DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

992 Pages « < 231 232 233 234 235 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DACIA 1300 "frantuzoaica", CITITI REGULILE TOPICULUI

verde57
post 2 Apr 2008, 14:49
Post #6961

Membru autentic

Group: Members
From: 3 trancane

Ori e un articol nedocumentat, ori e un articol "sperietoare".

This post has been edited by verde57: 2 Apr 2008, 14:50

--------------------
1300 dacia 1973
sa moara comunistii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bogdan 1300
post 2 Apr 2008, 15:03
Post #6962

Membru autentic

Au uitat sa puna Rabele,Aro si autobuzele din 1900 toamna,care te sufoca cand trec pe langa tine..
Eu zic ca ar fi o cretinarie..totusi sunt curios cum imi va ridica masina din garaj? unsure.gif
Ce poate sa ne faca cel mai rau e sa ne interzica sa mai putem circula cu ele,sa nu le mai putem face asigurari,etc..ar fi mare pacat mad.gif

--------------------
Dacia 1300 1979 - BR 98 NIG
+
Victor 007
post 2 Apr 2008, 15:04
Post #6963

Membru autentic

From: Bucuresti

Va mai amintiti ce au scris ziarele in legatura cu rotile prinse in 3 prezoane si a fost adevarat ? , eu asa am crezut la inceput dar uite ca a fost o gluma proasta asa ca nu va faceti griji, nu cumva vor sa ne comvinga sa le dam la remat sa faca "smecheri" rost be bani wink.gif, daca o fi adevarat, imi fac garaj la tara si tot nu renunt la ea, iar daca le punem instalatie de gaz devin euro 5 si multe alte accesori le putem monta nu ne scot ei asa usor din circulatie 10412898.gif

This post has been edited by Victor 007: 2 Apr 2008, 15:07

--------------------
Dacia 1300/1310 1971-Berlina/2000-Berlina - 2 B 598
„Urmeaza-ti Pasiunea”
+
apline5
post 2 Apr 2008, 15:09
Post #6964

Membru autentic

nu stiu daca ti-o ridica din garaj sau din fata portii, ca le tai mainile de la gat ...dar nu iti mai da voie sa mergi cu ea ...si e cam urat ...sa te plimbi doar prin cartier ....s-o aduci la intruniri pe platforma sleep.gif

This post has been edited by apline5: 2 Apr 2008, 15:10

--------------------
bmw 318ci 1990 - ct 11 - - -
+
B71KOX
post 2 Apr 2008, 15:12
Post #6965

Membru

From: Bucuresti _ Bucurestii Noi

E greu de crezut ca le pot scoate din circulatie, numai ca o sa fie probabil un lux, o dovada de snobism sa conduci legal pe soselele patriei o masina non-euro, cu preturile prohibitive pe care le vor aplica la impozite, asigurari etc ( cine stie ce taxe se vor mai introduce ), dar de scos ma indoiesc, in tari occidentale nu le-au scos ( vezi Germania, Franta etc) acolo merg nestingherite si nu mai zice nimeni nimic.
P.S. Am uitat sa amintesc de ITP unde probabil va veni "comisia mixta" cand va intra o masina non-euro, in speta Dacia 1300 si o va purica si-n interiorul tevii de esapament ( sa nu zic in fund), dar sa speram ca nu va fii dracu asa de negru.

--------------------
Dacia 1300 / 1971 Logan laureate 1.6 MPI / 2009
+
christith
post 2 Apr 2008, 15:20
Post #6966

Membru alcolic

From: Timisoara

Pai din fata portii sigur nu o sa le ia, asta e clar. Dar eu ma gandeam ce o sa fie cu plimbatul "babelor" daca intr-adevar ii apuca nebunia pe "sefii" nostri.
Oricum totusi mi se pare greu de crezut ca asa o lege va fi adoptata. Dar,... la noi totul e posibil..

--------------------
Dacia 1300 / 1300 - 1970 / 1971 - TM 70/71 UAP
+
cannavaro
post 2 Apr 2008, 16:57
Post #6967

.

From: Ploiesti

http://www.antena3.ro/Mascatii-au-evacuat-..._47427_ext.html

Alt exemplu.pentru ce se interzic pe perioada summitului drepturile omului in romania?pentru ce i-au arestat?pentru diferente de opinie?pt ca nu iubesc nato?pt ca sunt germani?

Statul poate face ce doreste cu noi, si daca si-au propus in 2011 sa scoate masinile din circulatie asta vor face.

