Culmea prostului gust
![]() ![]() ![]() |
Culmea prostului gust
nvmirel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) culmea prostului gust.jpg ( Size: 86.01k ) Number of downloads: 163 |
||
--------------------
Dacia
Solenza
|
|||
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Valoarea mea, valoarea mea.......!!!!!!!!!!!! :shock:
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
nvmirel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 7 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti dai seama ce valoare are el acuma cu n kile de aur "pa" el.
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
mai, stai sa-i vezi si fratii..... :shock:
Attached thumbnail(s) DSCF0032.jpg ( Size: 104.15k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Bai astia baieti destepti nu noi ... stau cu DSN-urile la gat ... pe cand noi ...
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai fiti mai invidiosi, ce, daca ei are cu ce nu-i normal sa-i valorifice la fier vechi dupa ce mor ? :mrgreen:
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
ckristi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
De ce?? Sunt doar un grup de r®omani care aduc inapoi tezaurul (de la rusi) laugh.gif |
||
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|||
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Asta e tare !
Si le intrece pe toate. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Bazati astia sa'nebunesc ... da e naspa ca nu poa' sa faca baie'n mare asa ca s-au cam dus digiaba ... care este :twisted:
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Un amic din Finlanda, abonat la Catavencu, spune ca poza a aparut si in revista, mai dedemult.
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnilor, ceea ce vedeti in poza provine de la sirbi, de pe un strand din belgrad.
Si v-as ramine recunoscatori daca nu veti mai jigni spiritul vamaiot atribuind respectivei localitati asemenea specimene! Va multumesc! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata Marty - s-a rezolvat. Am editat postul.
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Va dati seama ca daca se apleaca putin da cu dintii de pamant din cauza modificarii centrului de greutate. Cred ca nu rezista coloana la o asemenea sarcina.
Eu nu cred ca sta cu DSN-ul de gat. Stau cu dsn-urile de gat aia din fundal. Asta sta cu ceva mai pricopsit. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Am primit pozele astea pe meil anu trecut, deci sunt vechi. Ma tot intrebam daca e de la noi sau nu, mersi Marty ca m-ai luminat. Orisicat, faptul ca se intampla la sarbi arata ca rromulanul e la fel peste tot, nu-s astia de la noi mai altfel. Doamne cat prost gust, inimaginabil asa ceva. Obezila ala maron cu lantul de tractor aurit la gat din poza a doua e imaginea mea despre scaraotzichi, infatisare mai groteasca nu cred ca se poate.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Va rog eu frumos, nu mai puneti poze dintr-astea, c-o vedea nevasta-mea vro una si m-o pune sa stau cu lantu de distributie la git si cu delcoul agatat pe post de cruce :vmad:
Doamne, cita stupizenie mai poate fi pe lume. sad.gif |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
viulian |
![]()
|
El crede ca are XXie pietre de moara, dar adevarul banui ca e cu putza mica, inhibat, si ejaculeaza precoce.
Muuuhahahah :mrgreen: |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:49 |