Trapa, sunroof sau schibedac pe Logan, Are cineva? A incercat? Se poate?
![]() ![]() ![]() |
Trapa, sunroof sau schibedac pe Logan, Are cineva? A incercat? Se poate?
ga!nusha |
![]()
|
||
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|||
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca Hollandia 500 s-ar preta cel mai bine fara modificarea structurii de rezistenta (in conditiile in care plafonul nu este lipit de traversa).
This post has been edited by Loghy: 9 Dec 2006, 12:45 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
old_mike44 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 November 06 ![]() |
Buna seara. M-am hotarat sa-mi pun trapa la Logan. Am gasit o trapa Hollandia 100 cu deschidere in spate, cu surub. Are latimea de 41cm si lungimea de cca 65cm. Cred ca este suficient de mica pentru a se incadra in partea din fata a plafonului. Am o mare rugaminte. Daca are cineva cateva poze cu plafonul unui Logan pe interior, fara capitonaj, sa le puna pe forum. Raman dator! Nu am AC, masina e de culoare inchisa si vara e un cosmar. Am mai avut pe alta masina trapa si a fost o solutie excelenta la caldura. As mai vrea si comentarii pe acest subiect, pareri si sugestii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Preference 1,4
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 924 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
De la un forumist care si-a insonorizat masina...Sper ca nu se supara daca pun poza aici. Copyright : Dragos Manea
Attached thumbnail(s) plafon.jpg ( Size: 124.3k ) Number of downloads: 1357 |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
old_mike44 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 November 06 ![]() |
Multumesc mult. Cred ca incape. Cand o sa o montez voi faca poze la fiecare etapa a operatiilor. Cred ca in doua, trei saptamani voi face acest lucru. O zi buna tuturor!
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Preference 1,4
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
bafta! poti sa dai amanunte intre timp? cat a fost si unde o montezi?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu sunt curios cat vine de mult spre fata ca sa nu tai din traversa de rezistenta. Apoi sunt curios daca tine plafonul calumea care e foarte moale dupa parerea mea si daca de la posibilele flambari ale sale afecteaza in vreun fel parbrizul.
Spor la treaba si asteptam pozele, dupa cum bine vezi e foarte controversat subiectul. Sa ai grija la garnituri sa nu te ploua ca in SuperNova. Spor la treaba! |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
ga!nusha |
![]()
|
eu cred ca o sa fixeze un cadru metalic pe langa trapa...ca daca o fixeaza direct in tabla din plafon e cam degeaba...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
sorinelu_gl |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 10 ![]() |
salut baieti!! sunt nou pe aici dar am ffff multe idei!!! eu am un logan 1,5 dci si mi-am montat trapa electrica noua [aduce un prieten din franta], si da chiar foarte bine.Va las pe voi sa comentati!!!
This post has been edited by sorinelu_gl: 13 Mar 2010, 13:16 Attached thumbnail(s) P1040464.JPG ( Size: 2.47mb ) Number of downloads: 1421 P1040468.JPG ( Size: 1.73mb ) Number of downloads: 1308 |
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
- GL-14-DGS [COLOR=blue][/B][/COLOR]
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Roaga-te sa nu te rastorni.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai si traversa aia de acolo...? ai grija la ce a spus adiya ca-i vai de tine.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
in legatura cu traversa
trapa nu e confectionata din acel plastic ca cele manuale e din tabla cutata si are o rezistenta chiar mai mare decat doar cele douacute de la acea traversa testata pe plafoniera care dupa ce sa montat trapa electrica ca asae cea de la sorinel sa rigidisat mai tare plafonul decat era eu am sami montez pe SUV ul din semnatura ps. am ajutat la montarea trapei electrice si din acest motiv cunosc detalii si recomand + ca e la un pret f acsesibil |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pai si" cat e halatu`"?...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
100 europeni + transportul
![]() si asa arata dsc02165_1_.jpg ( Size: 75.92k ) Number of downloads: 1286 P1040463.JPG ( Size: 2.54mb ) Number of downloads: 1191 P1040468.JPG ( Size: 1.73mb ) Number of downloads: 533 |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
si ce face ?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
cam tot ce poate o trapa electrica mai putin cartofi prajiti si clatite
![]() |
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Deschide bre topic la bursa sau anunturi si nu mai face reclama pe o arie tehnica ca nu-i frumos...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Daca cineva a intrebat cat costa, cum ai fi vrut sa raspunda omul ? "nu pot sa-ti spun ca suntem pe o arie tehnica" ?
This post has been edited by Danny_bb: 14 Mar 2010, 21:24 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
Exact asa conform regulamentului si spunea ca-i topic la bursa sau pe pm...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Poate cel care a spus pretul nu le vinde. Doar a precizat cat au costat.
