restaurez. Voi ar trebui sa fiti si mai motivati...dar nuuu...voi aveti scuze aici si imi ziceti mie ca eu nu inteleg. Eu v-am ajutat pana acum cu diverse idei. Am incercat chiar sa va incurajez la un "step-up". Si vii tu sa ma iei cu bullshiturile astea de telenovele ca NU INTELEG. Si daca tot va dati mari restauratori, macar vopsiti-le ca lumea inainte sa puneti ducellierre pe ele, sa arate uman....mai inainte de a arata .... original. Tocmai ca voi nu intelegeti....daca tot sunteti mari iubitori de 1300 ceea ce zic eu ar trebui sa va asigure un viitor bun cu aceste masini ani buni. Este o ocazie care daca ramaneti pasionati si peste 5 - 10 ani si nu o sa va moara pasiunea cum apare alta prioritate in viata, o sa regretati acesti ani cand muulte masini in stare buna si proasta ajung....cubulete. Dar asta numai daca sunteti maaari pasionati, cum va place sa pozati. Piese nu se mai fac demult. Problema e ca nici nu dispuneti de multi bani, deci va limitati la a va milogi la un comunist sa va dea o bara nicheltata in stare buna. O sa va vad io cand nu o sa le mai gasiti si in loc sa cumparati ducelliere si sa va bucurati de ele ca si copiii mici o sa stati 3 zile sa curatati bara care o aveti si dupa aceea o sa bagati bani seriosi in nichelarea barii respective, bani care acuma ii aruncati pe ducelliere. Atunci o sa va percep ca adevarati pasionati, si atunci o sa zic "ce nesimtit ii driverx ca indrazneste sa critice acesti minunati oameni. Till then.....lasati-ma cu astea cu maaaare pasionat. Maaaaaari pasionati au mai fost pe aici pe acest forum din 2003 de cand sunt prezent pe aici si s-au mai si dus.... E greu cu comunistii. Repet...stiu asta, am trecut si eu prin asta. Si incercati sa intelegeti ceva. Ganditi din punct de vedere psihologic. Acesti "comunisti" cum le spunem noi au trait muuulti ani cu aceste masini, au trait perioade cand exista conceptu' "iau masina cu mine in mormant"......deci....sincer.....e barbarie sa ii ceri omului sa isi dezmembreze masina doar pentru ca tie iti trebuie un ornament....chiar daca omul....in parkinsonu lui realizeaza ca nu va mai circula niciodata cu masina aia..... Nu aveti nici o sansa asa. Acum ceva zile vorbeam ca incepeti sa va inchegati ca o comunitate de pasionati. Atunci comportati-va ca atare. RECUPERATI MASINI. Problema financiara ramane in continuare....puneti 3-4 oameni bani si luati o masina. Vanati-le pe alea bune, nu va uitati dupa alea care au stat sub copaci 10 ani de zile si s-au copt si tot ce a ramas din ea is 2 stopuri frantuzesti care sigur ajung distruse dupa ce vin aia si ridica masina cu macaraua. Organizati-va. This post has been edited by driverx: 16 May 2007, 13:43 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alex-mun |
![]()
|
auzi, se vede ce bine stii tu. tu te-ai uitat pe paginile de pe forumul asta, sa vezi daca in 77 mai erau frantuzoaice? sa stii ca aici nu suntem pentru a ne certa unul cu altul, ci pt a impartasi idei, pasiuni comune, asa zise restaurari, sa ni le prezentam unii altora. te rog, fii mai atent, nu te mai da rotund, nu este locul potrivit sa ne certam, sa ne contrazicem, sau mai stiu eu ce. trebuie sa aratam ca suntem niste oameni civilizati. tu chiar crezi ca are cineva timp sa te creada cate nbunii zici, la cat esti tu de arogant? si pana la urma nu au toti bani de logan-uri, sau de alte masini straine, si trag de daciutele astea ale lor, si pe langa masina de zi cu zi , ar vre sa faca din ea si una cu piese originale frantuzesti, dar se pare ca eu scriu degeaba, nici nu-mi mai bat capul, ca tu nu prea intelegi ........
