Aveti caine?
![]() ![]() ![]() |
Aveti caine?
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
I'm baaackkk! Twice as bad and same as ugly!
Sa o luam pe rand. Cu ce te-a deranjat comentariul meu? thea a spus ca i s-a parut crippy sa "scrumeze" in carapacea ex-broastei si ca a ingropat-o in curte Mie mi se pare tot o "profanare" a locului unde a fost dusa spre odihna vesnica sa "scrumezi" peste mormant! Asa ca am intrebat! Te-a durut ceva? Am provocat vreun accident galactic cu acest comentariu? Cat despre faza ca iti era frica sa apar...ahem! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
nimic |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
am avut si eu de cand eram mic tot felul de animale:hamsteri,cobai,testoase,peshti,papagali,sticletzi,pisici caini.
actualmente am trei caini tosca:canish negru taggy(teghi):pechinez duke:brac german stau la bloc si pot sa spun ca nu totzi cainii sunt chinuitzi la bloc. chinuit mi se pare bracul,dar care este caine de vanatoare si are in sange instinctul de a alerga.cainii de vanatoare mi se pare a fi chinuitzi in casa si cei cu par f mare in genul saint bernardului,husky deci cainii de climat rece. in rest orice caine se adapteaza la bloc.daca sunt scoshi si alergatzi afara nici nu se simt in casa. sunt si eu de acord ca pisicile sunt perverese dar tocmai asta e farmecul lor. ultima pisica,Rita(neagra cu cateva fire albe pe burta) mi-a murit anul asta pe 13 martie(se pare ca i-a purtat ghinion cifra). era destul de salbatica.a fost pisica bunicii mele(bunica mea a murit anul trecut) si probabil ca pisica care avea si ea 9 ani n-a suportat despartzirea si s-a dus dupa ea. cu pekinezul care are 11 ani nu am putut sa ma intzeleg niciodata.la toata lumea se duce si se joaca doar pe mine nu ma suporta. tosca,canishoaica a facut pasiune pt oasele ,mari de vita pe care le roade cat le roade si apoi le pazeshte si maraie pe oricine ar atenta la ele cu bracul daca merg pe strada cine nu-l shtie se fereshte de parca are trece cel mai fioros caine pe langa el cu toate ca e mai bland ca o pisica,dar are fatza fioroasa.
|
||
-------------------- |
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu tot trei dulai am: un boxer (eu ii zic boxter laugh.gif ) -Mara, un labrador - Nero, si unul pe care l-am salvat din ghearele lui Basescu, un veritabil maidanez portocaliu -Milo. Norocul e ca stau la casa si am ditamai curtea ca vara scap de ei laugh.gif . Iarna sunt prea "domni" ca sa stea toata ziua in zapada, mai putin portocaliul. Si sunt nebun dupa ei. Cat priveste pisicile...cum a zis si marty - in masina de spalat tongue.gif
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Eu am doi perushi,cipi si mily..si chiar daca sunt mici,isi fac simtita prezenta.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Am un papagal de talie medie, si de cand a intrat in familie, e rasfatzatul tuturor si lui nici nu-i plaaaceeee..... nu suporta sa stea singur... se crizeaza tot daca il lasam singur...vine si ne cauta disperat prin casa.
Si intr-adevar, inveseleste casa si atmosfera din casa si te simti bine sa te intorci acasa si sa-l vezi cum se bucura ca te vede biggrin.gif |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Eu am o matza nesimtzita, se poarta de parca ea e proprietara nostra. E foarte parsiva shi nu suporta sa'i mangaie nimeni blana, in caz extrem se oftica shi fuge sa'si linga lana o juma de ora numa ca sa 'si repare freza.
Din cand in cand o mai amenintz cu....cu aspiratoru......ingheatza de frica numai la vederea lui. :mrgreen: |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Faza cu aspiratorul a tinut si la catelul meu cand era mai mic.In schimb acum a devenit prieten bun cu el, si fuge dupa perie sa se joace cu ea.Asa ca daca vreau sa aspir prin casa trebuie sa-l inchid in alta camera...........
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
andrei tu ce animalutz ai?hehe...
|
-------------------- |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat "dihania" din poza de la VAma Veche acu' 4 ani( era mult mai mic, avea cam 3 luni). A dormit o saptamina la usa cortului asa ca l-am "arestat"!
