DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages « < 6 7 8 9 10 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> LOGAN: dotari, preturi si optionale

Smiley
post 9 Sep 2004, 13:56
Post #211

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

..................
ca si mie mi-ar placea sa imi pun satelit de-ala de comanda pe masina si as inlocui si casetofonul si boxele cu alea sony doar ca nu stiu daca cele vechi sunt folosite ca diferenta pentru cele noi sau raman cu 2 cdplayere si 2 seturi de boxe :vmad:  
.................

cele vechi nu sunt folosite ca diferenta(a intrebat cineva la VC si a postat apoi aici pe forum raspunsul, dar nu mai stiu exact unde); iti raman tie smile.gif

intrebare: satelitul de comanda functioneaza cu orice CAS/CD? sau doar cu cele montate implicit pe masina?

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 9 Sep 2004, 14:24
Post #212

步步

Group: Moderatori

Smiley, esti intr-o usoara eroare:
La dealeri, daca iti pun alt cass, nu ti-l dau pe cel nou doar cu diferenta, ci il platesti integral. (e ca si cum l-ai lua din magazin)
Deci ramai cu un cass.
Alta este treaba daca este optiune de dotare din fabrica...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Smiley
post 9 Sep 2004, 14:48
Post #213

Membru autentic

Smiley, esti intr-o usoara eroare:
La dealeri, daca iti pun alt cass, nu ti-l dau pe cel nou doar cu diferenta, ci il platesti integral. (e ca si cum l-ai lua din magazin)
Deci ramai cu un cass.
Alta este treaba daca este optiune de dotare din fabrica...

???????
de ce sunt intr-o usoara eroare? nu am zis si eu acelasi lucru?
repte: "cele vechi nu sunt folosite ca diferenta..........iti raman tie".

--------------------
+
tazzz
post 9 Sep 2004, 15:01
Post #214

Membru autentic

From: Iasi - Romania

pai pratic nu e optiune de la ei?...din moment ce e in pliantul lor de accesorii? deci ar trebui sa il dai la schimb pe cel din masina si cu diferenta pentru ala Sony etc nu? asa se intampla pe al firme mai mari

:arrow: Smiley: cred ca functioneaza pe orice ca ala doar comuta intre radio si casetofon/CD si modifica volumul si frecventa pe care o asculta radio-ul, desi radio cas/cd-ul mi se pare mult ai bine pozitionat la solenza ca nu tre sa te uiti in jos ca sa vezi ce scrie pe afisaj :? :!:

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
klaus
post 9 Sep 2004, 15:10
Post #215

步步

Eroare e asa: ce e in pliantul de dacia, e furnizat ca optiune de dacia, deci la pret de DIFERENTA.
Ceea ce acum ofera dealer-ii e furnizat de ei, ca revanzatori de scule, nu ca optiune la masina, optiune furnizata de dacia.
deci, cand vor apare, cass-urile optiuni furnizate de dacia ar trebui sa fie la pret de diferenta. Dar deocamdata nu este cazul...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
cipcos
post 9 Sep 2004, 15:11
Post #216

Membru incepator

From: Constanta

400-500-600 mii. in vitan. si s-a terminat cu covorasele.

deci daca atunci cand ajung acasa cu masina scot casul si imi montez altceva pierd sau nu garantia?

Eu mi-am pus alarma la Solenza in alta parte decat la dealer si am pierdut garantia la partea electrica.

Sacari :twisted:

--------------------
Dacia Logan Ambition - CT
+
Smiley
post 9 Sep 2004, 15:18
Post #217

Membru autentic

Eroare e asa: ce e in pliantul de dacia, e furnizat ca optiune de dacia, deci la pret de DIFERENTA.
Ceea ce acum ofera dealer-ii e furnizat de ei, ca revanzatori de scule, nu ca optiune la masina, optiune furnizata de dacia.
deci, cand vor apare, cass-urile optiuni furnizate de dacia ar trebui sa fie la pret de diferenta. Dar deocamdata nu este cazul...

de pe pagina anterioara a forumului:
iata si lamuririle atat la GPL cat si la casetofon:  

Referitor la solicitarile dumneavoastra, suntem in masura sa va comunicam urmatoarele :  

.......................
Referitor la solicitarea privind montarea unui accesoriu-radio CD Sony-mp3,dorim sa va comunicam ca din valoarea acestuia nu se scade pretul casetofonului cu care este dotat in serie autoturismul ci se percepe pretul accesoriului respectiv.  