![]() This post has been edited by alex-mun: 16 May 2007, 13:49 |
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
driverx |
![]()
|
alex-mun
You're right. Sa zicem ca modul meu de a spune lucrurile mai deranjeaza, dar nu stiu daca asta e adevarata problema, cand exista aici oameni care efectiv nu sunt in stare sa accepte critica (a mea sau a altuia, nu conteaza) in conditiile in care se ratoiesc la critica in loc sa extraga partea utila a ei si sa evolueze in cele din urma....cu acea critica sau fara ea. Am pomenit de critica pentru amu o saptamana sau cand a mai fost un flame pe teme similare. Eu am vrut doar sa dau un imbold. Cum zicea cineva mai sus...e pacat...mare pacat ca se duc multe. Daca vreti sa recuperati ceva...masinile trebuie cumparate.....daca veniti voi cu idei mai bune, cu argumente mai bune....eu ascult...dar nu prea sunt alte variante eficiente. Merge si plimbatu la remat, dar nu va alegeti cu nu stiu ce. Maaariii pasionati, care au si posibilititati de spatiu ar cumpara si caroserii. Sau cel putin cam asta fac maaari pasionati pe alte meleaguri. Aduna tot ce pot, ca altfel le pierd. Da' asta fac ei. Cine ii driverx sa va zica sa faceti ca ei, nu? This post has been edited by driverx: 16 May 2007, 13:51 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alex-mun |
![]()
|
Omule, nimeni nu se supara, daca iti dai o parere, sincer, dar nu trebuie sa fii arogant, mie chiar imi place sa vad ce zic altii despre masina mea, poate si eu gresesc, si ei ma mai trezesc, dar de la a-ti da cu parerea pana la a fii rautacios este cale lunga, crede-ma. si as vrea odAta cu asta sa se incheie aici pe forum rautatile. VA ROG FRUMOS
EU CRED CA SE POATE VB SI IN MOD CIVILIZAT |
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
driverx |
![]()
|
Exact. Da' ia uita-te tu mai sus putin sa vezi cum un pasionat incepe sa se ratoiasca la mine. Bogdan 1300. I s-a parut ca eu nu am dreptul sa comentez in conditiile in care am o Dacie 1300 care acum nu am cum sa o folosesc si eventual daca m-as hotara sa o tin....sa o intretin.....daca bine tin minte, cam tot el percuteaza urat la critici.
Deci nu conteaza ce masini am, ce fac eu cu ele bazandu-ma pe decizii financiare, eu imi pierd vremea aici pe topicul asta sa ma implic si eu macar putin cu voi, sa imi manifest in modul acesta pasiunea fata de aceasta masina, ca la mine nu e asa mare astfel incat sa bag personal bani in asa ceva. Asa ca daca scriu ceva aici, nu o fac sa fac pe interesantul, o fac pentru a ajuta colegi de forum, pentru a ajuta la mentinerea in viata a acestei bucati de istorie...parte din viata noastra...chiar daca isi are minusurile ei. Fac asta pentru ca raman la idea care am sustinut-o mai sus: "Inteleg ca de fapt putini RESTAURATORI sunt aici pe forum, restu is proprietari de 1300 cu o inexplicabila dorinta de a pune ducelliere pe masina lor." Oricat de jigniti va simtiti, ma tem ca am dreptate. Si va "jignesc" iar pentru ca acum e momentul oportun in a recupera ce se poate (tabla, masini intregi chiar), nu a lua ceasuri jaeger si nu stiu ce ducelliere. Asta e entuziasm, nu restaurare. No offence. Proprietarii de 1300 in general au deficiente la tabla buna (care se gaseste inca pe masini intregi), la elemente specifice 1300 (faruri, semnalizari, stopuri, bari).....Voi, treceti pe langa o parte din astea.... Singurul restaurator (care imi vine acum in minte) este tgg2k. El a incercat, mainly a si reusit...pacat ca si-au batut aia joc de el cu vopseaua....acolo am vazut masina restaurata.... This post has been edited by driverx: 16 May 2007, 14:09 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alex 23 |
![]()
|
![]() Dacia 1300, cea mai buna alegere!! Group: Members Posts: 1.436 Joined: 2 October 06 From: Drumul Taberei ![]() |
Aia de pe alte meleaguri cumpara tot pentru ca la ei chiar sunt extrem extrem de putine si piese la fel si de aceea prefera sa le cumpere cu totu! Nu cred ca sa fii un adevarat colectionar trebuie sa aduni toate harburile de pe strada!
