acceleratie prea sensibila, se accelereaza prea mult
![]() ![]() ![]() |
acceleratie prea sensibila, se accelereaza prea mult
sefu_alx |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
x
y
2009
|
|||
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
sorry,nu am vrut sa fac 2 threaduri..am dat de 2 ori click
![]() delete this please ![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
eellaa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 28 September 06 ![]() |
Nu sunt sigur ca am dreptate dar daca inteleg eu bine ori ai o problema pe la carburator...ori benzina nu este corespunzatoare desi eu cred ca e de la carbuartor ...cred ca ai nevoie sa umbli la el(vezi si tu ce se intampla atunci cand apesi pedala...pune pe cineva sa apese pedala si tu priveste ce se intampla).Eu nu am auzit de nici o dacie la care cursa pedalei de acceleratie sa fie atat de mica.
|
--------------------
dacia
1310
1992 break
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Verifica si tu arcu ala care tine clapeta de acceleratie, inclusiv pedala, da`l cu o pozitie doua mai jos, mai spre roata...
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
eu pateam sa se accelereze prea greu dupa ce umblam putin cu ea, s-a rezolvat dupa ce am schimbat cablul de acceleratie.
cursa pedalei e fixa, si cursa clapetei de acceleratie pe carburator. poate ai spritul necorespunzator? |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau poate pur si simplu ai cablul de acceleratie pretensionat prea mult, unde este prins de clapeta din carburator. Lasa-l sa aiba un pic de joc si vezi ce iese.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 03:55 |