Ideea e ca ei se refera la anul de fabricatie ( < 1996) si nu la normele de poluare. Pai atunci de ce nu ar interzice toate masinile fabricate pana in 1996? Pai ptr ca sunt unele care au motoare euro 1 2 3 si nu au de ce sa fie interzise. Pai ne punem si noi motoare euro 1 2 3. Degeaba, ptr ca masina e fabricata pana in 1996. Un cerc suspect asa.

--------------------
Dacia 1300 TSP - PH-89-XXX
Dacia 1300 1981 - B-83-GRS
+
catalin7070
post 2 Apr 2008, 17:01
Post #6968

Membru autentic

From: Alba Iulia

ce mai vaiete de babe!

intr-o tara europeana in care prim ministru este un membru retromobil, voi discutati sa aveti ce discuta...
mai bine concentrati-va atentia asupra intretinerii si reparatiei masinilor detinute
, sau renuntati la acest tip de masina daca toata ziua postati discutii fara rost...
si la inspectia tehnica in Germania trece Dacia daca are piese de origine si reparatii corespunzatoare destinatiei automobilului...

--------------------
Renault, Volkswagen 10, T2 1968, 1976 - 1 - VL - 1007
+
Chitu Florin
post 2 Apr 2008, 17:02
Post #6969

Membru autentic

From: Oradea

Mersi Bogdan. Daca o faci pe a ta Gordini i-ar sta bine cu niste ceasuri de ts sau chiar gordini. Eu ma duc si cu masina neinmatriculata daca va trebui scoasa din circulatie. Daca nu am bani de altceva ce fac merg cu bicicleta??

--------------------
Dacia 1300 1979 - BH 05 TDC 1-BH-2829
+
Hormonelul
post 2 Apr 2008, 17:12
Post #6970

Membru autentic

Nu va faceti griji stirea este despre toate masinile mai vechi de 1996! Si mercedesul SL 500 al lui Ceasca, ferrariurile vechi si lamborghiniul lui Tiriac, toti cei din Retromobil vor face o coada mare la Remat.

O sa ne cumparam toti MCV-uri si tot pe forum ne vom intalni la topicul "Dacia Logan MCV frantuzeasca", vom face schimb de butoane si plastice si multi se vor apuca de tuning. Vom discuta ce prosti am fost sa ne chinuim cu rablele de 1300 cand "astea" noi sunt asa bune. Traiasaca statul ca ne-a deschis ochii. dry.gif . Nu vor mai exista masini vechi decat la televizor, vom fi o tara model si toata Europa se va lua dupa noi. Vor distruge toate masinile vechi si se vor inmulti prin pui vii.

--------------------
Dacia 1300, 1100 1972, 1968

Uleiul nu curge de la masina...isi marcheaza teritoriul !
+
cannavaro
post 2 Apr 2008, 17:20
Post #6971

.

Ce-am inteles eu: si dupa 1996 s-au fabricat dacii non-euro dar vor fi scoase din circulatie doar cele fabricate pana atunci. Restul masinilor de alta marca, dar non-euro vor fi scoase din circulatie indiferent de anul de fabricatie. Ramane de vazut ce va fi.

--------------------
+
danut 69-71
post 2 Apr 2008, 17:22
Post #6972

Membru autentic

From: SUCEAVA

Important este ca detinem niste printese si asta pina in momentul in care da unul in judecata STATUL si iaca s-a creat un precedent si nu va putea sa ingradeasca o proprietate privata ! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Colectionar Dacia 1300 - 0744/555816
+
alex-mun
post 2 Apr 2008, 17:47
Post #6973

Membru autentic

Am 2 ceasuri de benzina JAEGER unul cu bec rosu , si unul fara, daca este cineva interesat
Oamnei buni, noi tre sa ne vedem de treburile noastre, ca avem de restaurat niste bijuterii , nu tre sa STRESAM cu ce se scrie in ziare, cu ce se zice la stiri s.a.m.d. wink.gif stati linistiti, ca nu ne ia nimeni masinile cool.gif cool.gif cool.gif , Probabil ca eu in 2011 o sa imi mai iau una, pt ca o sa fie terminata vezitura si o sa ma plictisesc biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

This post has been edited by alex-mun: 2 Apr 2008, 18:24

Attached thumbnail(s)
ceas1.JPG ( Size: 236.31k ) Number of downloads: 287
ceas2.JPG ( Size: 217.58k ) Number of downloads: 282
ceas3.JPG ( Size: 170.87k ) Number of downloads: 251
ceas4.JPG ( Size: 179.77k ) Number of downloads: 254