Hai sa-i sanctionam acum si pe cei de la piese de schimb pentru ca precizeaza cat au platit pentru piese si de unde le-au cumparat. In fine, nu vreau sa aprofundez problema. This post has been edited by Danny_bb: 14 Mar 2010, 22:06 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(4x4 @ 14 Mar 2010, 12:26) Baga aer,soare-bronz, permite observarea semafoarelor atarnate,ca deh,inainte se montau dupa intersectie si le puteai vedea ca omu daca erai primul,acum sunt inainte de intersectie si trebuie sa stai culcat pe volan ca sa-l vezi mai ales cand autobuzul de pe prima banda il acopera pe cel din dreapta.Am avut si eu pe Dacia berlina,nu intra strop de apa,habitaclu era mai luminat,iti oferea o" senzatie de primavara".A, inca ceva,cu craterele astea pe sosele mai ai o iesire de urgenta ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
sorinelu_gl |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 10 ![]() |
[B] salut!!! eu am logan si mi-am pus trapa electrica noua [este adusa din franta ] de un prieten si da chiar foarte bine , dar mai bine va las pe voi sa comentati!!! si cu intaritura care vine la mijlocul masinii pe plafon , multi dintre voi nici nu a vazut cum arata macar si vb despre ea. Eu unde am montat trapa vine pe intaritura, si mi-a mutat meseriasu intaritura exact la marginea trapei , si face 2 lucruri odata intareste si plafonu' si trapa
mai vb . pentru detalii!!!! Attached thumbnail(s) P1040491.JPG ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 651 P1040491.JPG ( Size: 2.27mb ) Number of downloads: 628 |
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
- GL-14-DGS [COLOR=blue][/B][/COLOR]
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
foarte tare arata !!! felicitari ! Ptr atotstiutori as avea ceva de comentat : rugati-va sa nu va rasturnati cu loganul vostru fara trapa ! credeti ca este indistructibil ? pffff
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' e mai sigur decat ala cu trapa...
Asta pe principiu: daca iei un glont in piept ce, supravietuiesti? Pai daca ai vesta antiglont s-ar putea sa da... Cand dai jos vesta antiglont (= in cazul de fata traversa de rigidizare) raspunsul s-ar putea sa nu mai fie da. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.630 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau daca o muti mai in spate, sa nu mai fie in legatura cu stalpii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Din poze, trapa ar fi intrat cam 10-15 cm in traversa dintre stalpi. Deci a fost mutata cu 10-15 cm... din pozele cu plafonul "dezgolit", se vede clar ca exista un loc special unde "intra" traversa din mijloc, la contactul cu capetele. Nu cred ca este chiar in regula sa tai traversa cu flexul si sa o sudezi la loc 10-20 cm "mai incolo".
Traversa aia a fost pusa cu cap acolo, dupa multe masuratori, calcule, etc. Plus de asta este logic ca traversa sa "uneasca" stalpii. Acum, ea fiind mutata, nu mai uneste nici un stalp. Fiind mutata, traversa sta prinsa decat in traversele laterale, pierzand "contactul" cu stalpii. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Voi credeti povestile astea cu ce a vrut sa faca constructorul, fara sa va ganditi prea mult.Traversa ai are un rol de rigidizare destul de precar. Daca o muta 20 de cm la in spate si sudeaza 2 placi ca sa o lege la loc de stalpi s-a rezolvat cu rigidizarea. Probabil ca masinile care au din fabrica trapa, au rigidizare de jur imprejurul trapei, tot o tabla cutata. Daca sudeaza niste platband de corpul trapei atunci iese mai bine ca din fabrica.
E clar ca loganul n-a fost construit pentru a fi vandut cu trapa si au incercat sa incurce o eventuala instalare. Un instalator de trape competent rezolva problema asta, rigidizand suplimentar- face un cadru din teava trapei si il sudeaza cu legaturi de stalpii A si B, apoi face un carton pentru tavan custom si gata. La noi lipsesete competenta peste tot, de ce ar vrea o firma sa faca bani frumosi facand o lucrare de calitate, cand poate sa faca bani din fel de fel de prostii. This post has been edited by george_slz: 17 Mar 2010, 14:05 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Georgica, parca-s cam multi de "daca" in fraza, nu ti se pare?
Daca a rigidizat, daca a facut, daca a sudat, daca a mutat-o, daca instalatorul de trape e competent... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mdaniel2x |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 30 July 06 ![]() |
Am o intrebare legata de trapa, pt cei care au asa ceva montat. Eu am un MCV fara aer conditionat, credeti ca ar face fata trapa? ca as iesi mai ieftin decat sa montez un aer cond aftermarket.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(klaus @ 17 Mar 2010, 14:51) Georgica, parca-s cam multi de "daca" in fraza, nu ti se pare? Are si "probabil", nu doar "daca".This post has been edited by IRONICK: 17 Mar 2010, 16:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:13 |