Are un mare defect, nu suprat alt mascul linga el, ion special "lupi" si dalmatieni. Din cauza asta nu merge decit cu mine si in lesa (a incercat sa mai iasa soacra-me dar a trintit-o cind a zarit un patat :oops: ) si cu zgarda de forta! Calitati: 1. Daca aude numele ILIESCU incepe sa latre ca turbat! 2. Daca vede tigani (nomazi sau de fenul asta) iar sare la ei sa-i rupa. 3. Daca trece pe linga betivi face la fel In rest eu zic ca este un ciine normal biggrin.gif |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
La fel face si "dihania" mea. Mai putin chestia cu Iliescu.Nici nu se oboseste sa latre pentru un asemenea personaj....
La el nu conteaza rasa, nu suporta nici un fel de caine prin preajma,si asta numai de cand a avut o intalnire neplacuta cu un pittbull care umbla liber pe strada.A avut mare noroc Flick al meu ca a scapat din coltii aluia. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Pãuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Setterita Irlandeza ... o dulceata ce sa mai ... urmeaza pusca si 4x4 (cand or face astia de la Renault primul la 5500 EUR tongue.gif )
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav ºi cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteşi ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut !
Eu am 2 catei spaniel tibetan (tot un fel de pekinezi) si 1 pisic (motan) ; Cateii sunt fete, mama si fiica ei (Mona este mama iar fata ei este Ema), iar motanul este sinistrat, l-am gasit aruncat de la etaj la Gara de Nord.....pe motan l-am numit in chip si fel (ii schimb numele cam o data la 2-3 luni), ultimele nume : Tronsy, Trontzy, si acum MARCU' (pentru ca mi-a pisat "marcat" tot prin casa) . Pacat ca n-am poze cu mine....se mai bat, se mai joaca, oricum sunt foarte simpatici ! |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Cockerita, Lady, 12 ani si 3 luni, in forma super...
Scuta, broasca testoasa de Florida, cca 8 ani Attached thumbnail(s) 100_0023-3.jpg ( Size: 117.57k ) Number of downloads: 51 |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- .
|
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
imi voi lua si eu un caine in curand,cel mai probabil boxer
8) |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
Am un prieten care are o boxerita. Il distruge psihic. E agitata,nu are un minut rabdare. De multe ori in miez de noapte are chef de joaca si atunci sare in pat si-l trezeste.A distrus, pt ca a ramas singura in casa, o canapea+2fotolii de piele si in plus nenumarate haine si perechi de papuci. Daca nu ai o curte sa il lasi, mai bine orienteaza-te spre altceva, ar fi pacat de mobila. nu sunt sigur ca sunt toti asa dar dupa ce am tinut-o la mine cateva ore am hotarat ca e cel mai neascultator si agitait caine.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
KpK1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
Iti spun eu sigur, sunt foarte putine cazuri in care un boxer este agitat,cainele are probleme,cel putin asa cred eu fiindca boxerul este un caine f linistit,si doar daca te joci cu el sau il scoti afara se agita(in sensul bun),dar e normal :rad: . Vreo 3 rude au avut boxeri,si mi-au spus ca sunt printre cei mai inteligenti caini si care se multumesc cu un apartament atat timp cat ii mai si scoti afara putin,si eu cum fac jogging :charge: biggrin.gif biggrin.gif . Mersi pt info oricum,o sa fiu atent sa vad ce dog iau,sa n-aiba apucaturi :twisted: |
||
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Orice "fiara" de ciine se poate dresa contra cost. Il duci "leu" il lasi o perioada acolo si il iei "miel". Asta daca nu reusiti singuri.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
BV99 |
![]()
|
KpK1 multa bafta cu ce iti vei lua. Poate ai dreptate cu boxerul si doar asta pe care ii stiu eu e asa.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Nu stiu ce animalut are Andrei, dar eu am niste... tintari, din cind in cind ceva viespi... Si sa vezi ce bucurosi sint tintarii! Cum ma vad, cum dau navala pe mine... laugh.gif :mrgreen: |
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
eu am un caine Little Lion Dog in virsta de 1 an
|
--------------------
.
.
.
