LOGAN: dotari, preturi si optionale
![]() ![]() ![]() |
LOGAN: dotari, preturi si optionale
Ake |
![]()
|
||||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|||||
Andy-LGN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 04 ![]() |
Sunt si eu unul dintre posesorii de Logan si astept cu nerabdare sa pot cumpara ceea ce se numeste "noua gama de accesorii Logan". Va rog sa ma informati si pe mine daca stiti ceva despre acest subiect si mai ales cand apar accesoriile. Astept asadar informatii de la voi in ceea ce priveste urmatoarele accesorii:
- PRESURI - APARATORI NOROI (pentru roti fiindca cele de Solenza nu dau bine deloc pe Logan si nu mi-am pus ) - HUSE (pentru scaune si bancheta spate- sunt foarte curios daca se va reusi realizarea unei huse k-lumea care sa imbrace spatarul banchetei din spate deoarece este fixa, sistem de prindere NEMA plus tetierele care nu va da voie husei sa stea corect) Sper totusi sa se realizeze ceva !!! |
-------------------- |
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Si-a luat azi vecinul meu care are LGN huse pt scaune speciale pt LGN. Cica sunt luate din targ, 1 mil setul. Are inclusiv imbracaminte pt 5 tetiere. Materialul e de calitate f buna, cel putin asa mi s-a parut (l-am ajutat sa le monteze). Iar culoarea e asemanatoare cu tapiteria.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Am si eu o intrebare, exista si o alta culoare a tapiteriei la Logan?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Andy-LGN |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 August 04 ![]() |
Exista 2 tipuri de tapiserie. Una in picatele (pepita) si cealalta are o culoare intre gri si albastru si are niste dungi neregulate pe suprafata cae imita niste frunzulite mai inguste. Ma rog tot DUNGI SUNT numai ca nu sunt simetrice:D |
||
-------------------- |
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
OK mersi!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
eu din cate am inteles aia cu puncte e pe laureate/ambition si aia cu dungi pe ambience/preference. Mie imi place mai mult cum arata aia cu dungi da' am inteles ca nu poti alege.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu ce fel de cauciucuri vine Logan-ul din fabrica? de iarna, de vara, sau mixte?
|
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Proaste. :U
Acum, serios vorbind, vine incaltat cu Montana normale. Nici de vara nici de iarna, ci normale. Zi-le mixte, eh. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
draq, nu puteau sa puna si ei alte cauciucuri, tot montana, imi e scarba de numele asta. Treabuia Michelin, ca parca cu dinastea vine renault-ul din fabrica.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Pai crestea pretul masinii cu minim 400 euro in cazul ca puneau Michelin
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, dar eu de exemplu i-as fi dat pe astia 400e in plus, oricum Renault scoate profit cam 10-15%, ceaa ce este destul de mult pentru o masina la pretul asta. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Alice |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 17 September 04 From: Bucharest,RO ![]() |
omg... 800-1200 la ambition profit??? sa inteleg ca nu se platesc salarii, taxe, nu exista amortizari, studii, probleme in garantie, etc, etc, etc?
|
-------------------- I work for bandwidth.
|
|
St |
![]()
|
||
10-15% e diferenta din cat costa masina si care e pretul real, adica cat cheltuie renaul pe piese + manopera. asta am citit-o pe undeva. ce taxe? ca impozit nu platesc vre-o 7-8 ani din cate stiu eu. |
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|||
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca la Ambition au profit de 30%. Si in afar va fi si mai scumpa deci profit mai mare. Credeti ca Renault au venit aici sa faca pomana cu noi? Sa fim seriosi.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 1 Oct 2004, 21:26) Atunci mai bine puneau Pirelli, (vreo 80Eur bucata la Metro) ca sunt bune si astea. Daca mai scazi si pretul celor Montana, care nu sunt nici ele chiar gratis, iese sub 200 diferenta. Cum suna? |
-------------------- |
|
linu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 11 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(st2005 @ 1 Oct 2004, 21:27) ... ca impozit nu platesc vre-o 7-8 ani din cate stiu eu. Am inteles ca le-a retras Statul Roman aceasta facilitate. Cel putin asa am auzit la un post tv in urma cu vreo 2 saptamani. |
-------------------- Renault Clio Symbol 2003
Expression 75cp + security pack |
|
axl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 September 04 From: Constanta ![]() |
![]() Astept si eu un Logan Ambition in decembrie. Pana una alta imi clatesc ochii cu Loganurile care le vad in oras (Constanta). Si am o problema. Masinile pe care le vad nu prea par sa aiba geamuri colorate desi sunt in dotare standard (nu?) ![]() Sau ce inseamna geamuri colorate? |
-------------------- Daca nu azi, oare sa sper?
