probleme cu luminile
![]() ![]() ![]() |
probleme cu luminile
Taxon |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 18 March 04 From: galati/ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
1982
- ph-06-vgj ford fusion 2004 - gl-75-chr
|
|||
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
cred ca nu face masa
|
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
Bunicutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 30 January 04 From: Bucuresti ![]() |
...aceiasi problema am avut mai demult.
Verifica daca ai masa pe becul de far, deobicei asta-i beleaua. |
-------------------- ...poza reprezinta masina ideala pentru Bucuresti/Romania
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
sa mai zic si eu ca e de la masa?
verifica si la borna becurilor! |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
Gusti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 04 From: Iasi ![]() |
Acest defect este cauzat intr-adevar de imperfectiunea sau lipsa contactului de masa al becului respectiv. Daca tin eu bine minte masa se face direct la caroserie.
Tre sa ai niste fire negre prinse cu o cosa de un surub fixat in aripa interioara a masinii de pe partea unde ai tu probleme.Sau...borna de masa a becului respectiv.Sau chiar firul de masa este undeva pe traseu intrerupt...verifica toate astea si nu ai cum sa nu rezolvi Bafta |
-------------------- 0745535292
0722256825 |
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
schimba becul cu altul.Nu prea am iseie ,pot fi miii si miii de posibilitati.
|
-------------------- |
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
daca nu ai rezolvat problema pana acum
este sigur punere la masa defectuoasa verifica toate legaturile la masa absolut toate |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:39 |