Cheie pentru filtru de ulei Logan-Solenta-SN, Ce cheie folositi si de unde ati luat-o
![]() ![]() ![]() |
Cheie pentru filtru de ulei Logan-Solenta-SN, Ce cheie folositi si de unde ati luat-o
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
poate or fi si prin bv, dar targul auto e la dracu in praznic si nu prea am cum sa ajung acolo. mai caut pe net, poate am noroc.
28 Oct 2010, 08:41: am gasit rapid asta: http://www.bestautovest.ro/cheie-filtru-ulei-logan.html ce imi e neclar, se potriveste pt toate loganurile? ca acolo sunt trecute o gramada, si nu stiu daca filtrul e identic pt toate. This post has been edited by Lord Hades: 28 Oct 2010, 07:41 |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
am gasit scula in bv la un magazin auto. daca mai cauta cineva revin cu adresa exacta, ca nu mi-o amintesc acum. Fu 12 lei parca
![]() Acum cobor la parter, si intreb: che tip de cheie trebuie pentru suruburile de la scutul motor, si ce tip cheie pt busonul de ulei? Pt buson parca e cheie patrata, dar nu stiu de cat. Multumiri in avans pt informatii! |
--------------------
OOOO
A3
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Cheie de 10 ptr suruburi si patrat de 8 ptr buson
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Lord Hades |
![]()
|
sanatate matale si celor 16 valve pe vare le detii (presupun ca de acolo vin cei 16v
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cheie de filtru de ulei,facuta de IAME Sf.Gheorghe,a mai vazut cineva?
asa arata una: Attached thumbnail(s) 20409.jpg ( Size: 10.27k ) Number of downloads: 313 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ioonell |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 February 09 From: bucuresti ![]() |
am eu una ca cea din poza,dar sa stii ca te cam chinui cu ea pana desfaci filtrul ptr.ca e locul stramt la motor.
|
--------------------
dacia
logan
2007 preferance
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu o folosesc pt logan.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
cheie filtru= 13 ron , ca cea expusa de cristiuio( ingroapa capul filtrului si cu un crichet sau o cheie fixa este ideala), la magazinele de piese dacia de pe sos pantelimon, cheia pt baie am facut-o din coarba mea, care nu mai avea elementul acela pt desfacut surubul de la roata de rezerva, polizata si a mers la fix. Nu ai spatiu pt alt tip de cheie, curea , lant, etc . Merge sa spargi si sa desfaci cu o surubelnita dar pt 13 lei ...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:35 |