La noi de bine de rau te mai duci la un magazin si cumperi piese noi, ba la un remat, ba la cineva care mai dezmembreaza cate una! ![]() Driverx da-ne si noua ceva poze cu masina lui sau un link ceva unde s-o putem vedea sa nu murim prosti! This post has been edited by Alex 23: 16 May 2007, 14:22 |
--------------------
Dacia 1300/1310/1410
KXI WRB YJM DOZ PMC MRD
|
|
driverx |
![]()
|
Daca tot ai aparut si tu, tin sa te felicit public pentru evolutia ta....desi nu te-am bagat in aceasi "oala" ca si pe tgg2k. Masina ta iese tot mai bine, desi daca bine tin minte, idea de dacie originala nu era tocmai pe gustul tau.
OK...revenind la piese. Du-te si cumpara o aripa de 1300. Sa te intorci cu ea te rog....si daca cumva prin minune vii cu una cine stie de pe unde, sa nu rugineasca intr-un an, chit ca dai 83274324324 straturi de protectii..... In schimb daca 2-3-4 ati lua o masina sigur gasiti fiecare elemente bune de luat. Si mult mai castigati o sa fiti. Oricum, mainly ai dreptate, inca sunt alte posibilitati. Ele exista, dar sunt relativ proaste. Daca si peste 5-10 ani le tineti o sa vedeti voi ce o sa plangeti dupa piesele care acum devin cubulete la REMAT. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
alex-mun |
![]()
|
bogdan 1300 este membru incepator, impartaseste aceeasi pasiune cu noi, si nu cred ca a vrut sa jigneasca pe nimeni, eu am vb cu el si este un baiat ok, crede-ma. problema stii care este cu ducellierele astea, trebuie sa iei in calcul ca sunt si masini care au tabla impecabila si care doar maruntisuri de astea le mai lipsesc. uite, eu mai am de pus usa la sofer, si aripa dreapta fata, si incep si eu sa ma ocup de maruntisuri, pt ca nu prea am ca sa-i mai fac la tabla. are si vopseaua originala in proportie de 70 % daca ma crezi, si nu prea as vrea sa o vopsesc , si nici nu necesita.. eu ti-am zis cazul meu, dar sunt sigur ca sunt multe masini pe qaici care nu au nici cea mai mica problema la tablarie, la vopsea, s.a.m.d. gandeste-te si la varianta asta
![]() si nu prea avem cum. eu cu iulica 21 suntem singurii nebuni din cta, care mai tin la acest model de dacie ![]() This post has been edited by alex-mun: 16 May 2007, 14:28 |
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
driverx |
![]()
|
.....la tine nu statea bine usa? De aia ai schimbat-o? Sau de ce?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Bogdan 1300 |
![]()
|
Driverx,vezi ca te contrazici singur in multe remarci...aia de pe alte meleaguri "ADUNA TOT CE POT"-asta facem si noi,ne bucuram nespus cand gasim vreo piesa sau vreun accesoriu original,care a apartinut acestor masini minunate.Si nu stiu de ce te tot iei de ALEX-MUN,ca stiu ca la el te referi,ca vrea sa-si puna pe masina bobina DUCELLIER..foarte frumos din partea lui,chiar daca e un lucru marunt,pentru el e un pas important in incercarea de a avea o frantuzoaica originala.
![]() Uite,eu am avut noroc si am facut rost de scrisul "UAP" de pe aripa fata-stiu ca pentru ALEX-MUN e mult mai important decat pentru mine,asa ca am hotarat sa il cedez lui si o fac cu cea mai mare placere! ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1979
- BR 98 NIG
|
|
alex-mun |
![]()
|
usa mea de la sofer a fost lovita, si nu mai sta bine, a fost indreptata de un ageamiu si sunt nevoit sa o schimb cu totul, la fel si cu aripa fata, si sunt fff suparat ca la noi in tara, "meseriasii" nici macar o dacie nu sunt in stare sa o scoata la linie, ce sa mai de una straina. putini sunt cei buni cu adevarat
|
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
driverx |
![]()
|
Omule, devii enervant. Daca la tine tot ce pot inseamna a aduna piese mici si piesulite...n-am ce comenta. Sunt si alte chestii....scaune, volan, la unii pana si grila aia de plastic de sub parbriz, fete usi (chiar intr-o poza la cineva am vazut ca nu e chiar ok, dar nu mai stiu a cui), pedale (da...detaliu minor dar pedala de acceleratie stim cu totii ca se cam duce...se subtiaza in zona de contact cu piciorul....asta chiar daca nu rugineste), etc, etc, etc....nu trebuie sa listez eu acuma.
