Cum se monteaza emblema Dacia pe grila frontala?
![]() ![]() ![]() |
Cum se monteaza emblema Dacia pe grila frontala?
rattlesnake |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Piciorusele alea intra prin gaurile corespunzatoare si se indoaie pe partea cealalta a "mastii". Da' eu zic sa pui si niste Poxipol, holzsuruburi, pop-nituri, ce vrei, ca sa nu te trezesti ca tre' sa pui alta.
Eu am pus o emblema autocolanta de Solenza, daca nu esti atent nu sesizezi diferenta si costa doar 15 ron. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Incepe sa fie o problema emblema? Tocmai vroiam sa sesizez si eu aceasta problema. Vineri am vazut 2 Loganuri cu emblema spate lipsa. Nu stiu de cea din fata. Si in timpul saptamanii am mai vazut o emblema lipsa. S-au reprofilat hotii pe embleme? E vreo campanie? Oare ce va urma?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
675 de mii o emblema???
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Da, dar problema e cum indoi de pe partea celalalta a mastii, pt ca nu imi incape mana...??
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai si daca desfaci suruburile alea de sus?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rattlesnake |
![]()
|
merci, dar cu ce naiba se desfac suruburile alea, ca daca o sa folosesc una normala in cruce , o sa le stric...
thanks |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumperi un set de chei torx. Asa sunt toate suruburile la Logan. Cel mai mare e de 50 la volan. Opritori usi 40 ...
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
rattlesnake |
![]()
|
fratilor, am cautat prin vreo 5 magazine...
nu am gasit nimic torx imi puteti spune, va rog un loc de unde pot lua un set, si cam la ce pret ? mersi mult |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Metro, Brico, Praktiker, Cora, si cam orice magazin de piese auto.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cumparat un set din Bricostore cu vreo 18RON.
Altii au luat din targ cu vreo 10RON, altii de prin Practiker (cred ca asa se scrie). |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:30 |