--------------------
DACIA 1300 1976 - CT 84 MUN
+
Motreanu Sorin
post 2 Apr 2008, 19:38
Post #6974

-

From: -

O fi prim-ministrul Romaniei memebru al Retromobil dar nici functia dumnealui nu este vesnica.Plus ca decizia nu este luata,intr-un stat democratic de o singura persoana.
Fara indoiala ca masiniile valoroase sau "tinute in sufragerie" vor putea fi mentinute dar ma tem pentru proprietarii obsnuiti de 1300 (nu ma refer insa la cei care nu au bani de altceva) ,proprietari care nu vor mai putea sa si le pastreze.Deocamdata iau cu rezerva cuvenita articolele din ziare scrise la ordinul sau cu complicitatea unor minti care nu au valori si pasiuni si vor doar ca societatea de consum sa fie impinsa la plasticariile de azi care trebuie sa se vanda.
Reclam insa faptul ca acele minti tampite si unii care le canta-n struna din diferite niveluri social-politice au uitat ca exista inca RABLE,SRDACURI,DAC-uri,ROCAR-uri si RD-uri care ar fi trebuit sa DISPARA dinainte de prima actiune "Rabla".Trece un astfel de jaf pe drum si "pute" ( s-o spun pe sleau) minute intregi.Ce naiba au tot cu saracul motoras de dacie care aprope ca nu se simte in comparatie cu acele gunoie de bascule si autobuze?Lucurile sunt atat de evidente incat nu mai avem de ce ne mira...reducerea poluarii (tocmai acum s-au gasit) este motiv de acoperire pe cat de ""rational pentru ei,pe atat de ilogic si fara rost pe cat se poate vedea.Banuiesc ca o sa ne ingroape rabele care zi de zi ne pun sanatatea in pericol!
Se cuvine tot dispretul zvonistilor si celor care cred in astfel de planuri menite sa le umple buzunarele..aaa pardon....seifurile.

This post has been edited by Motreanu Sorin: 2 Apr 2008, 19:41

--------------------
- - --
+
cipri20
post 2 Apr 2008, 21:02
Post #6975

Membru autentic

From: Baia Mare

gata, acuma aveti subiect de discutie pt 10 pagini. stiti ca nu va fi asa cum scrie in articol...cel putin nu 100%, si masinile de epoca vor avea alt statut, cum e peste tot in lume. asa ca reveniti la frantuzoaice.

--------------------
VW 1200 1970
+
floryyn
post 2 Apr 2008, 21:15
Post #6976

Membru autentic

From: Targu Jiu

QUOTE(danut 69-71 @ 2 Apr 2008, 17:22)
Important este ca detinem niste printese si asta pina in momentul in care da unul in judecata STATUL si iaca s-a creat un precedent si nu va putea sa ingradeasca o proprietate privata ! radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

O porcarie! Un abuz! O mizerie! Nu au dreptul sa scoata din circulatie si sa interzica nimic.

Si inca ceva...banner-ul ala cu rabla.info...e ca nuca-n perete pe daciaclub. Nu vi se pare? excl.gif

This post has been edited by floryyn: 2 Apr 2008, 21:22

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate 2005
+
danut 69-71
post 2 Apr 2008, 22:39
Post #6977

Membru autentic

QUOTE(cipri20 @ 2 Apr 2008, 23:02)
gata, acuma aveti subiect de discutie pt 10 pagini. stiti ca nu va fi asa cum scrie in articol...cel putin nu 100%, si masinile de epoca vor avea alt statut, cum e peste tot in lume. asa ca reveniti la frantuzoaice.
*

Imi pare rau nu am reusit sa pun niste poze surpriza ,dar sper ca miine sa am mai mult timp liber . ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

--------------------
+
Andreiutz1988
post 3 Apr 2008, 01:25
Post #6978

D A C I A

From: Botosani

deci bine zis...ce au cu motorasele de dacie....care sunt mult mai "pure" decat bmw-urile si mertzanele care la primul shpritz fak negru in urma lor.....sunt de acord cu cele kre se dezmembreaza pe drum.....dar nu se cuvine sa bagam totul in aceeasi oala...oricum traim in Romania, tara tuturor posibilitatilor....rele pentru noi din pacate....poate o sa aiba parte ink un '89 astia de la putere:))...oricum TRAIASCA DACIA!!!:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

--------------------
Dacia 1310 nov.1999/Berlina/Li - BT 03 EJH
Pasionat Dacia 13OO
+
B71KOX
post 3 Apr 2008, 07:11
Post #6979

Membru

From: Bucuresti _ Bucurestii Noi

DA, subscriu, Traiasca "DACIA literara"!