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o potaie..un pekinez pe care il cheama Maxx si am venit cu el o data la intalnire. Parca pe asarban era sa-l muste de nas ( nu sunt 100% sigura dar cred ca pe el) asa ca suntem razbunati..hehe
Si mai am 3 cai..da' nu sunt tocmai ai mei..sunt doar in grija mea! Am avut si eu una si am vandut-o ! Ah..si la catelul meu functioneaza tot timpul faza cu aspiratorul , Am avut si niste experiente interesante cu el : spre exemplu, acu' un an eram pe la Otopeni si a cazut potaia intr-un canal .A trebuit sa intru in canal dupa el ! Sa vezi claxoane cand ieseam de acolo..hehe! Eram pe DN .Pt. cine stie, am mai avut eu o experienta pe DN acu vre-o 2 luni ! Si mi-a mai facut potaia o faza : a sarit pe geamul din dreapta in timpul mersului ! A trebuit sa las masina in mijlocul strazii sa fug dupa el..Asta e cu animalele astea..niciodata nu stii ce-i in capul lor |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nu pe mine ci pe klaus..asa ca mai aveti!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
BodyLove, pai ar fi trebuit sa-l cheme Bubico. tongue.gif
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Yo am un cotoi negru de 5 kile si ceva, si niste outze de invidiat pentru pisici...da' e cotoiu meu, si e tare simpatic, pe langa faptul ca are un efect super linistitor dupa 8ore de munca asidua in fata calc.
Cumnatu' are un doberman cu pedigree a, si are vreo 50 de kile (cam de 10 ori cat cotoiu), pe nume Pluto... Din fericire cei doi nu s-au intalnit, si nici nu se vor intalni vreodata...asta ptr. ca l-am vazut pe Pluto cum s-a "jucat" cu o pisica maidaneza, si avea si botnita pusa...daca nu o avea.... Oricum eu cred ca un animal de casa e binevenit pentru iubitori de animale si nu numai... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Detin un ciobanesc german in varsta de 3 ani. E foarte ascultator. La inceput voma in masina in draci si trebuia sa-l umflu cu emetirale inainte de drum, cam de 2 ani nu mai are nici o problema, am facut Transfagaraseanul cu el in masina si u a avut nimic. Da ce ma enerveaza e ca umple masina cu par. Par la greu, daca deschid geamurile si se face curent zboara parul de mama focului prin masina. Asta e.Oricum per ansamblu iti aduce mai multe bucurii in viata decat eplaceri asa ca merita distractia. Mai pe la inceputuri avea obiceiul sa scoata capul printre scaunele din fata si balosa schimbatorul de viteze si mana mea, asta pana m-am saturat si i-am dat la cap :twisted: de fiecare data cand facea lucrul asta. Acum ii deschid geamul la el in spate si e tare fericit.
|
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
BV99 |
![]()
|
Razvy ,treaba cu raul de masina a trecut de la sine? Cum e mai bine, cat mai multa plimbare sa se obisnuiasca sau o las in pace? Cateaua mea e terminata de cate ori vede ca deschid usa la masina.Daca ii dau emetirale e mai rau. Are cam 11 luni acum.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
BV99,
Al meu are 4,5ani si tot mai boraste din cind in cind, mai ales la drumuri pe caldura si mai lungi de 1h Cel mai bine drumuri dese si scurte! Pt. inceput nu mai lungi de 10-15 min si cam 1-2 pe saptamina! O sa se obisnuiasca! Este INTERZIS sa manince cu mai putin de 10 ore inaintea unui drum mai lung!Trebuie sa aiba aer proaspat adica lasa-i geamul de linga ea deschis nitel. Daca observi ca incepe sa caste des, fa o pauza de cca. 5-10min. Ciini casca des cind sint stresati, iar la ei raul de masina este mai degraba de natura psihologica decit de natura fiziologica |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Mai sunt si cazuri in care ar sta numai in masina...exemplu elocvent e dobermanu' de care ziceam...daca vrei sa-l dai jos din masina trebuie sa-l pacalesti sau sa-l tragi cu forta (desi are cam 50 kile si forta destula)...Mai rau e ca daca nu ii dai drumu' in masina iti zgarie portiera, sa iti zica de parca ai bani sa o vopsesti tot timpu'....Cotoiu' nu mai zic...ala daca se poate sa-l pui la volan e si mai bine, sau pe bord...da' dupa cateva scatoalce s-a invatat la luneta...
Anyway...sunt ai nostri, si ne aduc mai multe placeri decat neplaceri... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
BV99 |
![]()
|
Am observat ca daca nu ii dau de mancare vomita in primi 10 km,ceva verde spumos, si o tine tot asa pana ajungem acasa. Daca mananca bine inainte ,vomita doar dupa 40-50 km si niciodata mai mult de doua ori. Partea cu stresul nu se aplica la a mea, ea sta si se uita pe geamuri (sunt deschise ambele in spate) incearca sa vina si in fata mai roade cate o jucarie ..., si cand ii vine rau se lige pe bot scurt si vomita.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:41 |