Pentru mai multe detalii va recomandam sa va adresati cu incredere oricarui Dealer agreat Dacia.

din ce am inteles eu, user-ul Vlad a primit raspunsul asta de la VC, si se referea la radio CD-ul Sony din plianul cu accesorii de la dacia

--------------------
+
stilltoonosy
post 9 Sep 2004, 16:16
Post #218

Membru incepator

Mie unuia mi se pare revoltator (k sa nu mai zic aberant) sa iti pretinda sa cumperi 2 RCD-uri (unul din dotare si al doilea (de pe lista de accesorii Logan), care sa poata citi mp3-uri.

Cred ca ar trebui facuta galagie pe tema asta; atat la Dacia cat mai ales la Renault (nu de alta dar atitudinea e de-o stupiditate crunta).

A, daca as veni eu de acasa cu o alta scula, as intelege, dar asa ...

--------------------
+
satori
post 9 Sep 2004, 16:25
Post #219

"wherever i may roam"-er

Logan are ambreiaj hidraulic?

--------------------
Chevrolet Kalos SXPP 04, Spark 06 - BxxBUH 2004, 2006
+
tazzz
post 9 Sep 2004, 18:48
Post #220

Membru autentic

deci am dat telefon la o reprezentanta pana la urma, pentru ca vocea clientului cred ca nu mai dovedeste cu raspunsurile:

:arrow: alarma - 165 euro
:arrow: satelitul de comanda pentru rcs/rcd - inca nu se poate monta asa ceva, nu stiu cand va fi posibil, nici nu prea stia tipu exact cum arata
:arrow: pentru schimbat rcs/rcd se percepe pretul total si proprietarul ramane cu 2, daca se schimba si boxele ramane si cu 2 seturi de boxe, rcs/rcd-urile sunt cica la aprox 4,5; 7,5 si 11 milioane...de boxe nu mi-a zis, am uitat sa mai intreb
:arrow: covorasele cica vin din fabrica dar sunt de-alea textile ca mocheta masinii, cele care se platesc in plus sunt cele de cauciuc, dar nu mi-a zis cat costa pentru ca imi recomanda sa raman cu alea din fabrica :?
:arrow: husele de la scaune se platesc si alea, pentru cine doreste dar nici la astea nu a putut sa-mi spuna cat costa
:arrow: trusa de scule(respectiv triunghi reflectorizant, set de sigurante + becuri de schimb dar nu mi-a zis ce mai e prin ea, cred ca levier pentru roti, cric, vr-un patent?) + trusa de prim ajutor sunt incluse si se primesc odata cu masina DAR stingatorul de incendii nu se primeste odata cu masina, trebuie cumparat separat, daca nu ma insel legislatia obliga conducatorii auto sa aiba si asa ceva in masina, NU?

--------------------
+
Sclaud
post 9 Sep 2004, 19:40
Post #221

Status: activ

From: Brasov

Stie careva daca radioul de pe Logan are functie RDS (Radio Data System) ?

--------------------
none none - BV-XX-XXX 2019
+
LucVer
post 9 Sep 2004, 19:49
Post #222

Membru foarte autentic! ;-)

=> Obscuru Daca este la fel cu cel de pe Solenta, da.

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v - BV xx XXX 2011
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
Sclaud
post 9 Sep 2004, 19:52
Post #223

Status: activ

=> Obscuru Daca este la fel cu cel de pe Solenta, da.

Mie mi s-a parut a fi acelasi ... si chiar daca nu e acelasi ma gandesc eu ca nu au pus unul mai "slab" smile.gif

--------------------
none none - BV-XX-XXX 2019
+
Andy-LGN
post 9 Sep 2004, 20:18
Post #224

Membru incepator

Imi poate spune si mie cineva la ce pret pot vinde casetofonul de pe logan ? Am inteles ca se fura in draci si as prefera sa imi iau unul cu fata detasabila ca sa evit spargerea vreunui geam si distrugerea bordului. CE MA SFATUITI??