--------------------
Dacia 1300 / 1971 Logan laureate 1.6 MPI / 2009
+
B 75 UAP
post 3 Apr 2008, 08:09
Post #6980

Membru autentic

QUOTE(verde57 @ 2 Apr 2008, 14:49)
Ori e un articol nedocumentat, ori e un articol "sperietoare".
*

Acum am reusit sa citesc si eu topicul dupa cateva zile cam "aglomerate" si nu-mi pot explica cum o stire de genul asta a reusit sa ma distreze huh.gif
Articolul nu cred ca e sperietoare, mai ales ca il aud din ce in ce mai des, deci se pare ca daca le-a intrat un cui in cap.. nu-l mai scoate nimeni, mai ales ca fac referire la o directiva a UE, nu ceva nascocit de amaratele de autoritati din Romania.
Nu vad decat doua solutii, ori le umplem cu vaselina si le ingropam in pamant, pana trece trendul cu incalzirea globala, ori cautam dacii > 96 pe care punem toate elementele de 1300 radmasa.gif sa-i doara inima cand ne vor vedea cu ele pe strada in 2050.

QUOTE(floryyn @ 2 Apr 2008, 21:15)
..Si inca ceva...banner-ul ala cu rabla.info...e ca nuca-n perete pe daciaclub. Nu vi se pare? excl.gif
*

Si pe mine parca ma inteapa inima cand il vad, cu cat ma concentrez mai mult cand ma uit la desenul acela, parca din ce in ce mai bine seamana cu o Dacie radmasa.gif

--------------------
R12G 1972 - Dacia 1300 1975 - Dacia 1301 1974
..C'etait au temps ou Renault triomphait..
+
Psyche
post 3 Apr 2008, 12:23
Post #6981

In Thrust We Trust

From: Suceava

Articolul are sanse mari sa fie real. In cel mai rau caz, le tinem in curte pe la bunici sau in garaj cine are, pana in 2012-2013 cand au peste 30 de ani de la iesirea MODELULUI din fabricatie. Pentru ca 1310 e cu totul alt model. Si le inmatriculam la RCR.

--------------------
Dacia/Vw 1300/Golf GT 1977/1996
SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
Erare umanum est..........perseverare diabolicum
+
Victor 007
post 3 Apr 2008, 15:59
Post #6982

Membru autentic

Dam statul in judecata, nu se pune nimeni cu noi, cand e vorba de masinile noastre devenim niste fiare biggrin.gif , eu zic sa ne concentram asupra restaurari lor si sa uitam de zvonuri, om vedea noi ce vom face la momentul respectiv , ideea e sa fim uniti, "Toti Pentru Unu Unu Pentru Toti"!

This post has been edited by Victor 007: 3 Apr 2008, 16:20

--------------------
Dacia 1300/1310 1971-Berlina/2000-Berlina - 2 B 598
„Urmeaza-ti Pasiunea”
+
TAI
post 3 Apr 2008, 17:16
Post #6983

Membru autentic

From: Hunedoara

Daca tot s-a discutat in acest topic de restrictii ce vor fi impuse in viitorul apropiat pentru masinile cu motorizare non-euro, desi cred ca nimeni nu poate afirma cu certitudine si fara echivoc ca stie ce va fi, permiteti-mi va rog sa dezvolt putin.

1. Daca se vor interzice masinile non-euro, nu vad cum un an de fabricatie, sa zicem 1996 ar putea face diferenta, asta deoarece toate masinile non-euro polueaza la fel, adica mai pe romaneste toate sunt in "aceeasi oala". Daca va fi promulgata o asemenea lege, nu ramane de facut decat adoptarea solutiilor de reducere a noxelor pana la cele minime, probabil euro2, prin: GPL, injectie, catalizator etc, asta pentru a mai putea circula cu ele.

