DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> A luat foc placa cu sigurante si relee

sstanescu
post 16 Jun 2004, 12:24
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

johnsws, ia te rog de bun sfatul lui klaus de a te duce in service (sau service-uri, daca sunt incapabili). Eu unul am o teama destul de mare cu instalatiile electrice de la masina, nu vreau sa ma trezesc ca scot stingatorul si urlu la nevasta-mea sa sara din masina! Daca e vorba de o siguranta sau releu, bine, insa daca e altceva, vreau sa se uite un meserias la problema si sa am la o adica si dovada cu ce am semnalat si ce s-a facut! Radem-glumim, insa la chestiile serioase e bine sa se bage oamenii avizati...

Fara o legatura evidenta cu subiectul: Prietenul unui coleg de servici, mandru nevoie mare ca si-a luat Jeep (o ragalie de Grand Cherokee de pe timpul lui tata-mosul!). Sa mai dea o caruta de bani sa o duca la un meserias sa schimbe tot ce e de schimbat, sa verifice tot? Nuuu, avem masina straina, suntem tari si mari, "ia uite ce fuge, ce mester e motorul asta". S-a dus la munte. N-a stat pe sosea, hai sa ne urcam pe dealuri. Cobora cu reductorul, ala a cedat dintr-o data, franele erau lipsa, rapa in fata... A mai avut timp sa sara el si nevasta-sa din masina (la propriu, precum cascadorii). Masina a plonjat vreo 20 de metri si a ramas de ea doar talonul.
Morala: Ghinionul si-l mai atrage si omul cu mana lui!

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AutoRobert
post 17 Jun 2004, 14:20
Post #32

Membru incepator

Mai oameni buni. Hai sa o luam de la capat. Astazi am vizitat iar service-urile (numai 3, in total am ajuns la 8 electricieni cu aceasta problema). La AMG au privit, au dat din cap si au spus ca este normal ca releele sa se incalzeasca, ba mai mult, au zis fara perdea ca ar trebui sa merg cu masina asa si daca se mai intampla (sa ia foc) sa revin. Asta da prostie si consideratie fata de client... ADRAS! Alt service de doi bani. Dupa ce am asteptat de la 8 pana la 10 pt. ca nu aveam programare a binevoit un individ sa se uite la masina.... asta a facut. A privit, nimic mai mult. "E de la alarma" a spus convins. Alarma e montata tot de ADRAS - zic eu. Da dar la celalat punct de lucru. Astfel am ajuns la ADRAS Drumul Taberei unde nici nu au mai privit masina, spunand ca alarma respectiva nu mai este in "portofoliul" lor si am plecat la Tudor Electronic, importatorul alarmei. Aici, in sfarsit un baiat de treaba. A demontat complet alarma si a remontat o cu grija. Stupoare... Nu-i de la alarma! A desfacut butonul ventilatorului - nici aici nu-i. Au urmat toate butoanele de pe bord, in speranta ca gasim un scurtcircuit sau o masa pusa prost... NIMIC! Culmea este ca omul cu pricina a descoperit urmatoarele:
-Se incalzeste al doilea releu
-Releul are in sarcina numai ventilatorul
- Daca se scoate releul se incinge 'Imobiliserul' de la alarma (o cutie neagra legata pe firul de la contact)
-Se incalzeste si unul dintre releele din compartimentul motor (cel dinspre amortizor)

Asta-i cam tot. Aveti vreo explicatie? Daca da, care, ca eu am inebunit de tot....

--------------------
+
AL
post 17 Jun 2004, 16:08
Post #33

Member

From: Bucuresti

AutoRobert, vino si tu la intalnirea din seara asta (joi, 17 iunie), la ora 20 la locul precizat in anuntul din headerul forumului.... poate reusesti sa rezolvi ceva.... macar te alegi cu ceva sfaturi daca nu chiar cu problema rezolvata.

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 19:05
Forum Renault