Patinare brusca al ambreiajului
![]() ![]() ![]() |
Patinare brusca al ambreiajului
emil_t |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mecanic. Cati km are masina?
This post has been edited by bobo77: 19 Jun 2012, 16:45 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
emil_t |
![]()
|
Nu sti traseul/cum se regleaza ? Vreau sa vad daca nu este de la cablu.
19 Jun 2012, 20:46: Masina are 85,000. Vreau sa zic ca in afara de zdranganitul acela la gropi mari la relanti sau in orice viteza nu suna. Intra greu in viteza. In marsarier nu reusesc nici cum sa intru. This post has been edited by emil_t: 19 Jun 2012, 19:46 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
vali2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 1 March 06 From: Iasi ![]() |
m-as gandi la placa de presiune...e doar o parere
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 DIG-T 140 cp - Tekna+P2-magnetic red
2019 "Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa."
|
|
emil_t |
![]()
|
Cam cat este manopera pentru schimbat placa de presiune ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La fel ca pentru schimbatul ambreiajului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
71doru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 12 September 09 ![]() |
A cedat placa de presiune.
Cred ca va trece de 2000 lei cu manopera inclusa. Sa-l rogi pe mecanic sa-ti regleze noul ambreiaj sa tina cat mai jos. In felul acesta placa de presiune va fi deformata mai putin si deci materialul va obosi mai greu. |
--------------------
Dacia
Logan 1,6 16V Prestige
2007
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Si eu cred ca a cedat cel putin un arc din placa de presiune. Nu stiu daca sint arcuri elicoidale sau lamelare, dar mai putin conteaza. Si sint convins ca este din cauza ca "prinde sus". Adica prindea...
|
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
emil_t |
![]()
|
da, era crapata placa de presiune, am schimbat-o ...
Apropo, foarte important: De la schimbator vine o tija in cutia de viteze, are un burduf, e important ? This post has been edited by emil_t: 22 Jun 2012, 17:10 |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Problema:
Cind masina/motorul e rece (chiar si vara, dar mai ales in anotimpurile mai reci), la plecarea de pe loc (primele 3-4 plecari/semafoare), trepideaza masina - trepidatiile le simt de la roata fata dreapta. Dupa ce se incalzeste ambreiajul trepidatiile dispar complet. Trepidatiile se simt identic cu situatia in care plec mai forțos pe macadam si patineaza un pic roata. Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar eu banuiesc ca e din ambreiaj. Poate confirma cineva daca am dreptate sau mai bine zis sa ma ajute in depistarea sursei trepidatiilor? Ce se intimpla, ce s-a uzat/bulit? Multumesc! L.E. Masina are 85oookm This post has been edited by kert: 30 Oct 2012, 09:16 |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Sint neuniformitatile de material din discul de ambreiaj. Dispare de la sine, sau cu una-doua plecari cu a 2-a de pe loc (mai in forta, dar fara a incinge ambreiajul).
|
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Pai dupa ce se incalzeste un pic dispar neuniformitatile sau cum?
![]() |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Verifica si bieleta antirasturnare. Cind e dusa reactioneaza cel mai evident la plecarea de pe loc si in treapta a doua.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kert |
![]()
|
E noua (1 luna).
|
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
|
|
mario1980 |
![]()
|
QUOTE(kert @ 30 Oct 2012, 09:32) Dispare fenomenul complet, nu doar dupa ce se incalzeste... Cel putin, la mine asa a fost. Explicatia este doar o presupunere a mea, nu am o alta mai buna, din pacate. This post has been edited by mario1980: 31 Oct 2012, 09:24 |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Este acelasi fenomen ca atunci cand iti scapa antigel in carcasa ambreiajului. la inlocuirea termostatului.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:03 |