LOGAN: dotari, preturi si optionale
![]() ![]() ![]() |
LOGAN: dotari, preturi si optionale
MoneyTalks |
![]()
|
||||||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
||||||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||||||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
sa stii ca si in logan in spate e destul spatiu. e de exemplu mai mult spatiu ca in symbol. am 1.80, e adevarat, sunt slab, dar in spate locul mi s-a parut onorabil. cred ca nu au exagerat deci cu portbagajul. - mai ales ca asta a fost unul dintre pariurile masinii - vehicul pentru familisti, deci, spatiu mult.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
van den plas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 22 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ceea ce ma deranjeaza e plasticul acela de aceeasi culoare cu bara, care incadreaza masca radiatorului si care e standard pt. modelele mai ieftine. Poate fi cat de cat acceptabil pt. masinile de culoare inchisa, dar pt. celelalte mi se pare necesar sa fie vopsit in culoarea masinii ,de catre proprietar, dupa achizitionare. Vopsirea din fabrica nu va exista ca optiune, deoarece s-a declarat ca se urmareste o diferentiere de ordin estetic intre diferitele versiuni. (adica sa se vada si din afara ca proprietarul a dat niste euroi in plus pe dotarile din interior, ca doar n-a dat banii aia ca sa stie numai el smile.gif )
|
--------------------
Ford
Mondeo
TDCI
|
|
MAKRON |
![]()
|
![]() simply clever Group: Members Posts: 236 Joined: 18 June 04 From: silistea gumesti ![]() |
Asarban dixit:
Am sters poza pentru ca: 1. se gaseste pe tot netul 2. era mare cat o pomana tiganeasca 3. Nu avea legatura cu subiectul Dotari-preturi! |
--------------------
SKODA
OCTAVIA II
- WSP
AMBIENTE MY 2007
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
Stie cineva exact care vor fi diferentele de aspect exterior - ma refer la bare de protectie fata/spate, culoarea plasticului din jurul radiatorului si care vor fi diferentele din interior: tapiteria scaunelor, a portierelor samd intre cele 4 modele?
|
--------------------
Dacia
Logan
- B69XXX
1900 toamna
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si "geamuri colorate" - ce vra sa zica asta? Fumurii? Care, câte? Toate?
|
-------------------- |
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Daca tot e vorba de optiuni, accesorii va trimit lista cu preturile pentru accesorii LOGAN. Vopseaua metalizata este 160 euro. pentru o comanda de Ambition facuta ieri (22.06.2004) livrarea masinii se face pe 8.10.2004. Am inteles ca livrarea masinii se si in functie de culoarea aleasa(!?) :?:
Attached thumbnail(s) Accesorii LOGAN.jpg ( Size: 113.37k ) Number of downloads: 716 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
pai astea par sa fie pentru SN/SLZ.... ce sunt cele marcate cu pixul? Doar ele sunt disponibile pe Logan? BTW eu am vorbit cu cei de la Cobalcescu si mi-au zis ca-mi pun alarma pt 110 euro (inclusiv manopera, tva).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Ambiance: spoilere si calandru negre/ consola centrala neagra/ contur ceasuri negru/jante tabla 14
Preferance:spoilere in culoarea caroseriei, calandru negru/consola centrala argintie/ contur ceasuri negru/ jante tabla 14 Laureate: spoilere in culoarea caroseriei, calandru negru/consola centrala si contur ceasuri argintiu/ jante aliaj 15 Ambition: spoilere si calandru in culoarea caroseriei/consola centrala si contur ceasuri argintiu/ jante aliaj 15 Cel putin eu asa tin minte. Daca stie cineva mai bine si mai sigur, il rog sa ma corecteze. |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Renault cauta furnizori de componente pentru Logan in Bulgaria
Oficiali ai Renault si Automobile Dacia Pitesti au vizitat localitatea Plovdiv in luna mai pentru a primi oferte de la 46 de companii bulgare interesate sa colaboreze cu constructorii auto francez si roman, conform editiei online a SpeedPress. Pe platforma de la Pitesti s-au instalat in ultimii ani opt furnizori internationali: Valeo, Euro APS, Johnson Control, ACI, Piroux, Iri, MCI Ingenierie, Metal Impex. Conducatorii bulgari vor putea cumpara autoturismul Logan de la inceputul anului 2005. Modelul Logan va fi vandut sub marca Dacia in Romania, Europa Centrala si de Est, Africa si Orientul Mijlociu, in timp ce pe pietele din Rusia, Iran si Columbia, vehiculul urmeaza sa fie comercializat sub marca producatorului francez. Renault estimeaza ca productia globala a modelului Logan, va atinge, in anul 2010, 700. 