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Daca te urci intr-un Logan si deschizi putin unul din geamuri o sa observi ca are o tenta verde.
PS: ... si apropo de aceste geamuri ale Golanului, se pare ca sunt f rezistente. Saptamana trecuta cand mergeam cu masina la servici imediat dupa prima ninsoare a trecut un inconstient pe langa mine din sens opus si mi-a aruncat o bucata de gheata pe parbriz cat un ou de mare. Pai cand am vazut ce mi-a cazut pe parbriz, asteptam de acuma sa imi cada bucatele, dar nu are nici macar o zgarietura. |
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
roby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 February 05 ![]() |
Poate fi utila ca si comparatie o vedere asupra variantelor masinilor de export (in cazul de fata Ungaria). Comparatie e si mai utila deoarece o sa descoperiti multe preturi ale optionalelor.
Am convertit toate preturile in Euro la cursul oficial de ieri al forintului. Versiuni LOGAN AMBIANCe LAUREATE LAUREATE PLUS PRET(EURO) 6483 6890 7723 8714 OPTIONALE (EURO) Airbag Pasager O O O O 165 Metalizare O O O O 227 ABS - O O O 619 Clima - O O - 826 Servodirectie - O - - 413 Lampi ceata - O - - 103 Inchidere centralizata cu telecomanda + geamuri electrice fata - O - - 330 Radio cass 2 *15 - O - - 289 Radio Cass 4 *15 - - O O 289 Radio CD 4 * 15 - - O O 413 Geamuri electrice spate - - O O 144 jante de 15" de aliaj - - O O 413 Nivel echipare LOGAN AMBIANCE LAUREATE LAUREATE PLUS Exterior Spoilere in culoarea caroseriei - sz sz sz Jenti tabla de 14 sz sz - - Jenti tabla de 15 - - sz sz Jenti aliaj de 15 - - o o Metalizare o o o o Securitate pasiva si activa ABS - o o o Airbag sofer sz sz sz sz Airbag pasager cu deconectare manuala o o o o Centuri siguranta fata 3 puncte/reglabil pe inaltime sz/- sz/sz sz/sz sz/sz 3 centuri siguranta spate: 3 puncte sz sz sz sz 2 tetiere reglabile pe inaltime fata sz sz sz sz 3 tetiere reglabile pe inaltime spate sz sz sz sz Protectie vehicul Antidemaraj electronic sz sz sz sz Conducere Servodirectie - o sz sz Indicatoare analogice: vitezometru, turometru, nivel combustibil, temperatura lichid racire sz sz sz sz Computer de bord cu 7 functii - - sz sz Semnal optic portiere deschise - - sz sz Vizibilitate - iluminare Reglaj faruri interior sz sz sz sz Proiectoare ceata - o sz sz Stergator parbriz reglabil sz sz sz sz Reglaj retrovizoare din exterior sz - - - Reglaj retrovizore din interior - sz - - Reglaj electric + degivrare retrovizoare - - sz sz Retrovizor interior sz sz sz sz Incalzire Incalzire + ventilatie 4 viteze sz sz sz sz Recirculare aer - sz sz sz Clima - o o sz Confort Inchidere centralizata - sz - - Pachet electric: inchidere centralizata cu telecomanda + geamuri electrice fata - o sz sz Geamuri electrice spate - - o o Stingere progresiva lumina interioara - - sz sz Geamuri colorate + aparatori vint - sz sz sz Plafoniera centrala sz sz sz sz Parasolar pasager cu oglinda de curtoazie sz sz sz sz Bricheta sz sz sz sz Scrumiera mobila - sz sz sz 3 minere de viraj sz sz sz sz Iluminare prtbagaj - sz sz sz Scaune Scaune reglabile pe lungime sz sz sz sz Scaune reglabile pe inaltime - - sz sz Spatii depozitare Cutie de acte (8 litri) sz sz sz sz Buzunare scaune - sz sz sz Suport pahare pe consola centrala fata/spate sz/– sz/sz sz/sz sz/sz AUDIÓ Radiocass, 2x15 W - o - - Radiocass, 4x15 W - - o o CD, 4x15 W - - o o o - optional sz - standard - nedisponibil S-auzim de bine roby This post has been edited by roby: 2 Mar 2005, 13:26 |
-------------------- |
|
cristicojo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 November 04 From: Adjud ![]() |