--------------------
+
tazzz
post 9 Sep 2004, 22:59
Post #225

Membru autentic

@Andy-LGN :arrow: pai sunt aceleasi de pe solenza si rcs-ul de pe solenza e vro 6 mil de nou deci zicem ca il dai cu 4 mil, da nuj cine cumpara, rcd-ul nu stiu cat costa dar banuiesc ca o fi vre-o 10 milioane, deci zicem ca il dai cu 7 mil, dar iarasi nu stiu cine il cumpara (desi daca spui ca astea se cam fura probabil poti gasi clienti la fel de usor ca cei care le fura in draci) --> poate il accepta la schimb aia de la care cumperi rcd-ul nou smile.gif sau prin vr-un service

referitor la RDS tre sa aiba, are DSN-ul si n-are asta? biggrin.gif :mrgreen:

--------------------
+
Bobo
post 10 Sep 2004, 13:33
Post #226

Membru autentic

raspunsurile lui stroe pe chat-ul gazetei sporturilor:
http://www.gsp.ro/files/public/chat/logcon...roe08092004.txt

--------------------
+
maddan
post 10 Sep 2004, 14:05
Post #227

Speedy Gonzales

Fooarte interesanta intrebarea si raspunsul:

[15:51:05] <Citroen> MODELUL107CP, CAT VA COSTA, MA POT INSCRIE DE ACUM?????????????
[15:51:41] <@ConstantinStroe> citroen> nu va puteti inscrie, nu am produs masini cu acest motor, iar costurile vor fi proportionale cu diferenta dintre Logan 1,4 si Logan 1,6

Deci, daca ne luam dupa Dl. Stroe, Loganul Ambition cu motor de 1,6 16 V va fi 8500euro! Cool.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... - Bsiceva... 2006/7
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
adister
post 10 Sep 2004, 14:13
Post #228

Membru autentic

Dupa cum l-am vazut pe Dl Stroe la Tuca nu cred ca mai poate fi luat de bun ceea ce spune el. Pe chat probabil nu a primit de doua ori aceeasi intrebare ca sa poata sa mai furnizeze si un alt raspuns. Vom trai si vom vedea.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp - B56... 2006

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
rasatus
post 13 Sep 2004, 11:34
Post #229

Membru incepator

legat de garantia extinsa de 36 de luni;
are cineva idee ce anume este acoperit de aceasta garantie? exista un document oficial dacia care sa spuna acest lucru? sau e doar o manevra prin care sa-ti mai scoata aproape 200EUR din buzunar?

--------------------
Logan Laureat 1.6 - AG-07-MSU
+
vv
post 13 Sep 2004, 15:04
Post #230

dilbert.com

Intrebare: am vazut ca cineva zicea (pe un alt forum) ca a facut drive test cu Logan si i se par foarte nasoale cauciucurile Montana (ca mergeau ca naiba pe piatra cubica) dar ca macar pot fi schimbate cu altele mai bune platind doar diferenta de pret . Stie cineva ceva despre asta? Ati mai auzit voi asa ceva?

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
+
Blizzzard
post 13 Sep 2004, 18:25
Post #231

BMF

From: Timisoara

Intrebare: am vazut ca cineva zicea (pe un alt forum) ca a facut drive test cu Logan si i se par foarte nasoale cauciucurile Montana (ca mergeau ca naiba pe piatra cubica) dar ca macar pot fi schimbate cu altele mai bune platind doar diferenta de pret . Stie cineva ceva despre asta? Ati mai auzit voi asa ceva?
Incearca la Vocea Clientului ! ...eu am intrebat despre jenti si mi-au raspuns ca ma costa cele din aliaj 83.5 / buc , cea ce mi se pare f mult ,....3 mil si ceva pe o janta??!!!! .....am m-ai intrebat daca le primesc pe cele "vechi" inapoi ....dar fara nici un raspuns!Alarma mi-au mai zis ca este intre 100 si 160 cu telecomanda sau fara. Din moment ce nu s-au obosit sa raspunda daca primesc piesele "vechi" nu cred ca vor schimba nici gumele.
Numai bine !!!