000 de unitati, dupa deschiderea in urmatorii ani, a unor capacitati de productie in Rusia si Iran, in urma unor investitii de 230 milioane de euro si, respectiv, 300 milioane de euro. Investitiile Renault la societatea Automobile Dacia Pitesti au insumat aproximativ 490 milioane de euro, din care peste 200 milioane de euro exclusiv pentru productia noului model. Presedintele Renault, Louis Schweitzer, a indicat recent ca productia noului model la uzina Dacia din Pitesti este prevazuta sa ajunga, anul viitor, la o cadenta de 200.000 de unitati, la care se adauga aproximativ 150.000 de colectii CKD care vor fi livrate pe alte piete. Mediafax, 24 iun 2004 |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
RaduMan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti-Ploiesti-Falticeni ![]() |
Din cate se vede din poze, farurile o sa aiba geamuri cu sticla clara?
|
--------------------
VW
Touran
2004 Trendline NU forta, foloseste un ciocan mai mare!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, blocurile optice sunt cu sticla clara in dreptul farurilor, si cu sticla striata in dreptul semnalizatoarelor
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
COOOL!
Deci servo-ul vine pentru 300 euro la Ambiance... Totusi mi se pare foarte saraca lista de optionale... Probabil ca cei care doresc optionale vor trebui sa astepte vreo juma' de an sa poata opta pentru mai multe... ca la Solenza! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate am inteles, pe forumul asta sau pe altul, ambitionul ar putea fi luat acasa incapand cam cu o luna mai tarziu, adica cu inceputul lui octombrie. De ce nu intrebi pe la dealeri ? Si eu sunt interesat de varianta Ambition, teoretic as putea s-o iau si toamna cand apare, dar am suficiente motive si personale, si generale, sa astept pana in primavara.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
O veste de ultima ora ref la furnizarea sistemelor de alimentare pt Logan. Furnizorul este o firma mixta numita Inergy Automotive Systems infiintata in 1999. Productia ei de rezervoare si tubulaturi de alimentare a inceput anul asta la Mioveni. In prezent produce pompe de injectie si mansoane (care sint importate) si rezervoare (4 tipuri pt Solentza - !!!) si 3 tipuri de rezervoare pt Logan (!!) la Mioveni. Din 2005 va incepe productia de de rezervoare pt Logan diesel si din 2006 circuite de alimentare pt Logal furgon (?). Produce exclusiv pt Solentza si Logan. Amplasarea fabricii la Pitesti a redus costurile cu 50%. (ZF)
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Ati vazut ...nu mai pun genti din aliaj pe Laureat sad.gif
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
DSA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 June 04 ![]() |
Numai ambition va avea jante de aliaj. :vmad:
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- 1.6
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
Atunci, doar asa isi va putea justifica acel pret de 8000euro :
- ABS, - Jenti aliaj 15", - CD-player, 4x15W, |
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
Cornel001 |
![]()
|
||
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
- geamuri electrice spate |
||
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
Mai ce stiti de motoru 1.6 cu 16v ce urmeaza sa apara din cate s-a inteles prin 2005 ? In 2005 cam cand ? Ce avantaje/dezavantaje are fata de 1.6 MPI (in afara de, se stie, acelasi litraj, putere sporita ca avantaj, pret mai mare ce dezavantaj) . Cat ar putea sa coste mai mult ? Am inteles ca ar consuma in oras si afara cam la fel ca 1.6 MPI-ul ? Ca daca ar fi asa ar fi misto. Mi s-a pus pata pe motorasu asta (daca consuma cel mult cam ca 1.6 MPI-ul), diferenta de putere dintre el si 1.6 MPI e chiar si mai mare decat diferenta dintre 1.4 MPI si 1.6 MPI . La un Ambition as renunta si la culoare metalizata, si la CD-Player (chiar si fara casetofon, un radio e suficient , daca tot nu e CD-playeru' compatibil MP3) si chiar si la geamuri electrice spate daca nu-mi va place modul de plasare a butoanelor acestora, ca sa iau un 16v si sa ramana si cat mai apropiat de 8000E sau mai putin. Doar sa modifice si oferta de optionale.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Nu stiu unde sa postez cel mai bine informatia asta, hai s-o pun tot aici mi se pare cel mai potrivit...