2. Am vazut ca se prefigureaza ideea ca masinile RCR ar mai putea circula in conditiile aplicarii unei asemenea legi, spun eu ca e o perspectiva gresita. Plecand de la premisa ca exista doua automobile de acelasi tip, relativ identice si cu acelasi motorizare adica ambele non-euro, dar unul dintre ele este certificat RCR iar celalalt nu, care ar fi ratiunea, baza sau motivul prin care vehicul istoric va putea sa circule si iar cel similar dar neatest nu, in situatia in care, dupa cum am precizat practic ambele polueaza la fel? Faptul ca sunt autovehicule istorice le da dreptul sa polueze in continuare? Nu traim cu totii pe aceeasi planeta? Daca masinile din RCR nu se supun legii inseamna ca e loc si aici pentru "baieti destepti".

3. Nici cresterea taxelor pentru non-euro nu e o solutie justa, spune eu, deoarece expresia "poluatorul plateste" nu sata in picioare atata timp cat banii colectati nu sunt cheltuiti cu reducerea pana la anulare a poluarii pentru care s-au incasat acei banii. In aceasta situatie practic sunt trei parti implicate: poluatorul, statul si mediul. Primii doi sunt cei care profita, adica primul poate polua, al doilea ia banii si al treilea sufera. Pai e bine asa? Situatia asta se gaseste actualmente peste tot in Romania, firmele polueaza, statul "se bucura" ca incaseaza bani din amenzi iar pentru mediu nu se face absolut nimic din acei bani. Se ajunge in situatia anormala in care statul isi doreste cat mai multi poluatori, asta deoarece mai multi poluatori = mai multi bani la buget si atfel in loc sa se reduca poluarea practic se obtine efectul invers, de crestere a poluarii.

Cum am spus, toti traim pe aceeasi planeta si cred ca toti ne dorim sau ar trebui sa ne dorim un aer mai curat, mai putin poluat. De noi depinde cum vom trai si ce aer vom respira, dar mai important decat asta e faptul ca de noi depinde ce aer vor respira cei din urma noastra.
Poluarea auto are si ea o cota parte din pouarea globala dar sa nu uitam ca ponderea majoritara o are de fapt poluarea industriala, sub toate formele ei, iar aici pe departe cele mai poluante sunt industia metalurgica, industria cimentului si industria energetica (centralele termo-electrice). Aici ce masuri se iau? Raspunsul: nici una, adica tot pe romaneste "pentru unii muma, pentru altii ciuma". Daca e sa se ia masuri, atunci sa se ia in toate sectoarele poluante.

Revenind la poluare auto, cred ca toti ne dorim masini de ultima generatie, daca se poate euro 5, dar din motive materiale nu toti ni le si permitem. Traim in Romania si nu toti suntem parlamentari, ministrii sau patroni, iar cu cei 300 de Euro salar mediu, nu poti mai mult decat sa supravietuiesti.
Pentru cei care din motive materiale sau sentimentale doresc pastrarea in circulatie a unei masini non-euro, masura cea mai justa, cred eu, ar fi aducerea motoarelor la nivelul de poluare euro2, asta deoarece o instalatie GPL nu este o avere si in afara beneficiilor pentru mediu mai sunt si beneficii legate de economiile care se pot face in situatia actuala cand exista o diferenta sesizabila intre pretul la benzina si pretul la GPL.

This post has been edited by TAI: 3 Apr 2008, 17:19

--------------------
Dacia Nova GT-1999 Dacia 1100-1970 - Alfa Romeo 75-1987
+
danut 69-71
post 3 Apr 2008, 17:39
Post #6984

Membru autentic

@ TAI ai dreptate dintr-un anumit punct de vedere , dar eu unul nu as gauri masina sa-i pun GPL ,nu este indicat nici pt . motoarele astea le distruge chiuloasa .Repet Romania este tara in care orice este posibil nu a tuturor posibilitatilor ca aceea e America ! wink.gif

--------------------
+
Psyche
post 3 Apr 2008, 17:43
Post #6985

In Thrust We Trust

@TAI: Chiar daca ai pe undeva dreptate, nu ai gasit topicul unde sa ne explici ca mediul e poluat. Majoritatea tinem prea mult la niste masini care au o varsta medie de peste 30 de ani, ca sa le violam cu GPL sau sa acceptam ca polueaza. In plus ai sa vezi ca sunt de fapt mai intretinute decat multe masini NOI sau relativ noi (2-5 ani) care sunt adevarate pericole. Statul nu ni le poate ingradi pt ca sunt proprietate privata si chiar daca incearca oricand le putem inmatricula in afara daca suntem baieti destepti.

