Merge numai in fata.
![]() ![]() ![]() |
Merge numai in fata.
stroe adrian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 21 February 04 From: Mangalia ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
alezz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 17 April 04 From: Bucuresti ![]() |
e probabil ca mecanismul de cuplare sa fie foarte uzat sau chiar spart
poate sa fie si parghia de comanda indoita si nu cupleaza bine. oricum nu poti sa stii decar daca desfaci cutia atentie la manopera ce te cam indoaie |
-------------------- |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
planetarele se pot retifica aici in iasi costa in jur de 500k 600 de planetara o duci pe a ta uzata shi itzi da alta rectificata in loc +garantzie eu am auzit ca nu ar face treaba asa buna shi se duc destul de repede :twisted: daca troncane acu depinde cat de tare la mine troncane stg de 2 ani biggrin.gif dar ar fi bine sa remediezi
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Verifica distanta la placuta de sub schimbator care tine maneta apasata sa nu intre in a doua.
|
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Placuta aia nu cred ca are cum sa fie de vina. Eventual, daca e rupta, intra mai greu, dar odata ce a intrat nu sare din viteze. Mai mult ca sigur ca parghia este de vina.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Omule ai pus de un desfacut cutia si sa schimbi pinionul mers inapoi , pentru ca acest pinion este barbierit si cum nu are sincron celalalt pinion de angrenaj dupa trenul secundar trece peste el in momentul cind tu ti cu mina schimbatorul
Asa ca ia calea service un baiat meserias care sa inlocuiasca pinionul altminteri nu lasa pe nimeni sa umble in CV caci posibil sa apara alte probleme |
-------------------- Kox
|
|
bu-bu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 May 04 From: Bucuresti ![]() |
slabeste cablu de ambreiaj .. nu mult, cam 3 -4 mm cat sa nu-ti afecteze celelalte viteze.
daca nu mere dai cutia jos .. ca se mai poate sa ai joc la rulmenti ax secundar primar si ax marsarier si astea adunate sa nu mai ajunga roata dintata de mers inapoi la celalalte (de pe axul primar si secundar) SAU e uzata. ai grija la ce mecanic sau service te duci ca nu toti fac cutii la meserie. |
-------------------- Dumnezeu ne-a dat masini si dracu le-a facut dacii.
|
|
stroe adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 21 February 04 From: Mangalia ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri.
Constat ca pentru cutie trebuie sa merg la service pana la urma, asta este..... In ceea ce priveste planetarele, la Iasi nu am cum sa ajung sa le rectific, pt. ca e prea departe smile.gif. Sunt din Mangalia. Vad eu cum fac. |
-------------------- |
|
AC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
Asta se numeste "patina marsarier" si nu intervine deloc in problema domnului stroe adrian smile.gif |
||
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|||
SPAWN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 May 04 From: BUCURESTI DR TABEREI ![]() |
planetarele te mai tin cand vor incepe sa bata si la drum drept atunci sa iti faci probleme
|
-------------------- CU DACIA DEVII MECANIC LA SIGUR
|
|
OCEBE |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
in plus, din proprie experienta, cauza acestei uzuri este angrenarea defectuoasa in sensul ca pinioanele nu angreneaza pe toata latimea dintilor ci numai pe colturile lor; cu ocazia inlocuirii pinionului (s-ar putea sa fii nevoit sa schimbi si arborele pinion secundar) asigura-te ca angrenarea se va face pe toata latimea dintilor. |
||
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:33 |