Revelion 2007
![]() ![]() ![]() |
Revelion 2007
maxiK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|||
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Pot eu sa te ajut cu un numar de telefon 0721130045, vila e in Predeal, aproape de partie. Succes!
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cumva se cheama emil? vila ma refer...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Nu, nu se cheama Emil, nu are nici un nume, e un particular care are vreo 6-7 camere pe care le inchiriaza.
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
nu mergeti la Emil ca nu va da caldura si e mizerie destul de mare
This post has been edited by dizzy: 29 Aug 2006, 20:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
true...nu mergeti...cand am fost eu a dat caldura...dar e infect locul pur si simplu...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai si unde in predeal mai fain da nici la tarif de mariot:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
am primit o oferta pt perecerea revelionului in Praid. preturile sunt bune, avand in vedere perioada ( 50-70 ron/pers/noapte - pensiune *** margarete).
intrebari: a fost cineva pe acolo? ce-mi puteti spune despre zona, in afara celor puse pe site-ul lor? cum sunt drumurile iarna? stiu ca pana-n Sighisoara nu sunt probleme dar dupa .... |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vila in Azuga, P+2 (mansarda), linga Pirtie. Mansarda are doua camere a cite 4 paturi, bucatarie utilata, grup sanitar; etajul 1 are 4 camere duble (doar doua camere se pot folosi), bucatarie, 2 grupuri sanitare; parterul are 2 camere duble + sufrageria, bucatarie + grup sanitar. Cablu, 2 tv (mansarda + parter), gaze, centrala proprie. Nu se intra cu masina-n curte, o lasati in strada, in fata curtii.
Daca te intereseaza, spune-mi cite zile vrei sa stati ca sa-ti pot da un pret. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Salutare, as dori pentru cei care deja s-au interesat de oferte de revelion 2007 sa detalieze locul si pretul pe care l-au aflat, usurandu-mi si mie cautarea.
Doresc sa plec undeva de revelion, dar inca nu m-am hotarat. PS: Nu doresc un revelion de genul 1000 euro/persoana, ceva mai aceptabil. poate sa fie si la mare si la munte. Multumesc. This post has been edited by vali79m: 21 Sep 2006, 13:25 |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.191 Joined: 29 May 06 ![]() |
Oferta auzita de la un prieten: revelion la Bran, o saptamana, pensiune completa 26.000.000 lei (am scris bine) de persoana. Cand proprietarul a fost intrebat "ba nene, dar nu ti se pare ca este cam mult?" a raspuns ca nu-l intereseaza ca oricum are clienti.
Concluzia: a inebunit lumea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu caut o vila pt. revelion la munte, dar in afara de Valea Prahovei, mare lucru nu gasesc. Nu prea sunt promovate bine pe Internet.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Austria pentru schi.
Cuba pentru restul. ![]() |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(maxiK @ 21 Sep 2006, 13:08) am primit o oferta pt perecerea revelionului in Praid. preturile sunt bune, avand in vedere perioada ( 50-70 ron/pers/noapte - pensiune *** margarete). intrebari: a fost cineva pe acolo? ce-mi puteti spune despre zona, in afara celor puse pe site-ul lor? cum sunt drumurile iarna? stiu ca pana-n Sighisoara nu sunt probleme dar dupa .... eu am fost doar vara la praid, nu cred sa fie cine stie ce frumos iarna zona nu e prea "turistica" dar exista ceva obiective - salina, un lac, un munte de sare, etc e o portiune de aprox 30 km de sosea mai proasta banuiesc ca stiideja ca populatia indigena e 99,999999999999999999999% ungureasca asa ca ai toate sansele sa faci inteles doar dupa ceva exercitii de gimnastica |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Zona e foarte misto, fie vara, fie iarna (iarna te poti da cu sania pe dealurile din jur, poti merge la Sovata - 10 km distanta, poti merge in salina etc.)
Drumul e in stare perfecta (pe traseul brasov - sighisoara - balauseri - sovata - praid) Ungurii din zona stiu si romaneste, fiind zona turistica, nu am avut nici o problema in a ma intelege cu ei (bine, nu poti purta discutii filozofice cu ei, dar, totusi...) |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa iscam flame-uri aiurea, da ... probabil oi vorbi eu prost romaneste ... ca nu prea m-am facut inteles pana nu am pus mana pe produsul din raft
e drept ca nu intodeauna se intampla asa |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
Marty@
Poti sa imi spui pentru un grup de 8-10 persoane in perioada 30 dec 2006 - 2 ian 2007 (3 nopti) cam care ar fi tariful? Masa s-ar gasi pe acolo pentru noaptea de Revelion? Multumesc! P.S. Se pot pune niste poze cu locatia? |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Stati voi linistiti ca ungurii din Praid vorbesc foarte bine romaneste.