Eu am incercat doar sa va zic......privit din afara se vede claaar ca o goana dupa piese frantuzesti, chiar daca la multi din voi nici macar din fabricatie nu a avut asa. Bine, asta nu inseamna ca e gresit, dar sunt si alte detalii de rezolvat, nu numai astea aparente, asta daca ziceti ca faceti restaurare. Si peste 5 ani, (ca tot am vorbit de pedala de acceleratie ![]() This post has been edited by driverx: 16 May 2007, 14:38 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alex 23 |
![]()
|
Ideea de 1300 era pe gustul meu dar nu s-o fac tocmai cum a iesit din fabrica! Dar cu ajutorul vostru, al celor care postati aici m-ati impulsionat s-o readuc treptat la forma originala atat prin critici fondate cat si mai putin fondate!
Nici mie nu-mi plac rautatile, Alex-mun are dreptate dar pe fiecare trebuie sa-l rasplatim cu aceeasi moneda! Driverx ar fi mult mai frumos daca nu ai mai folosi englezismele si mai ales cuvintele obscene! ![]() This post has been edited by Alex 23: 16 May 2007, 14:51 |
--------------------
Dacia 1300/1310/1410
KXI WRB YJM DOZ PMC MRD
|
|
Betian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 August 05 ![]() |
Dar haide ca ne apropiem si noi de pagina cu nr. 100............asa ca sa mai schimb subiectul
![]() |
--------------------
Dacia
1300
- 3-B 5638
|
|
alex-mun |
![]()
|
uiati ce mi-am facut rost, si ce mai am si pt cine mai doreste.
ornamente de praguri, ceas de apa jaeger, scris dacia, buton de stergatoare Attached thumbnail(s) imag0033.JPG ( Size: 309.51k ) Number of downloads: 392 IMAG0034.JPG ( Size: 250.27k ) Number of downloads: 383 IMAG0035.JPG ( Size: 623.84k ) Number of downloads: 376 |
--------------------
DACIA
1300
1976
- CT 84 MUN
|
|
Bogdan 1300 |
![]()
|
Ok,gata cu contrazicerile ca nu ajungem la nici-o concluzie
![]() Iat-o si p-amea azi,inainte de a intra la vopsit.. Trebuie sa trag tare zilele astea sa o fac gata de drum pana sambata dupamiaza,ca ne asteapta lumea pe la Constanta ![]() ![]() Attached thumbnail(s) u_0019.jpg ( Size: 167.58k ) Number of downloads: 361 u_0022.jpg ( Size: 167.02k ) Number of downloads: 207 |
--------------------
Dacia
1300
1979
- BR 98 NIG
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 31 October 06 ![]() |
Nu stiu de ce se cearta lumea. Cred ca toti muncim, mai pult sau mai putin, spre un scop comun: dorinta de-a face Daciile in spiritul epocii in care au fost concepute, atat tehnic cat si estetic. In plus, idea e a promova Dacia 1300 sa fie considerata ca masina de colectie si tratata ca atare, asta inseamna sa fie bijuterie (sau in drum spre bijuterie) in toate privinte. Facem asta intr-o tara unde resursele si imaginea populara a Daciei sunt mai putin dezvoltate decat in Vest. Cu toate astea, au iesit si ies niste masini superbe, adevarate frumuseti, si e super sa vad pasiune cu litere mari printre iubitori de 1300. Noroc si tineti-o tot asa!!!
|
--------------------
Dacia
1310
1984 http://volganeagra.blogspot.com |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Va rog ca pentru anunturi de vanzare de piese, sa folositi aria BURSA a forumului!
Acest topic este pentru discutii legate de Dacia 1300, discutii in primul rand tehnice. Va rog sa va abtineti de la comentarii legate de preturi! Incepand de astazi, 01.02.2013, NU se mai accepta totusi link-uri catre topicuri de bursa Orice mesaj offtopic sau ofensator poate fi adus intr-un mod automat la cunostinta moderatorilor sectiunii folosind butonul REPORT prezent in dreptul FIECARUI mesaj. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 10:49 |