Masina abandonata
![]() ![]() ![]() |
Masina abandonata
madcos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
A inceput serialul "pastrama, detectiv fara voie!"
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Pastrama , recompensa ai primit-o ? ... oricum bravo .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Astept sa ma sune Mazare sa-mi dea o bucata de plaja in Mamaia...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
La mine in fata blocului e o dacie care sta pe carosabil de vreo doua saptamani.Dupa modelul lui pastrama am sunat si eu la politie le-am dat numarul de inmatriculare al masinii si au spus ca o sa vada ce pot face
This post has been edited by red_dog 4 ever: 19 Oct 2006, 14:47 |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() Stire in ziare pe prima pagina: "Pastrama_stelistu, un exemplu pentru societate". ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Am vorbit cu sectoristul din cartier si pastrama o sa fie sef pe probleme de furturi auto in zona Anda-Cet
![]() ![]() |
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Pastrama the man of the day ! Dupa lungi lupte cu autoritatie constantene i-a convins ca acea masina este furata si trebuie data posesorului ! Drept rasplata a primt o strangere de mana de la Domnul Mazare (" ce ba m-ati votat sa va dau case")
Eroul Constantii good job boss ! Dar posesoru masinii ti-a dat de o bere ceva ?? Va multumesc dar nu trebuia ca aveam casco ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
Ce casco nene ca la junghiul ala
|
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Va spune la careva ceva numarul de inmatriculare B49CWG, Logan visiniu?
De vreo 7 - 10 zile este abandonata pe strada pe care locuiesc (in Petrosani). Sigur nu a fost mutata fiindca e parcata exacta pe locul unde o parcam eu pe a mea de obicei... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
o fi vreunu lu` care i`a ajuns benzina de la dealer pana acasa
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:59 |