Trapa, sunroof sau schibedac pe Logan, Are cineva? A incercat? Se poate?
![]() ![]() ![]() |
Trapa, sunroof sau schibedac pe Logan, Are cineva? A incercat? Se poate?
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
IRONICK asa e cand unii au avut vacanta mai multa decat altii scoala.
|
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
sorinelu_gl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 4 February 10 ![]() |
Le-am dat noi deja........cursuri
|
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
- GL-14-DGS [COLOR=blue][/B][/COLOR]
|
|
stalmapabo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 26 November 09 ![]() |
Foarte interesante discutii. Ia priviti aici ce face nenea asta.
15 Apr 2010, 21:07: Si un pic aici: http://dealers.webasto.com/pages/ShowRoom/...blyDataId=16159 This post has been edited by stalmapabo: 15 Apr 2010, 21:07 |
--------------------
Renault
Espace IV.1 Expression 2004 2.0
Dacia Logan I.1 Laureate 2005 1.6
|
|
sorinelu_gl |
![]()
|
foarte frumos,acum cred ca este toata lumea multumita , si dupa cum ati vazut in filmulet, si nenea ala taie intariturile.. esti tare frate, chiar aveam nevoie de unul ca tine aici
|
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Faptul ca se fac instalatii de xenon pentru faruri ordinare nu inseamna ca instalatiile alea fac bine la toti...
Dar ma repet, dormiti linistiti. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu nu pot incuraja taierea structurii de rezistenta a masinii. Daca unii sunt de-a dreptul senili, este problema lor.
|
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
dachriss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 20 February 08 ![]() |
cu riscul de a fi offtopic: voi chiar credeti ca va protejeaza rahatul ala de tabla care poate fi taiat atat de simplu cu o foarfeca de tabla? ...
hai sa fim seriosi, daca vrei siguranta nu iti cumperi logan. Am vazut unul accidentat la 80 km/h, impact lateral... sofer decedat... |
--------------------
dacia
Solenza
2004
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
La 80km/h lateral nici intr-o masina de 6* stele nu te va scoate in viata, dar deh...
Nu ma mai obosesc sa scriu ca sunt multi plecati ... Uitativa la lonjeroane ca sunt cam la fel... uitativa la praguri ... |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dachriss @ 19 Apr 2010, 21:16) voi chiar credeti ca va protejeaza rahatul ala de tabla care poate fi taiat atat de simplu cu o foarfeca de tabla? ... De ce nu incerci sa tai tu traversa aia de la logan cu o foarfeca de tabla si apoi sa-ti pui intrebari pe aici? In film se taie o traversa subtire, intre traversa centrala si luneta, nu aia centrala. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alphred |
![]()
|
mai e un topic "Probleme cu instalatia xenon", va deriva si asta in probleme la acvariu, pierd apa din logan, imi zboara pestii (ca tiglele au zburat de mult) si nu stiu pe unde.
|
--------------------
dacia/ford
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
HUMMER H1 |
![]()
|
![]() Membru cu S.U.V. Group: Members Posts: 660 Joined: 21 December 09 From: Galati ![]() |
daca te uiti mai atent ai vedea exact ce taie nenea la nu ce crezi tu ca a taiat si ai sa vezi ca sunt doua traverse care sunt pozitonate intre dublurile laterale ale plafonului si nu a lunetei ca si asa acea masina este una break + lucrare facuta in service deci dee cineva care cunoaste asa ca trezitiva un pic nu mai fiti asa paranoici cu acea tablita la mine dupa ce am dat tapiteria jos ca sa pun trapa am constatat ca acea travera era prinsa de ingineriii aia pe care tot ai ridicati voi in salvi de la dacia doar in doua din cele 4 surubele de m6si mai spun ca dupa ce au umblat acei ingineri nu sa ma umblat la acea masina pana acum si doar de mine deci unde e rezistenta ?
|
--------------------
Ro S.U.V.
Double Cab 1.9d
2005
- GL-13-FHM
|
|
Mihai R |
![]()
|
Masina nu prea e un break, dar ma rog ...
|
--------------------
Ford
Focus
- B xx xxx
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorinelu_gl |
![]() ![]()
|
Dupa cum se vede nu prea ne intelegem pe aici, acum ati vazut ca se poate, asa ca fiecare face ce vrea cu masina lui, eu am facut cu a mea.... si uite rezultatul.... vine vara fratilor si este rau tare, dar eu ma lafai...