Tocmai am citit pe un site (proaspat promovat aci dar topicul s-a sters) : cica Nicolas Ianculescu, director general Renault Romania a spus intr-un interviu ca : "Totusi, faptul ca Dacia este gata sa acorde pentru Logan o garantie optionala de 3 ani, ma face sa cred ca noul produs este cu totul altfel din punct de vedere al calitatii." Optional garantie 3 ani stiti ceva despre asta ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Ziggy2k1ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta ![]() |
Nu mi-a zis nimik dealerul din CT de garantie extinsa...nici nu prea era timp de stat la taifas pe acolo...erau ceva omuletzi 8) prin hartiile semnate de mine nu am vazut perioada de garantie, da' nici nu-mi mai bat capul pana la lansare. Sa vad si eu pe ce-am dat bani (avans) smile.gif
|
--------------------
Laureate 1.4MPI
- CT-__-___ Nihil Sine Dero
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine intreba despre pneuri:
185/65 R15T. Probabil ca se pot pune si alte dimensiuni. Dar astea sunt pneurile de referinta Dacia, cu care vine echipata masina. |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
masina vine echipata cu montana asta este pneul care se cunoaste la ora actuala , ce ai spus tu este dimensiunea..Ma gandesc ca macar la varianta de top de 8000 de euro e jenant sa pui montana. Macar de ar pune continental (ca tot se face la noi) sau chiar michelin
|
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
maddan |
![]()
|
Pai da, ma intrebase cineva dimensiunile.
Mi se pare si mie jenanta alegerea francezilor. Dar se pare ca sunt alt tip de Montana decat cele "celebre". Ramane de vazut. |
--------------------
Renault
- Bsiceva...
|
|
irina LOGAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 June 04 ![]() |
poate s-or gandi sa puna pirelli, ca si astea se vor face la noi(parca la Slatina)!
|
--------------------
Peugeot
406 hdi hdi/2 litri/110 cp
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
pirelli nu ai sa vezi vreodata pe Dacia e drept si nici Continental .Intr-adevar azi in ZF sunt prezentate componentele la Logan Montana este facut de MIchelin in Romania acum sper sa mai fi schimbat tehnologia de fabricatie etc. Daca as sti ca au o compozitie apropiata de michelinuri nu ar fi nici o problema. Chiar oare ce diferenta este intre MOntana si MIchelin in afara de marca si evident pret ,avand in vedere ca sunt produse de aceiasi fabrica??
Ma rog imi mentin parerea ca la varianta de top sa iti ofere la alegere ori montana ori michelin. Prefer sa se pouna mai mult accent pe acest aspect avand in vedere ca un cauciuc este legatura dintre masina si sol , depinde siguranta ta in trafic. Asadar calitattea montana a crescut cu ceva fata de ce stiam? Nici macar site nu au sa ne informam si noi. |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015
|
|
DSA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 18 June 04 ![]() |
cam pe la 8000 in versiunea Laureate sper si eu ca va fi motorizarea 1.6 16V. DCI-ul cred ca tot pe acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- 1.6
|
|
daciaclub-Balcanic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 9 July 03 From: Iasi ![]() |
Salutari,
Am si eu o intrebare. Stie cineva daca comanda ambreiajului se face prin cablu sau hidraulic?? |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,4 MPI
- B-39-NRZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:48 |