LOGAN: dotari, preturi si optionale
![]() ![]() ![]() |
LOGAN: dotari, preturi si optionale
Smiley |
![]()
|
||||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||||
-------------------- |
|||||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Smiley, esti intr-o usoara eroare:
La dealeri, daca iti pun alt cass, nu ti-l dau pe cel nou doar cu diferenta, ci il platesti integral. (e ca si cum l-ai lua din magazin) Deci ramai cu un cass. Alta este treaba daca este optiune de dotare din fabrica... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Smiley |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
??????? de ce sunt intr-o usoara eroare? nu am zis si eu acelasi lucru? repte: "cele vechi nu sunt folosite ca diferenta..........iti raman tie". |
||
-------------------- |
|||
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
pai pratic nu e optiune de la ei?...din moment ce e in pliantul lor de accesorii? deci ar trebui sa il dai la schimb pe cel din masina si cu diferenta pentru ala Sony etc nu? asa se intampla pe al firme mai mari
:arrow: Smiley: cred ca functioneaza pe orice ca ala doar comuta intre radio si casetofon/CD si modifica volumul si frecventa pe care o asculta radio-ul, desi radio cas/cd-ul mi se pare mult ai bine pozitionat la solenza ca nu tre sa te uiti in jos ca sa vezi ce scrie pe afisaj :? :!: |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eroare e asa: ce e in pliantul de dacia, e furnizat ca optiune de dacia, deci la pret de DIFERENTA.
Ceea ce acum ofera dealer-ii e furnizat de ei, ca revanzatori de scule, nu ca optiune la masina, optiune furnizata de dacia. deci, cand vor apare, cass-urile optiuni furnizate de dacia ar trebui sa fie la pret de diferenta. Dar deocamdata nu este cazul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cipcos |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 March 03 From: Constanta ![]() |
Eu mi-am pus alarma la Solenza in alta parte decat la dealer si am pierdut garantia la partea electrica. Sacari :twisted: |
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT
|
|||
Smiley |
![]()
|
||||
de pe pagina anterioara a forumului:
din ce am inteles eu, user-ul Vlad a primit raspunsul asta de la VC, si se referea la radio CD-ul Sony din plianul cu accesorii de la dacia |
||||
-------------------- |
|||||
stilltoonosy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 September 04 ![]() |
Mie unuia mi se pare revoltator (k sa nu mai zic aberant) sa iti pretinda sa cumperi 2 RCD-uri (unul din dotare si al doilea (de pe lista de accesorii Logan), care sa poata citi mp3-uri.
Cred ca ar trebui facuta galagie pe tema asta; atat la Dacia cat mai ales la Renault (nu de alta dar atitudinea e de-o stupiditate crunta). A, daca as veni eu de acasa cu o alta scula, as intelege, dar asa ... |
-------------------- |
|
satori |
![]()
|
![]() "wherever i may roam"-er Group: Members Posts: 214 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Logan are ambreiaj hidraulic?
|
--------------------
Chevrolet
Kalos SXPP 04, Spark 06
- BxxBUH
2004, 2006
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
deci am dat telefon la o reprezentanta pana la urma, pentru ca vocea clientului cred ca nu mai dovedeste cu raspunsurile:
:arrow: alarma - 165 euro :arrow: satelitul de comanda pentru rcs/rcd - inca nu se poate monta asa ceva, nu stiu cand va fi posibil, nici nu prea stia tipu exact cum arata :arrow: pentru schimbat rcs/rcd se percepe pretul total si proprietarul ramane cu 2, daca se schimba si boxele ramane si cu 2 seturi de boxe, rcs/rcd-urile sunt cica la aprox 4,5; 7,5 si 11 milioane...de boxe nu mi-a zis, am uitat sa mai intreb :arrow: covorasele cica vin din fabrica dar sunt de-alea textile ca mocheta masinii, cele care se platesc in plus sunt cele de cauciuc, dar nu mi-a zis cat costa pentru ca imi recomanda sa raman cu alea din fabrica :? :arrow: husele de la scaune se platesc si alea, pentru cine doreste dar nici la astea nu a putut sa-mi spuna cat costa :arrow: trusa de scule(respectiv triunghi reflectorizant, set de sigurante + becuri de schimb dar nu mi-a zis ce mai e prin ea, cred ca levier pentru roti, cric, vr-un patent?) + trusa de prim ajutor sunt incluse si se primesc odata cu masina DAR stingatorul de incendii nu se primeste odata cu masina, trebuie cumparat separat, daca nu ma insel legislatia obliga conducatorii auto sa aiba si asa ceva in masina, NU? |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Stie careva daca radioul de pe Logan are functie RDS (Radio Data System) ?
|
--------------------
none
none
- BV-XX-XXX
2019
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
=> Obscuru Daca este la fel cu cel de pe Solenta, da.