Peste 80% din cei de pe acest topic nu tinem aceste masini "de nevoie" ci DIN PASIUNE.
Sume OBSCENE intra in reconditionarea si infrumusetarea lor. Drept cateva exemple simple am sa dau semnalizatoarele transparente CIBIE la 150 Euro, tinichigerii de peste 60 de milioane (vezi masina lui Einstein), borduri de sute de euro si multe altele.

Nu pretul oarecum prohibitiv (daca poate fi numit macar asa) al unui GPL ne incomodeaza, ci faptul ca trebuie "violata" masina pe care ne chinuim sa o facem cat mai originala.
Observ ca ai si tu o 1100 la care presupun ca tii mai mult decat la Supernova. Cum te-ai simti sa gauresti tabla de peste 35 de ani, stiind ca acolo poate aparea rugina in timp??
Sau chiar daca nu ar apare, nu ti-ar fi mila sa dai gaura aia?
Catalizatoarele sunt o metoda acceptabila cred, dat fiind ca nu necesita modificari extensive, ba dimpotriva, cele mai simple modele fiind doar adaosuri la evacuare.

Sau am putea sa devenim si noi baieti destepti si sa alimentam DOAR cu etanol (care e mai ceva ca euro5-ul) si pe care masina trage si mai frumos.
In afara se practica de cativa ani. Aici e doar problema celor care nu vor sa faca aceasta trecere din motive economice (s-ar putea dupa taxare sa fie ceva mai scump ca benzina)....dar care dupa parerea mea tin masina drept cal de bataie, nu drept bijuterie.
Ar insemna o investitie a statului roman in fabrici de etanol....cel mai probabil produs din vegetale.
Am putea produce guri de rezervor cu deschidere electronica, doar daca detecteaza pompa de etanol. Trecerea va fi oarecum scumpa initial, dar se va amortiza daca ei vor crea scutiri de taxe pt masini nepoluante.
Probabil e o solutie cam SF, dar e cea mai simpla si mai usor aplicabila.

Eu am venit cu opiniile mele, asteptam si altele, poate de undeva va veni salvarea.

This post has been edited by Psyche: 3 Apr 2008, 17:56

--------------------
SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
+
cannavaro
post 3 Apr 2008, 17:44
Post #6986

.

@danut 69-71: pai si care e problema? Luam itp-ul pe g.p.l si circulam pe benzina,.

This post has been edited by cannavaro: 3 Apr 2008, 17:45

--------------------
+
Psyche
post 3 Apr 2008, 17:46
Post #6987

In Thrust We Trust

@cannavaro: ai sa te superi daca iti zic ca din cauza gandirii tale si a altora nu sunt fezabile aceste metode.
IDEEA E SA CAUTAM O METODA SA REDUCEM POLUAREA SI SA PASTRAM BATRANELE.
Nu ne gandim doar la o metoda ieftina...ci la una care sa nu dauneze copiilor si nepotilor nostri....imi pare rau ca adopti metoda "Dupa mine potopul" sad.gif

--------------------
SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
+
cannavaro
post 3 Apr 2008, 17:53
Post #6988

.

stiu, ai dreptate. Dar asa sunt romanii, gasesc cate-o solutie la orice problema.

Oricum romanii au trait 30 de ani cu dacia 1300 si nu a murit nimeni din cauza poluarii, iar acum ptr. ca si-au luat unii si altii masini noi in rate, vor sa ne scoata pe noi din sistem.

--------------------
+
Psyche
post 3 Apr 2008, 17:55
Post #6989

In Thrust We Trust

ai si tu dreptate, dar nu ti se pare mai ok metoda cu alimentarea pe etanol?

--------------------
SV03PNV(1SV6266)/SV86PNV
+
danut 69-71
post 3 Apr 2008, 18:23
Post #6990

Membru autentic

Surprizele promise pentru multi de pe forum si nu numai ! wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif ohmy.gif ohmy.gif

Acesta este turometrul de vinzare . tongue.gif tongue.gif tongue.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Va rog ca pentru anunturi de vanzare de piese, sa folositi aria BURSA a forumului!
Acest topic este pentru discutii legate de Dacia 1300, discutii in primul rand tehnice. Va rog sa va abtineti de la comentarii legate de preturi!

Incepand de astazi, 01.02.2013, NU se mai accepta totusi link-uri catre topicuri de bursa

Orice mesaj offtopic sau ofensator poate fi adus intr-un mod automat la cunostinta moderatorilor sectiunii folosind butonul REPORT prezent in dreptul FIECARUI mesaj.

--------------------
992 Pages « < 231 232 233 234 235 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 23:36
Forum Renault