--------------------
Dacia Logan 2004 Laureate
Nu exista adevar absolut - asta este absolut adevarat!
Cand ai dreptate, fii logic; cand n-ai, fii evaziv!
+
tazzz
post 14 Sep 2004, 00:25
Post #232

Membru autentic

ba da le schimba si iti raman tie alea vechi...platindu-le integral pe alea noi

a intrebat io referitor la rcs/rcd si boxe, ca vroiam d-alea Sony si au zis ca suport manopera, platesc piesele alea noi ca si cum le-ash cumpara din orice magazin si imi raman mie alea vechi...si dup-aia stau cu ele la anunturi ca n-am un' sa le bag :?

:arrow: pentru ce mai au ei catalog de accesorii daca ei nu iau inapoi ce piese schimba cu alea achitate la ei...io nu inteleg...o gramada de hoti...HUOOO!!! :vmad: :vmad: :vmad: :vmad: :vmad:

--------------------
+
SYL
post 14 Sep 2004, 02:21
Post #233

doc

From: IF, Balotesti

eu am intrebat despre jenti si mi-au raspuns ca ma costa cele din aliaj 83.5 / buc , cea ce mi se pare f mult ,....3 mil si ceva pe o janta??!!!!

La DSN pt jenti de aliaj se platea in plus 260 euro, adica 65 euro IN PLUS pt o janta, si erau jenti de 13'. Deci pretul de 83.5, tinind cont ca e si janta de 15' nu mi se pare deloc mare.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
Ake
post 14 Sep 2004, 20:13
Post #234

Morderator

Am vazut pe la alte masini trecut la optionale sistem ISOFIX prindere scaun copil . Stie cineva ce este asta? si daca are si Loganul? Ma intereseaza subiectul pentru ca urmarind discutiile despre copii altora, mi-am adus aminte ca eu am vreo doua scaunele din acestea dar pe nici unul nu reusesc sa-l prind ca lumea in DSN . Si ca paranteza, v-am intrecut pe toti ca am si baiat si fata.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
SYL
post 14 Sep 2004, 20:44
Post #235

doc

From: IF, Balotesti

La Dacoserv la modelul expus au montat la un moment dat un scaun ISOFIX; si parca l-au montat in mai multe pozitii. Deci se pare ca se poate. Stiu ca se poate decupla aibagul dr, deci probabil ca se poate monta si pe scaunul din fata.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
Cornel001
post 14 Sep 2004, 22:40
Post #236

membru belit

Vezi ca era aici pe forum un pdf cu optionale dacia ! Erau si scaunele pt copii. Si eu am vazut la showroom-ul Cobalcescu, pe bancheta din spate, dar nu am bagat de seama cum se prinde.

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
tazzz
post 15 Sep 2004, 00:51
Post #237

Membru autentic

pai scaunele alea se fixeaza in centura de siguranta...cel putin asa am observat io, la logan-uri n-am vazut nici io montet decat pe spate scaun de-asta...da aveau prin suceava intr-un megane montat exact scaunul de pe logan in dreapta soferului, prins tot asa cu centura, adevaru e ca era cam complicat infasurata pe-acolo da era ea folosita :wink:

--------------------
+
St
post 15 Sep 2004, 10:44
Post #238

Membru

Se poate monta scaunul pt. copil si in fata si in spate, sistemul isfix consta in faptul ca scaunul poate fi atasat de acesta, nu cred ca de centurile de siguranta.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
inconturnabil
post 15 Sep 2004, 10:57
Post #239

Membru

sistemul ISOFIX pentru fixare scaun copil nu este disponibil pe logan, scaunul se fixeaza cu ajutorul centurilor de siguranta.Scaunul se poate monta si pe locul din fata dupa ce se dezactiveaza airbag-ul pasager.

--------------------
ALFA ROMEO GIULIETTA 2011
+
St
post 15 Sep 2004, 18:52
Post #240

Membru

sistemul ISOFIX pentru fixare scaun copil nu este disponibil pe logan, scaunul se fixeaza cu ajutorul centurilor de siguranta.Scaunul se poate monta si pe locul din fata dupa ce se dezactiveaza airbag-ul pasager.

In pliantul Logan scria ca se poate monta sistemul isofix contra cost, cam 150E cred.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
10 Pages « < 6 7 8 9 10 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 14:16
Forum Renault