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Sclaud |
![]()
|
||
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Mie mi s-a parut a fi acelasi ... si chiar daca nu e acelasi ma gandesc eu ca nu au pus unul mai "slab" smile.gif |
||
--------------------
none
none
- BV-XX-XXX
2019
|
|||
Andy-LGN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 04 ![]() |
Imi poate spune si mie cineva la ce pret pot vinde casetofonul de pe logan ? Am inteles ca se fura in draci si as prefera sa imi iau unul cu fata detasabila ca sa evit spargerea vreunui geam si distrugerea bordului. CE MA SFATUITI??
|
-------------------- |
|
tazzz |
![]()
|
@Andy-LGN :arrow: pai sunt aceleasi de pe solenza si rcs-ul de pe solenza e vro 6 mil de nou deci zicem ca il dai cu 4 mil, da nuj cine cumpara, rcd-ul nu stiu cat costa dar banuiesc ca o fi vre-o 10 milioane, deci zicem ca il dai cu 7 mil, dar iarasi nu stiu cine il cumpara (desi daca spui ca astea se cam fura probabil poti gasi clienti la fel de usor ca cei care le fura in draci) --> poate il accepta la schimb aia de la care cumperi rcd-ul nou smile.gif sau prin vr-un service
referitor la RDS tre sa aiba, are DSN-ul si n-are asta? biggrin.gif :mrgreen: |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
raspunsurile lui stroe pe chat-ul gazetei sporturilor:
http://www.gsp.ro/files/public/chat/logcon...roe08092004.txt |
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Fooarte interesanta intrebarea si raspunsul:
[15:51:05] <Citroen> MODELUL107CP, CAT VA COSTA, MA POT INSCRIE DE ACUM????????????? [15:51:41] <@ConstantinStroe> citroen> nu va puteti inscrie, nu am produs masini cu acest motor, iar costurile vor fi proportionale cu diferenta dintre Logan 1,4 si Logan 1,6 Deci, daca ne luam dupa Dl. Stroe, Loganul Ambition cu motor de 1,6 16 V va fi 8500euro! Cool. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum l-am vazut pe Dl Stroe la Tuca nu cred ca mai poate fi luat de bun ceea ce spune el. Pe chat probabil nu a primit de doua ori aceeasi intrebare ca sa poata sa mai furnizeze si un alt raspuns. Vom trai si vom vedea.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
- B56...
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
rasatus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 13 July 04 From: Bucuresti ![]() |
legat de garantia extinsa de 36 de luni;
are cineva idee ce anume este acoperit de aceasta garantie? exista un document oficial dacia care sa spuna acest lucru? sau e doar o manevra prin care sa-ti mai scoata aproape 200EUR din buzunar? |
--------------------
Logan
Laureat 1.6
- AG-07-MSU
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: am vazut ca cineva zicea (pe un alt forum) ca a facut drive test cu Logan si i se par foarte nasoale cauciucurile Montana (ca mergeau ca naiba pe piatra cubica) dar ca macar pot fi schimbate cu altele mai bune platind doar diferenta de pret . Stie cineva ceva despre asta? Ati mai auzit voi asa ceva?
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008
|
|
Blizzzard |
![]()
|
||
![]() BMF Group: Members Posts: 22 Joined: 21 August 04 From: Timisoara ![]() |
Numai bine !!! |
||
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate Nu exista adevar absolut - asta este absolut adevarat!
Cand ai dreptate, fii logic; cand n-ai, fii evaziv! |
|||
tazzz |
![]()
|
ba da le schimba si iti raman tie alea vechi...platindu-le integral pe alea noi
a intrebat io referitor la rcs/rcd si boxe, ca vroiam d-alea Sony si au zis ca suport manopera, platesc piesele alea noi ca si cum le-ash cumpara din orice magazin si imi raman mie alea vechi...si dup-aia stau cu ele la anunturi ca n-am un' sa le bag :? :arrow: pentru ce mai au ei catalog de accesorii daca ei nu iau inapoi ce piese schimba cu alea achitate la ei...io nu inteleg...o gramada de hoti...HUOOO!!! :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
La DSN pt jenti de aliaj se platea in plus 260 euro, adica 65 euro IN PLUS pt o janta, si erau jenti de 13'. Deci pretul de 83.5, tinind cont ca e si janta de 15' nu mi se pare deloc mare. |
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut pe la alte masini trecut la optionale sistem ISOFIX prindere scaun copil . Stie cineva ce este asta? si daca are si Loganul? Ma intereseaza subiectul pentru ca urmarind discutiile despre copii altora, mi-am adus aminte ca eu am vreo doua scaunele din acestea dar pe nici unul nu reusesc sa-l prind ca lumea in DSN . Si ca paranteza, v-am intrecut pe toti ca am si baiat si fata.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
La Dacoserv la modelul expus au montat la un moment dat un scaun ISOFIX; si parca l-au montat in mai multe pozitii. Deci se pare ca se poate. Stiu ca se poate decupla aibagul dr, deci probabil ca se poate monta si pe scaunul din fata.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca era aici pe forum un pdf cu optionale dacia ! Erau si scaunele pt copii. Si eu am vazut la showroom-ul Cobalcescu, pe bancheta din spate, dar nu am bagat de seama cum se prinde.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
tazzz |
![]()
|
pai scaunele alea se fixeaza in centura de siguranta...cel putin asa am observat io, la logan-uri n-am vazut nici io montet decat pe spate scaun de-asta...da aveau prin suceava intr-un megane montat exact scaunul de pe logan in dreapta soferului, prins tot asa cu centura, adevaru e ca era cam complicat infasurata pe-acolo da era ea folosita :wink:
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate monta scaunul pt. copil si in fata si in spate, sistemul isfix consta in faptul ca scaunul poate fi atasat de acesta, nu cred ca de centurile de siguranta.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
sistemul ISOFIX pentru fixare scaun copil nu este disponibil pe logan, scaunul se fixeaza cu ajutorul centurilor de siguranta.Scaunul se poate monta si pe locul din fata dupa ce se dezactiveaza airbag-ul pasager.
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In pliantul Logan scria ca se poate monta sistemul isofix contra cost, cam 150E cred. |
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 14:16 |