QUOTE(irina LOGAN @ 11 Jun 2004, 13:29) cu portbagajul gol poate ca nu-i diferentza sesizabila, dar cu el plin nu shtiu cum se va descurca motorul de 1.4. spun asta intrucat cu SLZ am mers 5 oameni in mashina shi portbagajul plin shi la deal abia se tara! p.s. : asta cu ac inchis! Nu stiu ce fel ai mers tu cu SLZ, dar cu Loganu' de 1.4 am mers brici - 5 persoane , porbagajul ful, la munte (circuit de Pasti : cheile bicazului facute de 2 ori, Durau, lacul Sfanta Ana-am facut in 3 zile 1000 km si am avut consum mediu de 5,8 %), cu ac-ul oprit |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- VN 12 COJ
2004 Ex. Logan Laureate 1.4, 2004
My new car: Opel Astra Caravan 1.9 120HP Cosmo+, 2006 DA...DA...DA... |
|
draculica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Se vorbea aici de tipul de anvelopa. Eu am luat masina in mai si am Michelin.Am vazut ca are striatiile destul de adanci, cred ca sunt bune si iarna.
Bafta. |
--------------------
Dacia
Logan
- B 00 GCB
2007 - Prestige Opel Astra GTC Sport 150CP...in asteptare...
No money, no problem ! |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE(roby @ 2 Mar 2005, 13:06) Poate fi utila ca si comparatie o vedere asupra variantelor masinilor de export (in cazul de fata Ungaria). Comparatie e si mai utila deoarece o sa descoperiti multe preturi ale optionalelor. Am convertit toate preturile in Euro la cursul oficial de ieri al forintului. Versiuni LOGAN AMBIANCe LAUREATE LAUREATE PLUS PRET(EURO) 6483 6890 7723 8714 OPTIONALE (EURO) Airbag Pasager O O O O 165 Chiar as fi dat 165 euro pentru airbag pasager. Oare la noi de ce nu a intrat la optionale ? Suntem mai fraieri ? |
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si eu as fi dat 619 Euroi pe ABS . Cand am initiat un topic pe aceasta tema (daca va fi cumva disponibil ABS-ul ca optional la Logan) au sarit "sacalii" pe mine cu mistouri si s-a inchis . Dar uite ca la altii se poate.
" Romani=fraieri" by Renault ! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
GicaPopescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 18 October 05 ![]() |
kum, si eu avut aceeasi opinie si acelasi tratament pe forum, dar se pare ca asta e politica reno fata de Romania. In 2 vorbe, lozinca lor ar fi : "Sa jupuim fraierii de romani, ca se inghesuie oricum sa cumpere !".
Asa ca ce optionale, sa le oferim mai bine cresteri lunare ale preturilor. |
--------------------
Dacia
Logan
- DJ-XX-XXX
2006 Ambition 1,6MPI
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- TM10### , alb arctic
Ambiance - 2005 In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
In UE nu ai voie sa vinzi masina fara ABS si Airbaguri frontale, adica trebuie sa fie echipata masina standard cu aceste, altfel ungaria ca nou membru, a primit scutire de la UE cateva ani.
|
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(kurupt @ 8 Nov 2005, 16:11) In UE nu ai voie sa vinzi masina fara ABS si Airbaguri frontale, adica trebuie sa fie echipata masina standard cu aceste, altfel ungaria ca nou membru, a primit scutire de la UE cateva ani. ipotetic daca as duce masina in service la unguri contra cei 619 euro ar monta ABS pe ea sau doar in fabrica ...? This post has been edited by avathan: 9 Nov 2005, 16:03 |
--------------------
a
Rosu
- @
1800 unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
Pai asa vine la ei, din fabrica este montat ABS-ul daca ceri ca optiune in momentul cand faci comanda la masina. Deci se poate pt straini, pt fraierii ca noi ABS-ul sau Aerul conditionat se da numai la pachet, cu o gramada de optiuni de care unii nu au nevoie. Eu plateam fara nici o ezitare pt ABS dar se pare ca in romania, posibilitatea evitarii unui accident nu conteaza pt renault.
|
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:29 |