Attached thumbnail(s) P1050291.JPG ( Size: 2.46mb ) Number of downloads: 594 P1050292.JPG ( Size: 2.52mb ) Number of downloads: 658 P1050287.JPG ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 644 |
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
|
|
alphred |
![]()
|
ce pot sa-ti spun mai mult decat vant din pupa!?!
urmand "dictonul" iarna nu-i ca vara, unii au deja aer conditionat. acum nu toata lumea are posibilitati sa-si puna hublou, dar sunt si unii invidiosi pe aici pe forum. despre mine ce sa zic? astept poze de la interior ca am observat si acolo ceva tunning de calitate. |
--------------------
dacia/ford
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
sorinelu_gl |
![]() ![]()
|
Asta e , nu toata lume are AC, dar eu cred ca e mai bine cu trapa , .........si nu ai aceeasi senzatie ca la AC. Si sa lasam lumea sa-si spuna parerea, chiar daca unii sunt invidiosi......
![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) P1040464.JPG ( Size: 2.47mb ) Number of downloads: 617 P1040466.JPG ( Size: 2.02mb ) Number of downloads: 579 P1050287.JPG ( Size: 2.37mb ) Number of downloads: 222 P1050288.JPG ( Size: 2.35mb ) Number of downloads: 201 |
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Mie imi e totuna care isi pune trapa sau nu, dar am o intrebare, pura curiozitate:
In cazul masinilor ce au optional din fabrica plafon din sticla, alea pe unde au traversele de intarire? Ca in plafon sigur nu sunt. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cu gaura d-asta in acoperis... se face curent mare?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sorinelu_gl |
![]()
|
Trapa se deschide in sus, dupa cum se vede in poze, deci nu intra vantul in masina,se simte un pic de curent dar este de ajuns cat sa se racoreasca in masina.
|
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
|
|
klaus |
![]()
|
Asteapta si tu temperaturi de 40 grade la umbra. Apoi sa faci afirmatii cu "racorirea in masina"
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Mihai R |
![]()
|
Invidiosule!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
- B xx xxx
|
|
alphred |
![]()
|
@AmunDei Klaus ar trebui sa-ti raspunda la intrebarea asta pentru ca el e in tabara leului. la 206cc o sa vezi ca tetierele sunt mai inalte si pentru locurile din spate ai 2 protectii suplimentare, semicercuri. daca ati vazut un scaun de avion de vanatoare intelegeti principiul. nu stiu daca acum mai e asa dar inainte scaunul avea 2 bolturi care spargeau geamul in caz de catapultare, erau cele mai ridicate puncte de pe scaun.
intr-adevar am vazut masini la care trapa trece dincolo de stalpi, dar alea asa sunt din fabrica. nu am desfacut nici una sa ma uit sub tapiterie. Am verificat un V8 din 93 si un A8 din 2005 si nu prea se simte nimic pe sub plafon la apasare, deci nu am cum sa-mi dau seama pe unde e traversa. cam asa sunt ranforsarile la o laguna, o mica cusca care impiedica strivirea si culmea e marcata cu rosu traversa dintre stalpi si nimic la parbriz sau luneta. "In ceea ce priveste protectia laterala, Laguna beneficiaza de ranforsari la nivelul stalpului din mijloc, al traversei de pavilion si intre acesta si podea." Attached thumbnail(s) cv_51_89_img_dreapta.gif ( Size: 7.65k ) Number of downloads: 242 |
--------------------
dacia/ford
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Adica la temperaturi de 40 grade nu o sa faca rece in masina trapa asta? Pic-ul ala de curent nu o sa racoreasca masina? Vai, chiar nu imi vine sa cred. Pe langa faptul ca se duce dracu "celula" de rezistenta, nici macar aer rece nu face? Pfuiiii ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b6ae23 |
![]()
|
![]() fan Bula Daciotului Group: Members Posts: 53 Joined: 25 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Tot a taiat, asa ca eu zic sa ii spunem felicitari omului si drum fara evenimente.
Apreciez ce a facut pentru ca nu sunt multi care chiar sa vrea si sa si faca ceva. Ca face mai bine sau mai rau e treaba lui. Colegu sorinelu_gl sa ne spui daca esti multumit la vara. |
--------------------
Logan
Laureat Gpl
2008
- Provizoriu
|
|
sorinelu_gl |
![]()
|
Nu am spus ca stau imbracat la vara cu cojocul in masina , ca nu am AC, dar decat cu geamurile deschise, mai bine o trapa .....
|
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(sorinelu_gl @ 29 Apr 2010, 09:18) ca nu am AC, Treaba lamurita. De fapt in loc de AC mai bine un surogat mult mai ieftin, indiferent de rezultate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
sorinelu_gl |
![]()
|
Nu mai am comentarii, vad ca nu ne mai intelegem si toata lumea face 'misto' pe aici
|
--------------------
dacia 1buc.
logan diesel
2007
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
QUOTE(sorinelu_gl @ 22 Apr 2010, 22:49) [...] vine vara fratilor si este rau tare, dar eu ma lafai... Vorbești de parcă ai avea climă cu 4 zone separate, nu o petardă de trapă. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:34 |