dacia nova 98, fete usi
![]() ![]() ![]() |
dacia nova 98, fete usi
DYZ7Y |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 3 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova - 1.6 Carburator monocorp 1.4
1998
|
|||
=virus= |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 1 February 06 ![]() |
In mod normal ar trebui sa se potriveasca fara probleme, dar ca sa fii mai sigur vezi la un magazin.
|
--------------------
-
-
-
- - Addicted driver
|
|
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
offtopic....stie careva cat costa niste arcuri de nova de spate....noi sa fie din magazin...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
tot off topic si eu: arcurile de nova spate costa 100-120 de lei in TM
si acum pe topic: merg puse fetele de usi de supernova, dar mai tre sa sudezi o bucata de tabla pt cotiera de pe usa(acolo are un surub). Spor la treaba This post has been edited by anndi: 4 Oct 2006, 22:48 |
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
DYZ7Y |
![]()
|
ms mult....dak e vb sa mai sudez ceva ..acum tre sa gasesc un loc...unda ma pot desfasura
![]() |
--------------------
Dacia
1998
|
|
DYZ7Y |
![]()
|
pt a pune proiectoare p ea...am spoiler d supernova....tre sa fac ceva modificari la partea electrica?? ...vreau sa'i pun proiectoare si blue light...
|
--------------------
Dacia
1998
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
va spun eu ca se potrivesc la fix. usile sunt aceeleasi si nu ar fi prima data cand se pune asa ceva.
problema este ca sunt cam scumpe, zic eu ca nu merita |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
DYZ7Y |
![]()
|
asta ma gandeam si eu k s'a potrivi fara pb...k este model d super nova la caroserie...din spate cu eleron este suprnova
![]() d proiectoare stiti ceva...k am citi p un topic peaic k ar lipsi anumite conexiunni la nova fata d supernova...dar mare lucru ni mi s pare...cu relee puse..merge...k doar sunt student la transporturi - electronica ... ![]() |
--------------------
Dacia
1998
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
usile de nova nu sunt identice cu cele de supernova. spun din experienta. proiectoarele fie ca sunt de supernova sau de BMW la fel se leaga. ies din ele 2 fire care le treci prin releu si pui 1 buton. Spor la treaba!
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Usile sunt la fel, dar in traditia dacia in fiecare an se mai face o modificare mica, in sensul ca se schimba pozitiile unor gauri, etc. O sa trebuiasca sa mai dai niste gauri si sa sudezi (sau sa prinzi in suruburi) o bucata de tabla. Mai e o problema cu macaralele. Pe spate s-a modificat pozitia manivelei de la nova la SN, si chiar daca dai alta gaura nu se va fixa bine manivela. S-ar putea ca si pe fata sa fie probleme cu manivela. Pozitia ei e aceeasi pe fata, dar manivela nu se mai fixeaza bine pe macara.
Nova din 98 are fire trase pentru proiectoare. Trebuie doar sa le conectezi, sa pui releul (langa farul stanga) si sa montezi intrerupatorul(gasesti mufa in pentru intrerupator sub bricheta, trebuie sa decupezi in bord sa fixezi acolo intrerupatorul) This post has been edited by cristidb: 9 Oct 2006, 13:42 |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
la nova mea, a trebuit sa tai putin din usa, ca sa intre scoica aia de la clapeta de deschidere a usii.si nici sistemul de prindere nu este acelasi.trebuie sa dai alte gauri.
pe spate n-am mai pus ca mi-e lene,si nu vine bine la gaura macaralei. |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
DYZ7Y |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1998
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
da.la mine nu scartaie interiorul.a jucat o perioada hayonul, dar l-am reglat din tampoanele alea de cauciuc, si putin din incuietoare.asta acu 2 ani si gata...
apropo, am niste piese de nova |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
DYZ7Y |
![]()
|
hmmm.piese...cum putem discuta despre una alta...sa va zic ceva..am descoperit k oalele din spate sunt crapate p jumate au fiecare cate o dunga d rugina
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1998
|
|
madcos |
![]()
|
QUOTE(DYZ7Y @ 14 Oct 2006, 09:48) hmmm.piese...cum putem discuta despre una alta...sa va zic ceva..am descoperit k oalele din spate sunt crapate p jumate au fiecare cate o dunga d rugina ![]() ![]() nu te gandi la oale.masina cred ca e la fier vechi, si oricum primise lovitura in spate. |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:45 |