Ca obiect turistic eu stiu doar salina care e aproape. Intradevar merita, e foarte frumos acolo. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Repet, e si Sovata f. aproape (8 minute cu masina pina in Bai, la Lacul ursu), se poate merge in pasul Bucin (vreo 25 de minute cu masina) si de aici, mai departe, spre gheorgheni, lacu rosu, cheile bicazului (cred ca praid - lacu rosu iti ia maxim 1 ora si 30 minute). Bine, normal, nu e sinaia sau poiana brasov, insa nu cred ca te plictrisesti acolo decit daca vrei neaparat
![]() |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
ceva recomandari de Revelion ... da sa fie cu soare si piscina in aer liber? Ma gandeam la Tunisia ... da nu stiu cat e de cald ....
Alte recomandari ... ceva mai aproape decat Cuba ... si mai accesibile? |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Muntii Rodopi, muntele Rila? - in statiuni de ski, sau la vila de 5 stele
|
-------------------- |
|
Fiorossu |
![]()
|
![]() Membru iritant Group: Members Posts: 97 Joined: 19 August 05 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
Zona f. frumoasa: http://inmoeciu.ro/
Preturi intrebate de mine pt revelion aprox: 500 Euro / 2 pers/ cazare+mancare. |
--------------------
Peugeot
406
2000 Hdi full options Dacia 1310 TLS ... de maritat
Peugeot 406 din 2000 Hdi 138CP (Obdtuning) ... masina de zi cu zi |
|
pasion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 July 06 ![]() |
Moeciu....hmm....poate peste 20 de ani ...acum o porcarie...
Cine se duce o data a doua oara nu o va mai face....Drumuri foarte proaste(va facet8i masina praf )si in rest....mai nimic |
--------------------
vw
passat
2006 variant
- B 108795
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu inteleg ce se omoara lumea pt moeciu:) doar pt gratare:) in rest lazy bones:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista oferte la mare, la bulgari, de la 130 de euro, trei nopti plus cina de revelion.
Ma cam bate gandul. As vrea sa merg, insa prietenii mei nu prea vor sa iasa din tara. Alternativa: la carciuma in Bucuresti, 2000000 de persoana. Asta insa nu prea imi surade mie. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
jhr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 23 March 03 From: Bucuresti ![]() |
nu mai vine nimeni cu nici o idee?ca nu am unde sa merg de revelion si in bucuresti la restaurant nu m-as duce
|
--------------------
AUDI
A6
2006,2.7 TDI QUATTRO, 180 CP TIPTRONIC
- bo1xxx www.horiaroman.com
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
e cam tarziu pentru oferte de revelion
Eu am gasit in Bulgaria la Bansko la vila de 3* cu 52 Eur/camera/noapte in perioada 30.12 - 01.01 si incepand cu 02.01 40 Eur/camera/noapte. Incearca si tu la niste agentii de turism. Eu am gasit oferta asta saptamana trecuta la o agentie ABC vis-a-vis de magazinul Vodafone de pe Magheru. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
lucian79 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 September 05 From: O R A D E A ![]() |
QUOTE(jhr @ 12 Nov 2006, 12:13) nu mai vine nimeni cu nici o idee?ca nu am unde sa merg de revelion si in bucuresti la restaurant nu m-as duce Huh, eu merg unde-am fost si anul trecut locatie : Bucovina cazare: vila 3 stele inclus: mic dejun + masa de revelion pret : 3.6 mil / persoana Pe mine toata afacere ma costa 10 mil pentru 2 persoane cu benzina cu tot ( Oradea- Suceava ) |
--------------------
pejos
confort
2006 feel free ..... feel FIAT
|
|
carlo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 July 06 From: Hansestadt BREMEN ![]() |
Ce pensiune imi recomandati in Sinaia?Merg cu sotia si 2 copii la inceputul lui ianuarie,pentru o saptamana.Eventual un apartament.
Multumiri |
--------------------
vw
passat
2004
- HB-WB 454
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu va duceti fratilor in strainatate?Pe bune ca la ce preturi sunt la noi si plus calitatea serv oferite...gasiti lejer in strainatate.
Ex eu am gasit revelion Bulgaria, hotel 4 stele, pesiune completa, masa revelion inclusa, 5 nopti, taxa de statiune platita- 237euro/persoana. Si in tara ma indoiesc ca se gaseste o asemenea oferta..nici pe departe! Succes..!! |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:26 |