Mitsu Lancer COUPE, Unicat in lume!
![]() ![]() ![]() |
Mitsu Lancer COUPE, Unicat in lume!
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai si Lambou' meu 1410 la fel face.... 240 in 8-9 secunde (sau minute... hmm nu mai stiu) dar numai in CADERE LIBERA!
da-le ma draq ca nu-i bine sa te grabesti asa... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Muttley @ 23 May 2007, 14:00) L-am vazut aseara la "5th gear" si performanta de 0-240 km/h in 8 (opt) secunde m-a lasat masca. Atata timp ii trebuie unei masini mai rasarite sa-si ia suta ![]() Detalii constructive si performante aici si aici, iar filmulete aici. Eu unul m-am indragostit... ![]() Si eu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pe asta l-am vazut pe Discovery. Dar n-ai la ce sa cauti episodul, n-au facut nimic cu ea, doar au prezentat-o. Au fost cele mai modificate 3 masini din UK. Un Hummer cu 20.000W RMS, un C2 ciudat si Lancerul asta la capitolul "performanta".
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si daca are mai putine usi ce? Oricum nu e masina de strada!
This post has been edited by einstein1984: 23 May 2007, 17:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu e buna ma, nu vezi ce garda mare la sol are?
![]() Oricum, puterea este mult prea mare pentru mecanica Lancerului. Se vede clar ca pana pe la 50-70 la ora n-are niciun pic de aderenta. Ii trebuie un control electronic al tractiunii neaparat. La faza cu coupe din berlina, ma seaca... mi-a furat ideea. Asa vroiam sa fac eu un coupe din Dacia berlina ![]() 23 May 2007, 14:48: Exemplificare: 800yi5.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si Dacia Sport ce are?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
@Muttley pai spuneai ca ai vazut la 5th gear, am vazut ca sunt mai multe serii pe torrenti si de asta te-am intrebat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 23 May 2007, 17:41) Nu stiu, e cam stramta... (cel putin pt mine care-s animal mare)Plus de asta, nu are cuta aia la sfarsitul plafonului si se continua prin spatele geamului lateral spate... ala-i tot sharmul berlinei (parerea mea) ![]() QUOTE(zanga @ 23 May 2007, 18:01) @Muttley pai spuneai ca ai vazut la 5th gear, am vazut ca sunt mai multe serii pe torrenti si de asta te-am intrebat. E pe pagina cu fimulete http://www.norrisdesigns.com/videos/fifth-gear-evo9.wmvThis post has been edited by vis-a-vis: 23 May 2007, 18:19 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
zanga |
![]()
|
vis-a-vis ai un plus pentru filmulet
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:53 |