Aveti caine?
![]() ![]() ![]() |
Aveti caine?
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|||
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
BV99 ideea ar fi cam asa. Minim o jumatate de ora inainte nu-i da de mancare, da-i un emetiral sau jumatate (cu timpul nu o sa mai fie nevoie), deschide-i geamul ca o sa scoata singur capul afara si sigur o sa-i placa cum ii flutura falcile, si cand vezi ca incepe si gafaie si ii curg bale opreste si lasa-l sa iasa cam 5-10 min. Sa incerci de fiecare data sa nu obligi cainele sa se suie in masina cu forta trebuie sa-i dai comanda "sus" cu usa deschisa in spate, il bagi cu forta numai daca nu vrea dar sa nu stai la discutii cu el. Conteaza f mult si unde te duci cu el, daca ii place o sa incepa sa se suie singur, daca il plimbi toata ziua si mai opresti juma de ora si iar in masina o sa stie ca-l duci le ceva "nasol" pt el si o sa se incapataneze si mai tare. Si incerca sa faci intial drumuri scurte, pana la padurea cea mai apropiata, dupa care un pic mai lungi si tot asa, si iti garantez ca se obisnuieste si o sa se suie din placere. Al meu se ghemuia langa bancheta jos in spate si acolo sedea si tremura iar acum ma bat cu el care sa conduca masina, nici chiar asa biggrin.gif Succes
|
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Pentru ca topicul despre "pisici" are asa mare succes reinvii acest topic ... asteptam poze cel putin la fel de socante
![]() attach: cateaua mea - setter irlandez - Rona Tommy von Luskaloff This post has been edited by luxcor: 29 Sep 2005, 09:51 Attached thumbnail(s) Rona_Tommy_von_Luskaloff.JPG ( Size: 97.48k ) Number of downloads: 47 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
plachie (de la blackie) si magla (catelul elicopter)
Attached thumbnail(s) magla.jpg ( Size: 110.61k ) Number of downloads: 41 plachie.jpg ( Size: 120.32k ) Number of downloads: 40 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
http://community.webshots.com/album/137265582xEOAyh/0
This post has been edited by madalina: 29 Sep 2005, 10:14 Attached thumbnail(s) 137268537lRMVVS_ph.jpg ( Size: 15.89k ) Number of downloads: 41 tano_2.jpg ( Size: 28.25k ) Number of downloads: 53 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
db |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 24 June 03 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
2000 Coupe
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Pustiu e Toby.
Ala mai mare e ta'su. Il cheama Borg. Maratonistul ala mic din ultima poza nu-l cunosc, atunci l-am vazut pentru prima si ultima data. ![]() Attached thumbnail(s) toby.jpg ( Size: 113.45k ) Number of downloads: 82 toby_borg.jpg ( Size: 110.4k ) Number of downloads: 82 toby_borg_.jpg ( Size: 106.71k ) Number of downloads: 41 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
silviustel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Faceti cunostiinta cu Pif:)), boxerul meu in varsta de 3 ani jumate. Un catzel simpatic, inteligent, uneori dement:)) si in general posesiv si destul de rau cu strainii.
P.S.: in primavara vreau sa il dau la monta, asa ca daca e cineva posesor de femela... ![]() P.S. 2: S-a mai imperecheat o singura data si au iesit 10 pui superbi. Attached thumbnail(s) Picture_003.jpg ( Size: 496.94k ) Number of downloads: 23 Picture_025.jpg ( Size: 471.64k ) Number of downloads: 20 Picture_026.jpg ( Size: 418.64k ) Number of downloads: 16 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 / Kadjar 1.5 EDC
2008 / 2015
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
eu am ciobanesc mioritic!prietenii mei ii spun k-9 alarm!singura faza nasola la el ,este ca ii este f. frica de apa,si mai lasa un par prin curte de parca am o turma de oi!dar din fericire nimeni nu indrazneste sa intre in curte ,asa ca pot sa las masina cu usile deschise!:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Subscriu cu cele despre cum sa inveti catelul cu masina. Trebuie sa-l iei usor la inceput. Si au am avut probleme cu ai mei catei, ca in masina latrau insa am facut drumuri din ce in ce mai multe si mai lungi. Greseala pe care am facut-o a fost ca i-am luat in brate cand conduceam si acum vor in fata.
PS. Grija cu drumurile la veterinar la inceput!!! ![]() PS2. Ca sa nu mai pun poze cu blanosii mei, My Webpage (site necomercial) |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SwatKat @ 3 Oct 2005, 12:02) Ca sa nu mai pun poze cu blanosii mei, My Webpage (site necomercial) Hei, SwatKat, felicitari pentru Azzaro Royalbird! Un adevarat Laureate! Un superb English Setter and Romanian Junior Champion, nu... Logan ![]() |
-------------------- |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
maddan |
![]() ![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
ANUNT!
Gasit comoara cu blana alergand de bezmetica printre rotile masinilor de pe Dna Ghica, acum 1 saptamana! Deparazitata (in fine, aproape...), spalata, depuricata. Acum alearga de bezmetica prin casa cu ailalta mare si cu demonul casei (prietenii stiu care... ![]() Asadar: cautam suflet maaaare, care sa ii ofere un blid de mancare si un loc unde sa stea. Si mai ales s-o iubeasca si s-o rasfete. Are talia mica, deci nu va ocupa mult loc. Iata si pozele! Doritorii sunt asteptati pe PM! ps. o cheama Blacky, dar ii puteti pune orice nume doriti! E inca foarte mica! ![]() pps. PUTETI suna un prieten! ![]() Attached thumbnail(s) blacky.jpg ( Size: 71.5k ) Number of downloads: 66 blacky2.jpg ( Size: 149.9k ) Number of downloads: 69 |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
algor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 4 December 03 From: iassy ![]() |
frumusica dihania!
|
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- Tico SL Sa traiti - bine!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am un cocker spaniel, auriu. O d-soara de 8 luni super rasfatata. Ii place foarte mult in masina. In schimb are o adevarata fobie fata de pisici. Nu a incasat-o niciodata de la vreo pisica, dar ii este o frica teribila de ele. Daca un pui de mata maidaneza se infoaie la d-soara mea, in urmatoarea jumatate de ora este de-a dreptul traumatizata psihic...
In schimb cu restul cainilor, n-are probleme. S-ar juca oricand cu oricare. This post has been edited by radian: 11 Oct 2005, 16:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Revin si eu cu intrebarea: stiti cumva pe cineva dispus sa adopte catelusa de mai sus? E cuminte, curatica si jucausa.
![]() Intrebati si voi la prieteni, va rog, inclusiv cei cu curte... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Am un cocker spaniel - auriu, raspunde la Bruno si s-a nascut pe 14 sep 2000 !
uite si poze cu subiectul... PIC_0206.JPG ( Size: 125.54k ) Number of downloads: 18 PIC_0025.JPG ( Size: 254.92k ) Number of downloads: 16 This post has been edited by musicall: 16 Oct 2005, 23:01 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un pechinez....frumos foc
![]() ![]() ,cutu___daciaclub.jpg ( Size: 478.86k ) Number of downloads: 14 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:07 |