prostie mare sau nestiinta?, ce poate romanul
![]() ![]() ![]() |
prostie mare sau nestiinta?, ce poate romanul
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
[quote]Consider ca e o mare greseala sa-ti iei un sh atunci cand iti permiti un lucru nou.[/quote
Voiam sa zic ca iti permiti un lucru nou , dar tot mai buna este vechitura altuia . ![]() Altfel spus , axabrt , spune-le rudelor tale sa isi caute un fraier cum au fost ei de la care sa isi cumpere o masina veche de 1 an si cu 12.000 km ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
|
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
calibru 12 / 223Rem
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 16 Oct 2006, 09:36) Ai tu siguranta ca poti lua un SH bun? Cunosti istoricul masinii? Sau e un SH de "doctor, avocat, batrini" din Germania/Olanda cu 60,000 sau 70,000 km "reali"? ![]() Dupa moartea matusii Tamara m-a chemat unchiul Adrian la el.El unchiul director general la o firma mare si in particular pocait la nu stiu ce secta dupa seful lui din Germania unde se afla firma mama.Ma cheama si ma ia la prelucrat:ma baiatule,frate,multe prostii ai facut la viata ta dar venit vremea sa te aduni dupa drumuri si sa te pocaiesti!!!Uite frate ce oferta iti face unchiul si totodata fratele tau:Peugeot 607 fulloptin automatic 2,2 turbo si etc si etc cu 10000euro dar te angajezi la mine la firma si vii in toate duminicile la adunare frate ca trebuie sa fii recunoscator!Masina adica peugeotul cumparat din Militari de la dealer in 03-2003 pe firma 70000km toate reviziile la service si unchiu in afara de matusa nu a urcat in masina pe nimeni.Masina mi-o vindea mie ca el luase alta tot 607 de doua saptamani. QUOTE(SiloS @ 16 Oct 2006, 15:39) Accept sa iau masina cu termen de gandire trei zile si unchiul se invoieste. Plec sa iau consoarta la o plimbare si vad suportul pentru telefon si poc il infig in suport.Nu facem noi doua trei ture si la un semafor suna telefonul pac se intrerupe muzica si-l aud pe tata:Bai nenorocitule daca nu vii sambata sa adunam cocenii de pe camp te omor cu bataia putoarea dracu pac si inchide.Cand ma uit geamurile deschise si aia de pe dreapta si de pe stanga se uitau la mine si la nevastamea ca la niste tarani.Bineinteles ca i-am dus masina lui unchiu inapoi si ne-am cumparat LOGAN ca este si de buzunarul nostru dar si de FATA noastra. |
--------------------
a
b
c
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Nu e chiar tema discutiei, dar de ce au inceput sa scada preturile la SLZ sh ?
Am fost duminica prin vitan si am vazut ca au cam picat cu cateva sute de euro...o fi din cauza ca au scumpit piesele idiotii de la dacia? Sau poate pentru ca au inceput si masinile romanesti sa se apropie de trend-ul general al masinilor,adica depreciere cu zeci de procente pe an ( gen:dupa 3 ani, pret jumate din cat era ea noua) ? Deja cam incep sa scot din discutie problema unui "upgrade auto" , fiindca din valoarea pe care o am de platit ( rate pe 3 ani ![]() ![]() In consecinta,cred ca o sa imi pun problema masinii, ca "consumabil"! adica...la fel ca o baterie, cand nu se mai poate folosi la nimic, se arunca si se ia alta... ![]() O fi bine cum gandesc? Nu de alta, dar , apropos de ce zicea colegul de pe forum, la 6-7k km pe an (Ironia e ca eu fac cam tot atat!) e mai ieftin taxiul.... |
--------------------
dacia
slz
- Numar inmatriculare
$K@|@_04 Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.256 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Traiasca beneficiile integrarii !!!
Si Solenza era supra evaluata de mult. Daca vreau sa imi vand loganul meu, iau mai putin pe el decat daca as fi avut solenza... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:11 |